Grape Vital BactoEX Zöldség és gyümölcs biofertőtlenítő utántöltő 1000 ml

Grape Vital BactoEX Zöldség és gyümölcs biofertőtlenítő utántöltő 1000 ml
Szállítási idő
2-4 munkanap
2 655 Ft
Egységár: 2,66 Ft/ml

A Grape Vital BactoEX Zöldség és gyümölcs biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen. Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, fertőtlenítő gyümölcs és zöldség lemosó.

Részletek

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.


Fertőtlenítő gyümölcs és zöldség lemosó. Fertőtlenítse le ételét a BactoEx® Fruit & Vegetable Wash fertőtlenítővel. Megvédi, méregteleníti és meghosszabbítja az ételek tárolási idejét a rothadástól és penészedéstől a hűtőben és a szabadban egyaránt.


Minden zöldségre és gyümölcsre alkalmazható, akár hosszú szállítás (ipari) esetén is tovább marad friss a termék. Privát és üzemi alkalmazásra is ajánlott.


A BactoEx® Fruit & Vegetable Wash felületfertőtlenítő oldat alkalmas a felületek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.


Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása!


Garantált védelmet nyújt többek között a hűtőben a párás közeg gombás szaporodása és fertőzése ellen, vagy egyéb előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.


Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.


Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid, egysejtű paraziták ellen.


Bármilyen felület és lemosható felület fertőtlenítésére alkalmazható. Folyékony koncentrátum. Fény hatására a termék sötétedni kezd, ez a minőséget nem befolyásolja.


Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak. Már 1/2 perc után kifejti hatását, de a sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.


A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.


Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, és nem okoz gondot, ha az oldat élelmiszerrel érintkezhet.


A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, mely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt!


Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos!


Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.


Hulladékkezelés: A vízzel kiöblített csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.


Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítménybiológiailag lebomlik, megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.


Szenneyezésmentesítés: A nagy mennyiségben kiömlött (kiszivárgott) anyagot inert nedvszívó anyaggal fel kell itatni.


Tárolás, eltarthatóság: Eredeti csomagolásban, jól lezárva, hűvös helyen, közvetlen napsugárzástól, hőhatástól, fagytól védve a gyártástól számított 5 évig megőrzi a minőségét.

Adatok
Kiszerelés
1000 ml
Cikkszám
dcs18
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!