Grape Vital BactoEX Univerzális biofertőtlenítő spray 500 ml

Grape Vital BactoEX Univerzális biofertőtlenítő spray 500 ml
Szállítási idő
2-4 munkanap
1 970 Ft
Egységár: 3,94 Ft/ml

A Grape Vital BactoEX Univerzális biofertőtlenítő spray Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Részletek

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.


A BactoEx® általános felületfertőtlenítő oldat alkalmas felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, vírusos, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.


Kiváló a fürdőszobai felületek, mosdó, kád, zuhanyozó tálca, WC ülőke, burkolatok, konyhapultok, asztalok, szellőzők, hűtőszekrények, mélyhűtők, zöldségtárolók, otthoni szauna, kerti bútorok stb. fertőtlenítésére. Elengedhetetlen a természetes és kémialiag mentes anyagok kedvelői számára. Megbízható és gazdaságos prémium biofertőtlenítő az egész házban és a szabadban. A levegőbe fújva az aerosol légfrissítésre és levegőfertőtlenítésre is alkalmas.


Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.


Garantált védelmet nyújt többek között Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, Antrax (lépfene), Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.


Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.


Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid, egysejtű paraziták ellen.


Bármilyen felület és lemosható felület fertőtlenítésére alkalmazható. Folyékony koncentrátum. Fény hatására a termék sötétetedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.


Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1/2 perc után kifejti hatását, de sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.


A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.


Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, nem okoz gondot, ha az oldat élelmiszerrel érintkezik, például a hűtő takarítás során.


A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, mely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt!


Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!


Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.


Hulladékkezelés: A vízzel kiöblített csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.


Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítménybiológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.


Szennyezésmentesítés: A nagy mennyiségben kiömlött (kiszivárgott) anyagot inert nedvszívó anyaggal fel kell itatni.


Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól lezárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig megőrzi a minőségét.

Adatok
Kiszerelés
500 ml
Cikkszám
dcs15
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!