Magazin

Rólunk - Mit nyújt neked a Hellovital?

2019.11.09 21:29
Rólunk - Mit nyújt neked a Hellovital?

Aki egészséges, az fizikailag, lelkében és szellemében is egy olyan harmonikus állapotban él, ami túlmutat a puszta külső szépségen. Mintha a sejtjei legmélyéről sugározná a tiszta, napfényes örömöt, a kirobbanó energiát, akkor is, ha már túllépett ifjú évein.

Mind tisztában vagyunk azzal, hogy nem a fiatalságot kell konzerválni, a Bölcsek köve és az Örök ifjúság esszenciája nem létezik. Az egészséget kell megőrizni, hogy elmondhassuk: kívül-belül szépek vagyunk. 

Ez az a pont, ahol több, mint tíz éves tapasztalatára alapozva – és a megelőzés fontosságát hangsúlyozva - a Hellovital kézen fog Téged, és a számodra legmegfelelőbb formában elvezet oda, ahol újraépítheted magadban az egészséged, függetlenül attól, hogy hány éves vagy.

„Ha nem vagy rá hajlandó, hogy változtass az életeden, nem lehet rajtad segíteni. A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen.” Hippokratész

Ami szép, az valóban vonzó a számunkra, de korántsem csak azért, mert a szemnek kellemes, esztétikus a látvány. Ennél sokkal mélyebb, ösztön szintjén vezérelt oka van annak, hogy vonzódunk a széphez. Valójában az egészség az, amit szeretünk, keresünk, és ami után áhítozunk.

Nem az általános ”Kösz, jól vagyok” - állapotára gondolunk, amiről udvarias, de felszínes semmiségeket rebegünk az érdeklődőknek. Arra a harsogó, erőteljes, szenvedélyes, tettrekészségtől duzzadó jelenlétre, ami leginkább az ifjúkor sajátja, és amitől a legtöbben a harmincas éveinkben kénytelen-kelletlen elbúcsúzunk.

A munka-család-kötelesség Bermuda-háromszögében csapdába esve egyre kevesebbet foglalkozunk az egészségünkkel:

 • mennyiséget eszünk minőség helyett,
 • a napi folyadékbevitelünk valójában alkalmatlan a szervezetünk rehidratálására,
 • a szépségápolás kimerül a kutyafuttában felvitt reggeli sminkben, és
 • bár a hátunk könyörög egy alapos tornáért, minden más fontosabb, előrébbvaló, mint a saját jóllétünk.

Aki egészséges, az fizikailag, lelkében és szellemében is egy olyan harmonikus állapotban él, ami túlmutat a puszta külső szépségen. Mintha a sejtjei legmélyéről sugározná a tiszta, napfényes örömöt, a kirobbanó energiát, akkor is, ha már túllépett ifjú évein. Mind tisztában vagyunk azzal, hogy nem a fiatalságot kell konzerválni, a Bölcsek köve és az Örök ifjúság esszenciája nem létezik. Az egészséget kell megőrizni, hogy elmondhassuk: kívül-belül szépek vagyunk.

Ez az a pont, ahol több, mint tíz éves tapasztalatára alapozva – és a megelőzés fontosságát hangsúlyozva - a Hellovital kézen fog Téged, és a számodra legmegfelelőbb formában elvezet oda, ahol újraépítheted magadban az egészséged, függetlenül attól, hogy hány éves vagy.

Fontos, hogy tudd Rólunk:

 • Mi nem betegségeket kezelünk, nem a világot váltjuk meg, és nem is csodaszereket kínálunk.
 • Hisszük, hogy az egészség megőrizhető, valamint visszaszerezhető, amihez segítséget, hatékony támogatást nyújtunk.
 • Tudományos forrásokra alapozott hiteles tájékoztatást adunk a számodra, elkerülve a vírusként terjedő ellentmondásos információkat, legyen szó étrend-kiegészítőkről, helyes táplálkozásról, divatdiétákról.
 • Sosem fogunk neked olyat mondani, hogy ha ma elkezded szedni a táplálék-kiegészítőinket, egy hét múlva le fogsz fogyni. Nem mondunk ilyet, mert tisztában vagyunk vele, ahogy valójában te is, hogy amit hosszú évek alatt szedtél magadra – fizikailag és pszichésen egyaránt -, azt évek alatt fogod lebontani.
 • A Hellovital segít beindítani, fenntartani azt a lelki és testi folyamatot, amihez Te az elhatározásodat és a kitartásodat adod, mi pedig az eszközöket, hogy elérd a célod.
 • Nem mondjuk, hogy ne edd meg azt, amit a szemed megkíván, de támogatunk abban, hogy megtaláld azt az étrendet, és azokat a táplálék-kiegészítőket, amikkel teljes értékű étrendet alakíthatsz ki.
 • Ennek érdekében kizárólag ellenőrzött, megbízható gyártóktól származó, és a hazai törvényeknek megfelelő forgalombahozatali engedéllyel rendelkező termékeket kínálunk Neked.
 • Tudjuk, hogy a magadén kívül a családod egészsége számodra az első… így számunkra is az.
 • Minél többször látogatsz el hozzánk, annál többet kapsz tőlünk. Az út, amire léptél kihívásoktól terhes, ezért az egészségtudatos életmódot érintő releváns információkkal – például online magazin és hírlevél formájában –, valamint ehhez kapcsolódva új termékekkel és akciókkal, csomagajánlatokkal támogatunk téged az utadon.

Hogy milyen termékeket kínál neked a Hellovital?

 • Vitaminokat – hogy elkerülhesd a kemikáliákkal, érésgyorsítóval kezelt gyümölcsöket, zöldségeket.
 • Étrend-kiegészítőket – hogy mindig annyi nyomelemet és ásványi anyagot fogyassz, amennyire tényleg szükséged van, az életmódodat alapul véve.
 • Gyógynövény alapú termékeket – hogy természetes úton tehess az egészségedért, gyermekeid, családod egészségéért.
 • Natúr tisztálkodószereket – hogy kivédhesd az irritáló/allergizáló összetételű higiénés termékek káros hatásait rövid és hosszútávon egyaránt.
 • Natúr tisztítószereket – hogy az otthonod tisztaságát, családod egészségét ne kelljen vegyszerekre alapoznod.
 • Bio-élelmiszereket – hogy megóvhasd anyagcseréd épségét, támogathasd az immunrendszeredet.
 • Kozmetikumokat – hogy természetes összetevőkkel őrizhesd meg bőröd, hajad, körmöd egészségét, szépségét.
 • Készülékeket és eszközöket - hogy a kezedben legyen a legújabb technológia szépséged, egészséged ápolásához, és az aktív, sportos életmód kialakításához.

Hogyan használhatod a Hellovital weboldalát?

 • Otthonról vagy akár útközben a mobilodról is feladhatod a rendelésed.
 • Úgy alakítottuk ki a webshop felületét, hogy egyértelmű és egyszerűen követhető menüpontokból könnyen megtalálhasd a téged érdeklő információkat és termékeket.
 • A regisztrációval lehetőséget adunk egy saját felhasználói fiók kialakítására, ahol nyomon követheted a rendeléseidet, gyorsabban és egyszerűbben tudsz vásárolni, és feliratkozhatsz a korábban említett hírlevélre is.

Szeresd magad, hogy segíthessünk Neked!