BioQuad Lactoferrin (Laktoferrin) Gold 1.8 kapszula 30 db

Készleten van
Raktárkészlet:
BioQuad Lactoferrin (Laktoferrin) Gold 1.8 kapszula 30 db
Kiszerelés
30 db
Márkák

BioQuad

Szállítási idő
1-2 munkanap
13 990 Ft
Egységár: 466 Ft/db

A Lactoferrin Gold 1.8 egy teljesen természetes alapanyagokból készült, szabadalmakkal védett, klinikailag tesztelt, orvosi kutatásokon alapuló készítmény az étrend kiegészítők piacán.

Részletek

Miért van szükségünk Lactoferrinre?

Az emberi test folyamatosan Lactoferrint termel a létfontosságú funkciók szabályozására. Egy felnőtt számára az általános napi termelés/szükséglet hozzávetőleg napi 60 mg. Azonban, figyelembe véve a rendszertelen táplálkozási és munka szokásokat, a túlzott stresszt, és/ vagy a környezeti hatásokat a belső Lactoferrin tartalékok gyorsabban kimerülnek, ami veszélyeztetheti a védekező rendszerünket.

Az eredmény egy növekvő hajlamosság a fertőzésre, rendellenességekre és fájdalomra. A test Lactoferrinnel történő feltöltése (utólagos pótlás) egyensúlyt tud teremteni a velünk született védelemhez.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Az elsődleges funkciója a Lactoferrinnek az hogy a teljes test védve legyen (veleszületett védelem) és fenntartsa az egészséges fiziológiát (szabályozás). A Lactoferrin egy multi-funkciós fehérje mely fontos szerepet játszik alapvető fiziológiai folyamatokban.

Alapvető tápanyagokat szállít a testben, elérhetővé téve a vasat és más nyomelemeket. Prebiotikus tápanyagokkal lát el, hogy fokozza az előnyös mikroflórát („probiotikumok”) a bélrendszerben.

Mint mikrobiális gátlószer, a Lactoferrin gátolja a kártékony baktériumok, vírusok, gombák és paraziták növekedését, osztódását, valamint semlegesíti a mérgező és allergén összetevőket.

Hatóanyagok:
Laktoferrin 60 mg
C-vitamin 60 mg
Béta Glükán 50 mg
Inulin 50 mg
Kurkuma gyökér kivonat 45 mg

Összetevők: kapszula anyaga (hidroxi-propil-metilcellulóz), C-vitamin (kalciumL-aszkorbát), izolált tejfehérje (laktoferrin), Ömlesztőanyag: mikrokristályos cellulóz,inulin, emulgeálószer: lecitin napraforgóból,β-glükán (élesztőből), kurkuma gyökér
kivonat (Curcuma longa), cinkcitrát,

Csomósodásgátló anyag: magnézium-sztearát és szilícium-dioxid savanyúságot szabályozó anyag: Trinátrium-citrát és nátrium-bikarbonát

A Lactoferrin  kulcsfontosságú szabályzója számos anyagcsere folyamatnak:

 • aktiválja az immunrendszert, erősíti a belső védekezőképességet ( Immun rendszer)
 • fenntartja az egészséges bélflórát és a tápanyag felszívódást (Emésztő rendszer)
 • szabályozza az oxidatív anyagcserét és ATP szintézist ( Légzőszervi rendszer)
 • elősegíti a vas szállítását és a hemoglobin szintézist ( Keringési rendszer)
 • támogatja a csont fejlődést és az ásványanyag homeosztázist         ( Csontváz)
 • szerepet játszik a terhesség kialakulásában és a magzati fejlődésben ( Nemzőképesség)

Termék tulajdonságok és előnyök:

 • ultra-tiszta: szabadalmaztatott 3 lépcsős tisztítási folyamat mely eltávolít minden mikroorganizmust és mérgező anyagot.
 • biológiai funkcionalitás: az ultra tisztaságának és a molekula szerkezetének köszönhetően biológiai funkcionalitása kimagasló más lactoferrin termékekhez viszonyítva
 • immun erősítés: a Lactoferrin erősíti a velünk született védekezőképességet, szállítja és fenntartja vérünk vas szintjét, eltávolítja a méreganyagokat a bélrendszerből.
 • antioxidáns: hosszú hatású antioxidáns aktivitással rendelkezik, ami több mint 10 óra, kiválasztja a szabad gyököket
 • a bélrendszer támogatása: a bélrendszer receptoraihoz kötődve segít fenntartani az egészséges bélnyálkahártyát.
 • prebiotikum: a lactoferrin a probiotikum flóra vasfüggetlen metabolikus ösztönzését váltja ki ami egy szelektív és egyedi prebiotikus aktivitás.
 • optimalizált adagolás: minden egyes kapszula 60 mg aktív lactoferrint tartalmaz , mely megfelel egy átlag felnőtt napi szükségletének
 • tej igény: minden egyes kapszula gyártásához nagyjából 3 liter friss, nem kezelt tejet használnak fel.
 • teljesen természetes, GMO mentes: a gyártáshoz használt fehérjét olyan tejből nyerik ki, melynek forrása igazoltan mentes minden betegségtől, sosem használtak antibiotikumokat, hormonokat vagy GMO takarmányokat.
 • Laktóz és tejsavó fehérje mentes: nem tartalmaz laktózt, tejsavó fehérjét , kazeint és béta- laktoglobulint sem.

