SmoothSkin Bare az első korlátlan villanásszámú ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék

-32%
SmoothSkin Bare az első korlátlan villanásszámú ultragyors villanófényes szőrtelenítő készülék
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap
92 990 Ft
62 900 Ft
Kezdete: 2019.10.27   A készlet erejéig!

A piac leggyorsabb és első korlátlan villanásszámú IPL szőrtelenítő gépe a Rio Beauthy SmoothSkin Bare. A SmoothSkin Bare az egyik legegyszerűbb használatú, a leggyorsabb villanású, és ez az elsőolyan szőrtelenítő gép, mely korlátlan villantással is rendelkezik.

Részletek

Most bevezető áron, ingyenes kiszállítással! 


A SmoothSkin Bare aranydíjat nyert!


A Pure Beauty Awards díjátadón a legtökéletesebb, új szépségápolási termékeket díjazták. SmoothSkin Bare készüléke elnyerte az arany díjat, a Best New Electrical Product kategóriában a 2017-es Pure Beauty Awards-on!


  


 


Ha eddig nem szerezte be saját IPL szőrtelenítő készülékét, mert tartott azok bonyolult használatától, félt attól esetleg kárt tehet magában, érzékeny a bőre, és zavarta, hogy a nyári időszakban egyáltalán nem használható, akkor ismerje meg a SmoothSkin Bare-t!A SmoothSkin Bare a legek készüléke, hiszen rendlelkezik az egyik legmodernebb technológiával, melyet a kozmetika iparban méltán népszerű legendás, angol CyDen Limited* alkotott meg (iPULSE IPL gépek feltalálója). A SmoothSkin Bare az egyik legegyszerűbb használat a leggyorsabb villanás és ez az első gép mely korlátlan villantással is rendelkezik! Igen jól látták, korlátlan villantás!


Igy a SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülék nem véletlenül lett már 11 nemzetközi piacon hatalmas siker (Európán kívül Ausztráliában, Japánban, közel keleten pld.: Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, USA stb ).  


Ez a technológia Mostanra a magyar célközönség számára is elérhetővé vált.


A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális IPL kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a jól felszerelt kozmetikai szalonokban.


Igy elmondhatja, hogy a SmoothSkin Bare IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett. 


Az IPL szőrtelenítők piacán az egyik legegyszerűbb használatú és legkíméletesebb készülék (de nem a szőrszálakkal). A 21. század legfejlettebb technológiáját alkalmazza, így Ön egész évben bátran használhatja.


Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében


A SmoothSkin Bare rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el.


Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése mint például a lábszár +comb +bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.


Az első korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán


A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.


A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.


** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék


Kétféle kezelési mód közül választhat


A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökeréhez.


Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés


Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.


Stamp vagy koncentrált kezelések


Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.


A SmoothSkin Bare készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos


A SmoothSkin Bare-nál egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.


Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló kifinomult bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanás kapja bőre is.


Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség.


Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.


Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális


felsőajak, bajusz, áll, arc, állkapocs


nyak, pajesz, karok ,kézfej


hónalj, hát, derék, has, mellkas


köldök alatt, bikini vonal, bikinivel fedett egyes területek, fenék ruhával érintkező területei


combok, lábszár, lábfej


 Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják


A SmoothSkin Bare úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötét bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.


Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben gép hatékonyságaa megmaradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő** kezelésekre is, kellő óvatossággal. 


A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos


SmoothSkin Bare készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és a garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare használata a kísérletben résztvevők a 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 91%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare készüléket másoknak is.


Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors • használata fájdalommentes

 • biztonságos használat: beépített bőrérzékelőkkel

 • tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele

 • szinte bármely testrészen alkalmazható

 • a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes

 • a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)

 • Ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás

 • akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően

 • villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható

 • klinikailag tesztelt


Hogyan használja a SmoothSkin Bare készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága? 


Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.


Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valami elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.


A SMOOTHSKIN BARE a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik.


Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.


Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.


A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare-ban, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.


A SmoothSkin Bare szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.


A SmoothSkin Bare használata


A kezelések előtt mindig borotválja le a kezelt bőrfelületet. Érdemes a borotválást körülbelül fél nappal a kezelést megelőzően elvégezni. Így a szőrszálak már minimális szinten a bőr felszínére kerülnek, de hosszúságuk nem éri el azt a szintet, hogy a kezelés fájdalommal járjon. Mivel az IPL fény a bőr legsötétebb pontjában/pontjaiban nyelődik el, ami nem más, mint maga a szőr, így rendkívül hatékonyan tud a villanófény a szőrszálak gyökeréig hatolni és megsemmisíteni azt.


A SmoothSkin Bare használatához semmilyen gélre, krémre vagy bármilyen védőfelszerelésre nincs szükség. A megtisztított, borotvált és teljesen szárazra törölt bőrfelületen azonnal megkezdheti a kezelést.


A SmoothSkin Bare biztonsága abban rejlik, hogy egyedülálló, kifinomult bőrszenzorral rendelkezik. A kezelés során az érzékelő folyamatosan aktív, érvényes bőrszínt keresve. Ha nem érintkezik a bőrfelszínnel a kezelőfej, a villanást nem adja le, így nem juthat a szembe a fény ill. nem érhetik káros sugarak a bőrét.


