A szentjánoskenyérfa terméséből készített karobpor kiválóan alkalmas a kakaó helyettesítésére.
A karobporból készített élelmiszereket fogyaszthatják a kakaóra, tejcukorra és a lisztre érzékenyek és asztmások is.
Gazdag élelmi rostban, ásványi anyagokban, szerves sókban és vitaminokban is, ezért fogyasztása kifejezetten egészséges. Nem allergizál.
Ízletes önteteteket, italokat és süteményeket készíthetünk belőle.
Tartalmaz: szénhidrátok, diétás rostok, ásványi anyagok, polifenolok, antioxidánsok
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Zsírszegény; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
Összetétel: 100% organikus karob por
Javasolt felhasználás, adagolás: Italokba keverve vagy sütéshez, főzéshez
Egy adag = ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen tárolandó.
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.