Sportolók számára engedélyezett: minden egyes gyártási sorozat tiltott szerek ellen tesztelt az „Informed Sport” minőségbiztosítási program előírásainak megfelelően.

Miért válassza a LACTOFERRIN GOLD 1.8®?

Más Lactoferrin készítményekkel ellentétben, melyeket tejsavóból vagy előtejből készítettek, a LACTOFERRIN GOLD 1.8® tiszta tejből készül, mely járvány és betegség mentes helyeken élő tehenektől származik. Továbbá, keresztül megy egy szabadalmaztatott szennyezőanyagok csökkentésére szolgáló kezelésen (TCR) , hogy növelje a biológiai hasznosíthatóságot. Közel 3 liter tejet használnak fel egy kapszula (60 mg) Lactoferrin Gold 1.8® előállításához.

Mit tartalmaz egy kapszula?

A Lactoferrin Gold 1.8® csak prémium összetevőket tartalmaz, melyeket független laboratóriumok vizsgáltak. Minden kapszula több mint 400 mg-ot tartalmaz a következő összetevőkből: Laktoferrin, Cink, C vitamin, Béta-glükán, inulin és kurkuma gyökér kivonatot.

Ajánlott napi bevitel

Egy 60 mg-os kapszula szájon át történő bevétele a napi ajánlott mennyiség egy egészséges egyénnek. Azonban az életvitel, kor és egészségállapot függvényében a napi dózis 2 vagy 3 kapszulára történő emelése jótékony hatással lehet. A nap bármely szakában bevehető akár evés közben is.

Prémium minőség

A Lactoferrin Gold 1.8® Európában gyártott termék egy hatóságilag ellenőrzött és igazolt gyárban mely megfelel a cGMP ( current Good Manufacturing Practice) előírásainak. Csak a legjobb minőségű, harmadik fél által is ellenőrzött alapanyagokat használják a gyártás során. A gyártás  különböző folyamatai során minden alkotórész metszikus teszten is keresztül megy ezáltal biztosítva a legbiztonságosabb és legjobb minőségű terméket.

Multi-funkcionális

A Lactoferrin Gold 1.8® formula mögött egy több évtizedes klinikai és tudományos kutatómunka áll. Minden alkotó elem különös figyelemmel került kiválasztásra, olyan meghatározott arányban mely célzottan támogatja az immun-, gyomor és bélrendszert. Minden egyes kapszula 60 mg nagytisztaságú Lactoferrint tartalmaz a megfelelő arányban kombinálva  inulinnal, lecitinnel, C vitaminnal és kurkuma gyökér kivonattal az optimális hatás érdekében.

Teljesen természetes , GMO mentes

A tisztaság és minőség a nyersanyagok kiválasztásával indul.  A Lactoferrin Gold 1.8®-hoz használt tej Új-Zélandról származik ahol a tejet adó tehenek hormon, antibiotikum és GMO mentes természetes környezetben élnek. Egészségi állapotukat rendszeresen ellenőrzi és igazolja az új-zélandi egészségügyi minisztérium.

Laktóz és glutén mentes

A Lactoferrin Gold 1.8® formula sem glutént sem laktózt nem tartalmaz.  Számos, a kereskedelmi forgalomban megtalálható Lactoferrin termékhez olyan fehérjét használnak fel melyet tejsavóból -  a sajtgyártás melléktermékéből – nyernek ki vagy olyan hevítési technológiával állítják elő amely roncsolja a molekula struktúráját. Ezzel szemben a Lactoferrin Gold 1.8®-hoz  használt Lactoferrin tiszta tejből származik, egy aszeptikus – baktériumok és fertőzésektől mentes – hűtést alkalmazó technológiával kerül előállításra.  Az eljárás során a tej egy többlépcsős –frakcionált – tisztítási folyamaton megy keresztül és végül a laktóz mentes Lactoferrin fehérjét kromatográfiái elválasztással nyerik ki. Ezt követi egy fagyasztásos szárítási folyamat mely biztosítja a multi-funkciós biológia aktivitást.

Sportolók számára is engedélyezett

Minden egyes Lactoferrin Gold 1.8®  gyártási sorozatot tesztelnek tiltott szerek ellen az Informed Sport Programnak megfelelően, melynek eredményei nyilvánosan is elérhetőek. Ez a program egy rendkívül szigorú és merev ellenőrzés, melyet egy ISO17025 minősítésű laboratórium végez, mely a legmagasabb szinten is garantálja, hogy sportolók számára is biztonságos a használat.   

*  a  termék nem minősül gyógyhatású terméknek, nem alkalmazható betegségek kezelésére

Adagolás:

Vegyen be naponta egy (1) kapszulát egy pohár vízzel (200 ml) 

Ne lépje túl az ajánlott napi adagot 

A tabletta szedése nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott
étrendet vagy az egészséges életmódot 

Tartsa távol a kisgyermekektől 

Forduljon orvosához amennyiben egyidejűleg antikoagulánst
(véralvadás gátlót ) használnak

Száraz, hűvös helyen tárolja

Adatok
Vonalkód
857294007020
Cikkszám
lakto1
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!