Apihealth Manukaméz virágpor kivonattal 250 g

Apihealth Manukaméz virágpor kivonattal 250 g
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap
10 920 Ft
Egységár: 44 Ft/g

A szervezet ízletes táplálékkeveréke! Apihealth Manuka & Pollen Manukaméz bioaktív virágpor kivonattal az anyagcsere segítségére. Virágpor allergiásoknak is! Az ApiHealth virágpor annak emberi szervezet által hasznosítható koncentrátuma. 

Részletek

Összetevők: 1,5% virágpor kivonat, manukaméz (UMF5+)
Származási hely: Új-Zéland

A Manuka & Pollen az új-zélandi Manuka méz és a bioaktív virágpor kivonat ízletes táplálékkeveréke, amelyben minden allergén virágpor összetevőt és hasznosíthatatlan részt eltávolítanak. Csak a virágpor lényeges, az emberi szervezet számára teljes egészében hasznosuló összetevői maradnak a virágpor kivonatban.

A virágpor nagyon hasznos természetes étel és a jó egészség előmozdítója, amelyet az ember évszázadok óta használ. A földön semmilyen más természetes termék nem versenyezhet a méhek által gyűjtött virágpor tápértékével. Az emberi test anyagcseréjéhez és jólétéhez alapvetően fontos természetes összetevőkben gazdag.

Mindezek mellett azonban már jól ismert, hogy a méh pollen egy része emészthetetlen. Ha a pollenszemeket egészben lenyeli, akkor nagyon kevés szívódik fel az emésztőrendszeren keresztül. Más szóval, az egészben fogyasztott pollenszemek kevés táplálkozási értékkel rendelkeznek, és allergiás reakciót is okozhatnak, ha nem tolerálja az adott pollenfajtát. Ennek oka az, hogy nincsenek speciális fermentok az emberi testben, amelyek képesek elpusztítani és emészteni a pollenházakat.

Éppen ezért a közelmúltban számos új technológiát fejlesztettek ki a pollenhéjak töréséhez, hogy a méh pollen hasznos alkotórészeit emészthetőbbé tegyék.

Az ApiHealth új technológiát fejlesztett ki a méh pollenházak és az extrakciós technológia megsemmisítésére. Az új, egyedülálló, aktív méh pollen technológiának köszönhetően jelentős előrelépés történt az emberi test számára elérhető pollen előnyeinek teljes kihasználásában. Az ApiHealth virágpor annak emberi szervezet által hasznosítható koncentrátuma.

A Manuka&Pollen hatásai:

  • Támogatja az immunrendszert
  • Javítja az emésztőrendszer működését
  • Segíti a máj működését
  • Növeli a fizikai aktivitást

Mi az ApiHealth virágpor kivonatának egyedisége?

  • Magas szintű szennyezőanyagok eltávolítva
  • A Bee Pollen hasznos tulajdonságainak megőrzése
  • Az aktív virágpor összetevők nagyfokú koncentrálása

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adatok
Kiszerelés
250 g
Cikkszám
ah11
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!