Miért van szükségünk Lactoferrinre?
Az emberi test folyamatosan Lactoferrint termel a létfontosságú funkciók szabályozására. Egy felnőtt számára az általános napi termelés/szükséglet hozzávetőleg napi 60 mg. Azonban, figyelembe véve a rendszertelen táplálkozási és munka szokásokat, a túlzott stresszt, és/ vagy a környezeti hatásokat a belső Lactoferrin tartalékok gyorsabban kimerülnek, ami veszélyeztetheti a védekező rendszerünket.
Az eredmény egy növekvő hajlamosság a fertőzésre, rendellenességekre és fájdalomra. A test Lactoferrinnel történő feltöltése (utólagos pótlás) egyensúlyt tud teremteni a velünk született védelemhez.
HOGYAN MŰKÖDIK?
Az elsődleges funkciója a Lactoferrinnek az hogy a teljes test védve legyen (veleszületett védelem) és fenntartsa az egészséges fiziológiát (szabályozás). A Lactoferrin egy multi-funkciós fehérje mely fontos szerepet játszik alapvető fiziológiai folyamatokban.
Alapvető tápanyagokat szállít a testben, elérhetővé téve a vasat és más nyomelemeket. Prebiotikus tápanyagokkal lát el, hogy fokozza az előnyös mikroflórát („probiotikumok”) a bélrendszerben.
Mint mikrobiális gátlószer, a Lactoferrin gátolja a kártékony baktériumok, vírusok, gombák és paraziták növekedését, osztódását, valamint semlegesíti a mérgező és allergén összetevőket.
Hatóanyagok:
Laktoferrin 60 mg
C-vitamin 60 mg
Béta Glükán 50 mg
Inulin 50 mg
Kurkuma gyökér kivonat 45 mg
Összetevők: kapszula anyaga (hidroxi-propil-metilcellulóz), C-vitamin (kalciumL-aszkorbát), izolált tejfehérje (laktoferrin), Ömlesztőanyag: mikrokristályos cellulóz,inulin, emulgeálószer: lecitin napraforgóból,β-glükán (élesztőből), kurkuma gyökér
kivonat (Curcuma longa), cinkcitrát,
Csomósodásgátló anyag: magnézium-sztearát és szilícium-dioxid savanyúságot szabályozó anyag: Trinátrium-citrát és nátrium-bikarbonát
A Lactoferrin kulcsfontosságú szabályzója számos anyagcsere folyamatnak:
- aktiválja az immunrendszert, erősíti a belső védekezőképességet ( Immun rendszer)
- fenntartja az egészséges bélflórát és a tápanyag felszívódást (Emésztő rendszer)
- szabályozza az oxidatív anyagcserét és ATP szintézist ( Légzőszervi rendszer)
- elősegíti a vas szállítását és a hemoglobin szintézist ( Keringési rendszer)
- támogatja a csont fejlődést és az ásványanyag homeosztázist ( Csontváz)
- szerepet játszik a terhesség kialakulásában és a magzati fejlődésben ( Nemzőképesség)
Termék tulajdonságok és előnyök:
- ultra-tiszta: szabadalmaztatott 3 lépcsős tisztítási folyamat mely eltávolít minden mikroorganizmust és mérgező anyagot.
- biológiai funkcionalitás: az ultra tisztaságának és a molekula szerkezetének köszönhetően biológiai funkcionalitása kimagasló más lactoferrin termékekhez viszonyítva
- immun erősítés: a Lactoferrin erősíti a velünk született védekezőképességet, szállítja és fenntartja vérünk vas szintjét, eltávolítja a méreganyagokat a bélrendszerből.
- antioxidáns: hosszú hatású antioxidáns aktivitással rendelkezik, ami több mint 10 óra, kiválasztja a szabad gyököket
- a bélrendszer támogatása: a bélrendszer receptoraihoz kötődve segít fenntartani az egészséges bélnyálkahártyát.
- prebiotikum: a lactoferrin a probiotikum flóra vasfüggetlen metabolikus ösztönzését váltja ki ami egy szelektív és egyedi prebiotikus aktivitás.
- optimalizált adagolás: minden egyes kapszula 60 mg aktív lactoferrint tartalmaz , mely megfelel egy átlag felnőtt napi szükségletének
- tej igény: minden egyes kapszula gyártásához nagyjából 3 liter friss, nem kezelt tejet használnak fel.
- teljesen természetes, GMO mentes: a gyártáshoz használt fehérjét olyan tejből nyerik ki, melynek forrása igazoltan mentes minden betegségtől, sosem használtak antibiotikumokat, hormonokat vagy GMO takarmányokat.
- Laktóz és tejsavó fehérje mentes: nem tartalmaz laktózt, tejsavó fehérjét , kazeint és béta- laktoglobulint sem.
Sportolók számára engedélyezett: minden egyes gyártási sorozat tiltott szerek ellen tesztelt az „Informed Sport” minőségbiztosítási program előírásainak megfelelően.
