Rio Beauty IPHH IPL LUX Glide prémium kategóriás szőrtelenítő, 200.000 villanás

Rio Beauty IPHH IPL LUX Glide prémium kategóriás szőrtelenítő, 200.000 villanás
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
89 990 Ft

Az angol Rio Beauty új generációs szőrtelenítő készüléke az IPL LUX Glide szőrtelenítő készülék, mely ergonomikus, maroknyi formájának és hatékonyságának köszönhetően a márka egyik legjobb ár-érték arányú szőrtelenítője.

Részletek
Szállítás : 1-2 munkanap


A Rio IPL LUX Glide szőrtelenítő készüléket ajánljuk mindazok számára, akik otthonukban, intim környezetben szeretnék elvégezni a tartós szőrtelenítő kezeléseket, valamint megspórolni az akár több százezer forintra rugó szalon kezelések árát.

A készülék élettartama során 200.000 villanás leadására képes, mely egy család teljes szőrtelenítésére elegendő lehet, így a készüléken a megfelelő higiéniát betartva akár többen is osztozhatnak, ezzel is növelve a gép költséghatékonyságát.A LUX Glide szőrtelenítő készülék legfontosabb tulajdonságai


 • Egyedi fejlesztésű Triple pulse technológiát alkalmaz

 • 12 J energiával támadja a szőrtüszőket, megakadályozva azok újbóli szőrnövesztő képességét

 • A kezelőfej mérete 30x10 mm

 • Majdnem minden bőrtípushoz ideális (bőrteszt alább található)

 • A legmodernebb biztonsági funkciókkal bír, nincs szükség védőszemüvegre

 • Kétféle módban használható: precision és glide

 • Szinte bármely testrészen alkalmazható az arctól egészen a lábujjakig

 • Extra élettartamú 200.000 villanásos izzójának köszönhetően a megfelelő higiéniát betartva akár többen is használhatják

 • eredeti angol gyártmány

 • a készülékre 2 év magyarországi teljeskörű cseregaranciát biztosítunk


A készülékkel kapcsolatban az első kézhezvételkor meggyőződhetünk, hogy prémium termékről van szó. Burkolata és a szerkezet is minőségi alapanyagokból készült, tapintása luxus érzetet kelt.

 

Az IPL LUX Glide szőrtelenítő készülékbe is a Rio egyedi fejlesztésű Triple Pulse technológiáját ültették, melyen köszönhetően egyetlen villantás alkalmával háromszoros erővel támadhatjuk a szőrszálat és annak gyökerét, ezzel maximalizálva a tartós szőrtelenítést.

 

A szőrtelenítő készülék kétféle módban használható: precíziós vagy glide

 

A Precíziós mód kifejezetten az érzékenyebb területekre ajánlott (mint például a bikinivonal vagy az arc).

Glide módban a terjedelmesebb testfelületeket kezelhetjük, mint a karok vagy lábak. A kezelés során nem kell a kontaktust megszüntetni a bőrrel, hanem elegendő a következő kezelni kívánt területre húzni.

 

Az IPL LUX Glide szőrtelenítő készülék hozzávetőleges kezelési idői testrészenként


 • Fél láb: 8-10 perc Glide üzemmódban

 • Teljes láb: 15 perc Glide üzemmódban

 • Bikini vonal: 2 perc Precision módban

 • Hónalj: 1 perc Precision módban


A készülék szinte bármely testrészen biztonsággal alkalmazható fejlett biztonsági technológiájának köszönhetően. Nők és férfiak számára egyaránt ideális választás.

 

A tartós vagy akár végleges hatás eléréséhez az első 3-4 kezelést ismételje meg 2 hetente, majd a 4. kezelés után ez elegendő havonta elvégeznie. Az ismételt kezelésekre a szőr eltérő növekedési fázisai miatt van szükség, így a "szunnyadó" fázisban lévő szőrszálakat is meg tudjuk célozni és elpusztítani azok gyökerét, hogy megakadályozzuk azok újbóli kifejlődését. 

 

A kezelések hatékonyságát akár az első-második alkalom után is érzékelheti, a szőrszálak ritkábbak lesznek a kezelt felületen, valamint elvékonyodnak. 

 

Előfordulhat, hogy a különböző területeken eltérő teljesítményszinteket kell alkalmazni. Minden területet tesztelje a maximális teljesítményszint eléréséhez. Első használatkor érdemes a leggyengébb fokozattal kezdeni, majd haladni az erősebb szintekig, természetesen ameddig kényelmesnek érezzük.

