BioMenü bio spenót por 125 g

Készleten van
Raktárkészlet:
BioMenü bio spenót por 125 g
Kiszerelés
125 g
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
1 940 Ft
Egységár: 16 Ft/g

A zöld energia! A Biomenü bio spenótport smoothie-hoz, gyümölcslevekhez, salátaöntetekhez és levesekhez lehet használni, az extra tápanyagtartalom és a karakteres zöld szín eléréséhez. A spenótpor használható a liszttartalom részleges kiváltására a kenyérféleségekben és a sültekben is. Alacsony a kalóriatartalma, kiváló vas forrás.

Részletek
A spenótot hagyományosan perzsa származásúnak tartották, de Kínában és Indiában széles körben elterjedt, végül elérte az olyan európai országokat, mint Németország és Franciaország. A spenót családjához tartozik a chenopodiaceae, amarant, qunioa és cukorrépa. A kis ovális leveleket megszárítják és porrá őrlik, ami lehetővé teszi, hogy egy kis adag őrleményben koncentrálódjon a spenót tápanyagtartalma.

A bio spenótport smoothie-hoz, gyümölcslevekhez, salátaöntetekhez és levesekhez lehet használni, az extra tápanyagtartalom és a karakteres zöld szín eléréséhez. A spenótpor használható a liszttartalom részleges kiváltására a kenyérféleségekben és a sültekben is. Alacsony a kalóriatartalma, gyakorlatilag zsírmentes és kiváló vas beviteli forrás.

Adatok
Vonalkód
5999886305772
Cikkszám
bm63
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!