Claricell Junior béta-glükán rágható zselékapszula - 30 db

-21%
Nincs raktáron
Claricell Junior béta-glükán rágható zselékapszula - 30 db
Kiszerelés
30 db
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
6 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

5 490 Ft
Kezdete: 2022.11.01   A készlet erejéig!
Egységár: 183 Ft/db

A Claricell® Junior ConCordix® lágykapszula 100% -ban természetes táplálékkiegészítő, melyet úgy alakítottak ki, hogy felkészítse és aktiválja az immunrendszert. 
A termék 3 - 12 éves gyermekek számára ajánlott.

Részletek

Claricell® Junior 30 darab ConCordix® lágykapszula

Gluténmentes // Allergénmentes // GMO mentes // Kosher&Halal 

Napi immunerősítés 3 - 12 éves gyermekek számára:
A Claricell® Junior egy 100% -ban természetes táplálékkiegészítő, melyet úgy alakítottak ki, hogy felkészítse és aktiválja az immunrendszert.
A termék 3 - 12 éves gyermekek számára ajánlott.
 
A Claricell® Junior két fontos hatás létrehozásával modulálja és újra egyensúlyba hozza az immunrendszert:
- növelheti a fertőzéssel szembeni ellenállást
- csökkentheti az allergiás tüneteket
 
 Wellmune® 50 mg
 D3-vitamin    10 µg
 
A D vitamin hozzájárul.....   EFSA 13.1 Kijelentés

- az immunrendszer normál működéséhez

- a kalcium és a foszfor normál felszívódásához/ hasznosulásához

- a normál kalciumszint fenntartásához a vérben

- az egészséges csontozat fenntartásához

- a normál izomfunkció fenntartásához

- az egészséges fogazat karbantartásához

- a D-vitamin szerepet játszik a sejtosztódás folyamatában

Wellmune:
A Wellmune egy különleges és szabadalmaztatott fajtája az 1,3/1,6 béta-glükánnak (Saccharomyces cerevisiae - pékélesztő), melyhez 350 millió dollárnyi kutatás és fejlesztés biztosítja a hátteret.

A Wellmune 100%-ban természetes, gluténmentes, biztonságos a mindennapi fogyasztása, és klinikailag igazoltan erősíti az immunrendszert.

Páratlan klinikai eredmények bizonyítják a hatékonyságát:

- javíthatja az általános fizikai állapotot
- csökkentheti a felső légúti fertőzések tüneteit
- csökkentheti a stressz káros hatásait
- segíthet fenntartani az egészséges életerőt és a mentális egészséget
- csökkentheti a fáradékonyságot
- csökkentheti az allergiás tüneteket

Hogyan működik?
A Wellmune hatásmechanizmusa jól ismert és leírt számos, publikált klinikai tanulmányban.

- szájon keresztül fogyasztva, a bélben található Peyer-plakkokon keresztül jut a szervezetünkbe a Wellmune

- a makrofágoknak nevezett immunsejtek, melyek már tartalmazzák a Wellmune-t, a különböző immunszervekhez kerülnek

- vándorlás közben ezek a makrofágok kisebb részekre bontják a Wellmune-t, majd a lebontott részek a neutrofil sejtekhez kapcsolódnak, melyek a szervezet legnagyobb számú immunsejtjei.

- a Wellmune által előkészítve a neutrofil sejtek gyorsabban ismerik fel és pusztítják el a különböző kihívásokat.

Az immunrendszerünkről 
Az immunrendszerünk a szervezetünk természetes védelmi rendszere, ellenőrizve és védve a testünket, a nap 24 órájában, életünk minden napján. Véd a baktériumok, vírusok, élősködők, és gombák ellen. Amikor ezek a kórokozók bejutnak a szervezetünkbe, a jól működő immunrendszer legyőzi a fertőzést. Emellett a test egyik védelmi rendszere a rák ellen is.

