Nature & Vitality Q10-koenzim cseppek E-vitamin-komplexszel

Nature & Vitality Q10-koenzim cseppek E-vitamin-komplexszel
Szállítási idő
2-4 munkanap
3 328 Ft
Egységár: 37 Ft/adag

Nature & Vitality Q10-koenzim cseppek természetes kókusz- és pálmaolaj-kivonatban van olsva, így különösen jó felszívódást eredményez. Komplex, természetes forrásból tartalmaz E-vitamint. Személyre szabva, igény szerint adagolható akár cseppenként is

Részletek

A SynregyTech Q10-koenzim-komplex készítménye az alábbi fő előnyökkel rendelkezik más Q10-készítményekhez képest:


- Személyre szabva, igény szerint adagolható akár cseppenként is


- Természetes kókusz- és pálmaolaj-kivonatban van oldva, mely különösen jó felszívódást eredményez, ráadásul lehetővé teszi a száj-nyálkahártyáján keresztüli hasznosulást is, valamint epe betegek is fogyaszthatják, mivel emésztéséhez epe nem szükséges.


- Komplex, természetes forrásból tartalmaz E-vitamint, de nem csak közönséges alfa-tokoferolt, hanem béta-, delta- és gamma-tokoferolt is nagy mennyiségben, melyek többlethatással rendelkeznek. 


- A készítmény összetevői kölcsönösen fokozzák egymás jótékony hatásait, azaz szinergikus hatás érvényesül.


- Közvetlenül a fogínybe masszírozva (nyelvünkkel vagy ujjunkkal) is alkalmazható, így egyes fogínyproblémákra (pl. fogínysorvadás, fogínyvérzés) kifejtett hatása duplán, helyileg is érvényesül. Fogmosás után is alkalmazható, így helyettesíti a Q10-et tartalmazó fogkrémeket is, sőt ellentétben azokkal, kiköpni sem kell, ezért hosszabb ideig fejti ki a hatását.


A szervezetünk Q10-koenzim termelése 30 éves kor után erősen elkezd hanyatlani. Minél idősebbek vagyunk, annál kevesebb Q10-et képes a szervezet előállítani. A pótlása sok betegséget megelőzhet és fiatalságunkat is segíthet megőrizni. 30 éves kor alatt is ajánlott szedniük aktívan sportolóknak, mert javítja a teljesítményt.


A Q10-nek két formája létezik:


1. Ubiquinone/ubidecarenone:


Előnye: Növényi fermentációval állítják elő
Hátránya: Idős korban rosszul szívódik föl


2. Ubiquinol:


Előnye: Idős korban is jól fölszívódik
Hátránya: Szintetikus úton állítják elő


Készítményünket úgy állítottuk össze, hogy csak az előnyök maradjanak meg, azaz a természetesebb, növényi fermentációval előállított formát választottuk, melyet szintén természetes úton tettünk idősebbek számára is jól felszívódóvá, fiatalabbaknak meg eleve ez a forma a megfelelőbb.


Egy üveg min. 90 adagot tartalmaz1 adag = 30csepp (1g), mely 50mg különösen jól fölszívódó Q10-koenzimet és 30mg természetes kevert-tokoferolokat tartalmaz.


Használati javaslat:
Napi 1-3 adag (30-90csepp) fogyasztását javasoljuk igényeinkhez mérten.

Fogínyvérzés és fogínysorvadás esetén naponta többször csepegtessük közvetlenül a fogínyre, majd ujjunkkal vagy nyelvünkkel oszlassuk el, fogmosás után különösen javallott. Fogyasztás előtt mindig alaposan rázzuk föl, mert a hatóanyag egy része hajlamos leülepedni! Ha leülepedett/kicsapódott, akkor 30fok fölé melegítve oldható vissza (pár percre tegye az üveget radiátorra vagy forró vízbe).


Összetétel: Kókusz- és pálmazsír-kivonat (MCT-olaj), ubidecarenone (növényi fermentációval előállított Q10-koenzim), természetes tokoferolok (napraforgóból). Szóját nem tartalmaz!


 

1 mokkáskanál (35 csepp) tartalmaz:Q10-koenzim (Kaneka)50 mgTermészetes tokoferolok (alfa-, béta-, gamma- és delta-tokoferol)30,7 mg


Adatok
Kiszerelés
450 mg
Cikkszám
st36
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!