Kompakt és ergonomikus kivitele révén bárhová magával viheti! 


A Smooth Skin Bare legfontosabb technikai jellemzői • ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál

 • folyamatos működés

 • max kimeneti teljesítmény: 3J-5J / cm2

 • impulzus hossza: 1msec FWHM

 • bemenet: 100-240V ~, 50 / 60Hz, 1,3-0,55A

 • működési hőmérséklet: 5 ° C és 40 ° C között

 • működési páratartalom: Legfeljebb 93% R.H. Nem kondenzáló

 • működési nyomás: 700hPa - 1060hPa

 • kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)

 • megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak


Garancia


A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.


 


Vásárlói vélemények- Smoothskin Bare


LENYŰGÖZŐ
Nicola, Nő, 34 éves
5 * * * * * A SmoothSkin készülék használata továbbra is fantasztikus, ami abban nyilvánul meg, hogy ilyen rövid idő alatt már látható eredményeket produkál illetve, hogy milyen gyors és egyszerű a használata.


FÁJDALOMMENTES
Banu, Nő, 36 éves
4 * * * * * Nagyon hatásos és fájdalommentes.


HATÁSOS ÉS FÁJDALOMMENTES
Claire, Nő, 40 éves
5 * * * * * Végre egy hatásos és egyben fájdalommentes szőrtelenítő technológia, ez teszi a legjobb géppé a piacon, a különbség érezhető a többivel összehasonlítva.


NINCS MELLÉKHATÁS
Megan, Nő, 34 éves
4 * * * * * Igen, a szőrtelenítő kúrával már majdnem végeztem, de az eredmény már most látható. A kezelés gyors és fájdalommentes. És semmi mellékhatás.


ZSENIÁLIS
Jane, Nő, 35 éves
5 * * * * * IGEN, tényleg ezt a szót használtam. Nem voltak nagy elvárásaim a termék irányába, de engem meggyőzött.


SOKKAL RITKÁBB SZŐR
Julie, Nő, 41 éves
4 * * * * * Igazán jó termék leírhatatlan eredménnyel. Lényegesen kevesebb a szőr a kezelt területeken.


JELENTŐS SZŐRZETSŰRŰSÉG CSÖKKENÉS
Kate, Nő, 39 éves
5 * * * * * Azt hiszem, a szőrzetem növekedési ütemét is jelentősen lelasította.


EGYSZERŰEN NAGYSZERŰ
Elvina Saniukaite, Nő, 33 éves
5 * * * * * Körül belül 1 hónapja vettem meg a Smoothskin Bare készüléket. Ez az első IPL gép amivel megleptem magam. Sosem használtam ezelőtt ilyesmiket. Pedig annyira könnyű a használata. Meg a kezeim is elég picik, ennek mégis kellemes a fogása. Emellett imádom, hogy olyan gyorsan végezhetek vele. Ez egy tényleg megtérülő befektetés. Az egész test kezelése kb 10 percet vesz igénybe. És már 2 kezelés után láttam a különbséget. Egyszerűen hihetetlen. Próbálják ki, nem fogják megbánni.


MONDJUNK BÚCSÚT A NEM KÍVÁNT TESTSZŐRZETNEK!
Vicky Tofield, Nő, 29 éves
5 * * * * * Utálom a szőrt. Borotválkozás után a szőr gyorsan visszanő. Ha gyantázom, sok benőtt szőrszálat hagy maga után, ráadásul még hagyni is kell kicsit növekedni a szőrszálakat, mielőtt legyantázom. És a sötét szálakat takargatni olyan ciki…
Ezt a készüléket isten küldhette az égből, és megküzd a nem kívánatos szőrszálakkal és ráadásul a hatása olyan hosszú ideig tart. Még csak a 2. hétnél tartok a 12-ből, de már most látom ,hogy csökken a szőr mennyisége kezelésről kezelésre, Bár néhol fájdalmas(hónalj), de meg lehet szokni. Használata egyszerű, mikéntje érthetően és követhetően le volt írva a használati utasításban. Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, mint mondtam csak két hétig használtam eddig, és én máris látom a különbséget Nem győzöm kivárni a kezelés végét. Azoknak ajánlom ezt a terméket, akik a nem kívánt szőrzet elleni csatából győztesként szeretnének kikerülni.


MINT A VILLÁMGYORS VERZIÓJA A SMOOTHSKIN GOLD-NAK
Kalli Kaur, Nő, 43 éves
5 * * * * * Annyira gyorsan végezhetek vele, akár tévézés közben is. Könnyen siklik a bőrön. Szinte beleillik az ember tenyerébe, mintha eleve oda tervezték volna. Nagy rajongója voltam a Goldnak, éreztem, hogy nincs mese, ki kell próbálnom és egyszerűen imádom. Bátran merem ajánlani mindenkinek.


 


 A doboz tartalma


  • 1 db SmoothSkin Bare fekete-fekete készülék

 • 1 db adapter

 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató


 


 

Adatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
SSBARE
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!