Ennek megfelelően egy legyengült immunrendszer sérülékenyebbé teszi szervezetünket a betegségekkel szemben. Sok dolog gyengítheti az immunrendszert: stressz, helytelen táplálkozás, alváshiány, hosszú repülőút, kemény fizikai munka, edzés, bizonyos gyógyszerek (pl. szteroidok), vírusok.

A téli hónapokban az immunrendszer legyengül a D-vitamin csökkenő szintjei miatt, pont akkor, amikor az időjárási viszonyok miatt több időt töltünk közösségben.

A két immunrendszer 
Két különböző immunrendszerünk van, az öröklött immunrendszer és a szerzett immunrendszer. 

A Claricell (Wellmune) leginkább az öröklött immunrendszerrel dolgozik, aktiválva kulcs immunsejteket ”“ elsődlegesen neutrofil sejteket, melyek könnyedén elpusztítják a szervezetünket megtámadó patogéneket.

A szerzett immunrendszer az immunrendszerünk memóriája. Szerepe van pozitívan az immunizációban, és negatívan az allergiában és az auto-immunitásban. Ha egyszer a szerzett immunrendszer megtanult felismerni egy ellenséget, egy korábbi fertőzés, vagy védőoltás miatt, emlékezni fog a "betolakodók" jellegzetességeire. Ha újra fellép a fertőzés, a memória sejtek felismerik, és immunválaszt generálnak a nagyon hatékony és specifikus antitestek által. Ezért nagyon ritka, hogy ugyanazok a kórokozók, vírusok többször is tüneteket okozzanak. A szerzett immunrendszer erős, kifinomult, nagyon különleges, de alapvetően lassú, és nem mindig elégséges, hogy megvédje a szervezetet egy erős vírusos vagy bakteriális fertőzéssel szemben.
Csak akkor képes gyorsan és kellően hatékonyan válaszolni, ha már találkozott a fenyegetéssel korábban is.

A vírus legkisebb mutációja is, pl. az influenza vírus rendkívül gyorsan mutálódik, átverheti" a szerzett immunrendszert. Szerencsére ez csak a második védelmi vonalunk.

Az első védelmi vonalunk az öröklött immunrendszer. Evolúciós értelemben sokkal régebbi, mint a kifinomultabb és később kifejlődött, szerzett immunrendszer. Kevésbé specifikus; csak korlátozott számú anyagot képes felismerni (kb. tucatnyit), melyek általánosan megjelennek a baktériumok és élesztők felületén. A fő sejtes összetevői a makrofágok, a neutrofilok és NK-sejtek.

Általánosságban, ezek az első-vonalbeli-csapatok folyamatosan járőröznek a testünkben, és keresik a nem oda tartozó dolgokat. Ha a makrofágok és a neutrofilok találnak egy baktériumot, megpróbálják lenyelni és megemészteni. Ha az NK sejtek felismernek egy vírusos sejtet, megölik azt, hogy megelőzzék a vírus terjedését, ha találnak egy rákos sejtet (és felismerik a rákot), megölik azt, hogy megelőzzék a tumor növekedését és terjedését.
Mindez nagyon fontossá teszi az öröklött immunrendszert. Rovarok és egyéb gerinctelenek, melyek az állatvilág nagy részét teszik ki, kizárólag az öröklött immunrendszerre támaszkodnak. Nincs szerzett immunrendszerük, és egész jól élnek nélküle.
Az öröklött immunrendszer fontosságának másik jele, hogy míg az emberek a szerzett immunrendszer hiányosságaival, megfelelő gyógyszeres kezelés mellett, akár 30 éves korukig is élhetnek, addig az öröklött immunrendszer hasonló hiányossága már a születés előtt halálos. 

Ahogy környezetünkben növekszik az antibiotikum rezisztens baktériumok száma, és ahogy az influenzajárványok terjednek mostanában, jó ötlet lehet felkészíteni az immunrendszerünket, hogy a lehető leghatékonyabban működjön.

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

OGYÉI szám: 20603/2018

Adatok
Vonalkód
8607000151736
Cikkszám
clar1
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!