Caleido Marhakollagén peptid granulátum 300 g

Caleido Marhakollagen peptid granulatum 300g
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
3 065 Ft
Egységár: 10,22 Ft/g

A Caleido Marhakollagén peptid granulátum fogyasztásával a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Összetétele: 100% marhakollagén-peptid (minimum 90% fehérje). A termék megfelel az Egyesült Királyság és az EU által a fertőző szivacsos agyvelőbántalmakra (TSE) és a szarvasmarhák szivacsos agyvelőbántalmára (BSE) vonatkozó emberi jogi követelményeknek és így mentes a TSE-től és BSE-től.

Részletek
A Caleido MARHAKOLLAGÉN-peptid granulátum fogyasztásával a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Jótékonyan hathat az ízületek működésére is.

A hidrolizálás által létrejövő, peptid formában jelenlévő kollagén lényegében elő-emésztett kollagén, ami segíti a jó felszívódást az emésztőrendszer megterhelése nélkül.

A termék megfelel az Egyesült Királyság és az EU által a fertőző szivacsos agyvelőbántalmakra (TSE) és a szarvasmarhák szivacsos agyvelőbántalmára (BSE) vonatkozó emberi jogi követelményeknek és így mentes a TSE-től és BSE-től. Valamint a gyártás során a termék nem érintkezett semmilyen anyaggal, amely TSE / BSE kockázati anyagokból származhatott.

A termék teljes egészében vagy részben sem volt ionizáló sugárzásnak kitéve az európai irányelvek szerint.

A termék egészben vagy részben sem érintkezett semmilyen termékkel, amelyet a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vagy a WADA betiltott.

A terméket nem tesztelték állatokon a gyártás bármely részében a hatályos előírásoknak megfelelően.

A termék megfelel a növényvédőszerekre vonatkozó uniós maximális maradékanyag-határértékeknek (MRL).

Javasolt felhasználás, adagolás:1 adag naponta, folyadékban (pl.: leves, tej, gyümölcslé) feloldva
Egy adag = 10 g

Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adatok
Kiszerelés
300 g
Vonalkód
5999860122319
Cikkszám
cal05
Hasonló termékek
-11%
-3%
18 990 Ft
18 334 Ft
-11%
-11%
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!