 

A bőrtípusát az alábbi táblázat alapján azonosíthatja be

Mint minden IPL kezelés előtt a kezelni kívánt felületet meg kell borotválni (érdemes 12 órával előtte, hogy a szőrszálak már minimálisan a bőrfelszínre serkenjenek, így hatékonyabban vezetve el az IPL-t a szőrtüszőkig).

 

Az előkészület után már csak annyi a dolga, hogy bekapcsolja a készüléket és a kezelni kívánt bőrfelületre helyezi a kezelőfejet - ekkor a szenzorok érzékelik a kapcsolatot - és leadja villantás(oka)t.

A villantást csak akkor tudja leadni, ha a szenzorok minden ponton érintkeznek a bőrrel. Ebben rejlik a Rio készülékeinek biztonsága, így a villanófény csak a kezelni kívánt területre összpontosul.

Majd haladjon tovább a kezelni kívánt területeken.

 

 

Gyakran ismételt kérdések a LUX Glide szőrtelenítő készülékkel kapcsolatban

 

Milyen érzés a használata?

A legtöbb ember, melegedést érez a bőrön. Enyhe, napégéshez hasonló irritációt tapasztalhat, ha túl magas fokozaton használja a készüléket, vagy nem borotválta le előtte a területet. Férfiak a kezelés alatt több kényelmetlenséget éreznek, mivel az ő szőrük erősebb és vastagabb, mint a nőké, ám ez az érzés hamar elmúlik.

 

Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?

Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.

 

Mi mutatkozik a bőrömön a kezelés után?

Általában nem jelentkezik érzékelhető változás. Halvány pír feltűnhet a kezelés területén, de ez normális esetben 24 órán belül elmúlik. A szőr környékén előfordulhat pirosodás, ez is teljesen normális. Ha bármely területen a pirosodás vagy a gyulladás 24 óra után is megmarad, az azt jelenti, hogy túl erős kezelést választott. Kérjük, tekintse meg a „Patch teszt” című szakaszt.

 

Mit kell kerülni a kezelés után?

Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában!

Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát. A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon. A klóros víz, viszkető érzést okozhat.

 

Milyen sűrűn ismételjem az IPL-es szőrtelenítő kezelést?

Két kezelés között eltelt idő nem kritikus fontosságú. Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, mégis van, aki minden héten szereti használni, vagy akár minden nap, az összes látható szőrszál eltávolítására, s van, aki csak havonta egyszer. Mindaddig, amíg a szőrtüsző vagy a környezete ki nem pirosodik, nem fáj, nem gyullad be, akár 48 óránként is megismételheti a kezelést. Kerülje ugyanazon terület túlzott kezelését, mert az bőrpírt vagy duzzanatot eredményezhet. A tartós szőrtelenítéshez 4-6 hetente ismételje meg a kezelést.

 

Van valamilyen kezelés utáni rutin, melyet követnem kell?

Ha szeretné, kenje be parfümmentes testápolóval a kezelt területet, vagy nyugtassa a bőrt jéggel, vizes törölközővel, noha a kezelés utáni 24 órában nem ajánljuk szappan használatát a kezelt területen. 3 napig ügyeljen, hogy nagyon tisztán tartsa a kezelt területet. A hónalj esetében 2-3 napig ne használjon izzadás gátlót. 48 óráig kerülje a napozást.

 

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőrszál sűrűségétől és növekedési szakaszától. Sötét szőr és világos bőr esetén a leghatékonyabb az IPL-es kezelés, de mind sötét, mind világos szőrön hosszabb távú kezelést igényel a tartós eredmény. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. A szőrmentes bőr megtartásához ismételje meg a kezelést 4-6 hetente.

 

Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?

Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr gyökere a helyén legyen, kezelések között ne alkalmazzon gyantázást, epilálást, valamint csipeszt. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikro-dermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.

 

A kezelt területen miért nő vissza a szőrszál?

Ez elég gyakori jelenség, hogy a szőrszál egy-két hétig a kezelés után továbbra is növekszik. Két hét múlva, észrevehető lesz, hogy a szőrszál kihullik vagy kijön a tüszőből. Minden esetben hagyja, hogy magától essen ki és soha ne húzza ki a szőrszálat. Egyes szőrszálak nem változnak, köszönhetően a nem megfelelő kezelésnek, vagy azért mert a szőrszál pihenő állapotban van.

 

A hosszú távú használat károsítja a bőrömet?

Az elmúlt 15 évben, a villanófényes szőrtelenítés használatát szakfolyóiratokban dokumentálták és nem jelentettek a hosszú távú kezelésekkel járó mellékhatást, vagy sérüléseket.

 

Garancia

 

A készülék normál használata esetén 2 év teljeskörű vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.

 

A csomag tartalma 


 • 1 db készülék

 • 1 db hálózati adapter

 • 1 db használati útmutatóAdatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
IPHH
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!