Biocom Ökonet Clean Soft Plus tisztítószer koncentrátum menta-citrom illattal 500 ml

Készleten van
Raktárkészlet:
Biocom Ökonet Clean Soft Plus tisztítószer koncentrátum menta-citrom illattal 500 ml
Kiszerelés
500 ml
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
3 120 Ft
Egységár: 6,24 Ft/ml

Biocom SCD Clean Soft Plus a Clean termékcsalád új tagja, hatékonyabb összetevőkkel, menta-citrom illatban. SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, amelyben szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg. Ezek a jótékony hatású probiotikumok és az általuk termelt enzimek, egyéb bioaktív anyagok természetes és vegyszermentes hatékonysággal szállnak harcba a legváltozatosabb szennyeződésekkel szemben.

Részletek

Az SCD Clean Soft + a Clean termékcsalád új tagja hatékonyabb összetevőkkel, menta-citrom illatban.

A Clean Soft + az SCD Probiotikus Technológia által természetes fermentációval kifejlesztett folyékony probiotikus tisztítószer koncentrátum, amelyben szabadalmaztatott SCD Probiotikumok milliói találhatóak meg. Ezek a jótékony hatású probiotikumok és az általuk termelt enzimek, egyéb bioaktív anyagok természetes és vegyszermentes hatékonysággal szállnak harcba a legváltozatosabb szennyeződésekkel szemben.

A Clean Soft +  eltávolítja a zsíros és a különféle szennyeződéseket a legtöbb felületről (csempe, járólap, fa, rozsdamentes acél, krómozott felület, műanyag, laminált padló).

Eltávolítja a vízkövet, tisztít és fényesít.

Bőr- és környezetbarát termék.

A vízelvezető hálózatban csökkenti a lerakódásokat és a kellemetlen szagokat is.

Biológiailag teljesen lebomló!

Általános felhasználási és adagolási útmutató:
A Clean Soft + egy koncentrátum, melyet töményen és vízzel hígítva is lehet használni. A felhasználás módja függ a szennyeződés fajtájától és mennyiségétől.
- Felmosáshoz általános ajánlás 5 ml 5 liter kézmeleg vízhez keverve.
- Felület tisztításhoz vízzel történő 10-szeres hígítás ajánlott. A hígított adagot 3 napon belül használja fel!
- Vízkő eltávolításhoz és makacs zsíros szennyeződéshez hígítatlanul használja, néhány perc hatóidőt hagyva a felületen és ezt szükség szerint ismételje is meg.

Összetevők: Víz, SCD Probiotikus törzskultúrák, gyümölcs és növényi kivonatok, természetes menta és citrom illóolaj, kőzetliszt, tengeri só.

Tárolása:
Szobahőmérsékleten, tűző naptól és fagytól mentes helyen.
A flakont mindig tartsa légmentesen zárva!

Fontos: A Clean Soft + biztonságos, környezetbarát készítmény, amely nem tartalmaz növény, állat vagy ember számára káros vegyi anyagokat!
A készítmény élő és aktív mikróbákat tartalmaz, így lerakódás, vagy lebegő szemcsék képződhetnek benne, melyek egy természetes folyamat velejárói, ez a hatékonyságra nincs befolyással.

Figyelmeztetés:

- Használat előtt óvatosan forgassa át!
- Nem ehető/iható!
- Nyálkahártyával és a szemmel ne érintkezzen!
- Gyermekektől elzárva tartandó!

Adatok
Cikkszám
bc60
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!