Miért válassza a LACTOFERRIN GOLD 1.8®?
Más Lactoferrin készítményekkel ellentétben, melyeket tejsavóból vagy előtejből készítettek, a LACTOFERRIN GOLD 1.8® tiszta tejből készül, mely járvány és betegség mentes helyeken élő tehenektől származik. Továbbá, keresztül megy egy szabadalmaztatott szennyezőanyagok csökkentésére szolgáló kezelésen (TCR) , hogy növelje a biológiai hasznosíthatóságot. Közel 3 liter tejet használnak fel egy kapszula (60 mg) Lactoferrin Gold 1.8® előállításához.
Mit tartalmaz egy kapszula?
A Lactoferrin Gold 1.8® csak prémium összetevőket tartalmaz, melyeket független laboratóriumok vizsgáltak. Minden kapszula több mint 400 mg-ot tartalmaz a következő összetevőkből: Laktoferrin, Cink, C vitamin, Béta-glükán, inulin és kurkuma gyökér kivonatot.
Ajánlott napi bevitel
Egy 60 mg-os kapszula szájon át történő bevétele a napi ajánlott mennyiség egy egészséges egyénnek. Azonban az életvitel, kor és egészségállapot függvényében a napi dózis 2 vagy 3 kapszulára történő emelése jótékony hatással lehet. A nap bármely szakában bevehető akár evés közben is.
Prémium minőség
A Lactoferrin Gold 1.8® Európában gyártott termék egy hatóságilag ellenőrzött és igazolt gyárban mely megfelel a cGMP ( current Good Manufacturing Practice) előírásainak. Csak a legjobb minőségű, harmadik fél által is ellenőrzött alapanyagokat használják a gyártás során. A gyártás különböző folyamatai során minden alkotórész metszikus teszten is keresztül megy ezáltal biztosítva a legbiztonságosabb és legjobb minőségű terméket.
Multi-funkcionális
A Lactoferrin Gold 1.8® formula mögött egy több évtizedes klinikai és tudományos kutatómunka áll. Minden alkotó elem különös figyelemmel került kiválasztásra, olyan meghatározott arányban mely célzottan támogatja az immun-, gyomor és bélrendszert. Minden egyes kapszula 60 mg nagytisztaságú Lactoferrint tartalmaz a megfelelő arányban kombinálva inulinnal, lecitinnel, C vitaminnal és kurkuma gyökér kivonattal az optimális hatás érdekében.
Teljesen természetes , GMO mentes
A tisztaság és minőség a nyersanyagok kiválasztásával indul. A Lactoferrin Gold 1.8®-hoz használt tej Új-Zélandról származik ahol a tejet adó tehenek hormon, antibiotikum és GMO mentes természetes környezetben élnek. Egészségi állapotukat rendszeresen ellenőrzi és igazolja az új-zélandi egészségügyi minisztérium.
Laktóz és glutén mentes
A Lactoferrin Gold 1.8® formula sem glutént sem laktózt nem tartalmaz. Számos, a kereskedelmi forgalomban megtalálható Lactoferrin termékhez olyan fehérjét használnak fel melyet tejsavóból - a sajtgyártás melléktermékéből – nyernek ki vagy olyan hevítési technológiával állítják elő amely roncsolja a molekula struktúráját. Ezzel szemben a Lactoferrin Gold 1.8®-hoz használt Lactoferrin tiszta tejből származik, egy aszeptikus – baktériumok és fertőzésektől mentes – hűtést alkalmazó technológiával kerül előállításra. Az eljárás során a tej egy többlépcsős –frakcionált – tisztítási folyamaton megy keresztül és végül a laktóz mentes Lactoferrin fehérjét kromatográfiái elválasztással nyerik ki. Ezt követi egy fagyasztásos szárítási folyamat mely biztosítja a multi-funkciós biológia aktivitást.
Sportolók számára is engedélyezett
Minden egyes Lactoferrin Gold 1.8® gyártási sorozatot tesztelnek tiltott szerek ellen az Informed Sport Programnak megfelelően, melynek eredményei nyilvánosan is elérhetőek. Ez a program egy rendkívül szigorú és merev ellenőrzés, melyet egy ISO17025 minősítésű laboratórium végez, mely a legmagasabb szinten is garantálja, hogy sportolók számára is biztonságos a használat.
* a termék nem minősül gyógyhatású terméknek, nem alkalmazható betegségek kezelésére
Adagolás:
Vegyen be naponta egy (1) kapszulát egy pohár vízzel (200 ml)
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot
A tabletta szedése nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott
étrendet vagy az egészséges életmódot
Tartsa távol a kisgyermekektől
Forduljon orvosához amennyiben egyidejűleg antikoagulánst
(véralvadás gátlót ) használnak
Száraz, hűvös helyen tárolja