Deess New IPL szőrtelenítő + EXTRA fényterápiás lámpák

Deess New IPL szőrtelenítő + EXTRA fényterápiás lámpák
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
119 990 Ft

A Deess New IPL szőrtelenítő extra fényterápiás lámpákkal 3 hasznos és költséghatékony megoldást kínál egyetlen gépben: IPL szőrtlenítés, bőrfiatalítás, akne, pattanásos bőr hatékony kezelése. Cserélhető lámpák 350.000 villanással

Részletek

Várható érkezés: 09.10


3 az egyben: végleges szőrtelenítés, ránctalanítás, akne kezelés


A nemzetközi hírű és elismert GSD Global Skin Dermatologist DEESS vállalat innovatív és egyedülálló készülékével elvégezhető mindenféle bőrápolás, a végleges szőrtelenítéstől kezdve a bőröregedésgátláson át, az akne kezelésig.

 

A készülék titka abban rejlik, hogy három különböző fejjel rendelkezik, melyet egyszerűen lehet cserélni, így ez az egyetlen készülék a magas villantásszámával az egész család kedvenc szépségápolási barátjává válhat.

 

A GSD DEESS professzionális márka, melynek hátterében egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. A vállalat több mint 110.000 terméket értékesített az elmúlt évben, valamint szinte az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket. A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, 2004 óta van jelen a szépségápolási iparban.

 

Miért válassza a DEESS készülékünket?


Az otthoni szépségápolási szektorban szinte nincs ehhez hasonló komplex készülék, amely egyetlen készülékkel végez villanófényes szőrtelenítést, akne kezelést és bőrfiatalítást.

 

A lámpák villanásszámai rendkívül magasak, 350.000 villanásszámmal rendelkeznek (a tartozék fényterápiás lámpák is) amellyel szintén kiemelkedik a piacon kapható készülékekkel szemben.

 

Így több személy kezelésére is van lehetőség, az egész család számára egy remek befektetés a gyulladt pattanásokkal küzdő tinédzserektől kezdve, a tartós szőrtelenségre vágyókon át, egészen a fiatalabb bőrért epekedőkig.

A lámpák felülete 3,1 cm2, így nagyon gyorsan elvégezhetők a kezelések. Használata rendkívül kényelmes az ergonomikus designnak köszönhetően, még a nehezen hozzáférhető területeken is könnyedén végezheti el a kezeléseket.

 

A DEESS 3 in 1 tartós szőrtelenítő, bőrfiatalító és akne kezelő készülék legfontosabb jellemzői
 • 3 in 1: villanófényes szőrtelenítő, opcionális bőröregedésgátló és akne kezelő lámpa

 • Gazdaságos: cserélhető lámpafejjel, így ha a 350.000 villanásszámot elhasználta, akkor sem kell elbúcsúznia kedvenc készülékétől, hanem csak egy új lámpát kell rendelni

 • Gyorsan elvégezhető egy-egy kezelés, mivel a kezelő nyílás ablaka 3,1 cm2

 • A 3 könnyedén cserélhető lámpa biztosítja a tökéletes szépségápolást (tartozék)

 • Ergonomikus design által zökkenőmentesen végezhető a kezelés
 • Integrált beépített bőrérzékelő szenzorral ellátva

 • A lámpa élettartalma kijelzőn (2 ábra) százalékban nyomon követhető

 • Gyors, megbízható és fájdalommentes
A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban, már több mint 20 éve. Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól. Egyike a professzionális, biztonságos és fájdalommentes kezelésnek.

 

Villanófényes szőrtelenítés


 

A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrét.

 

Villanófényes technológia


A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát és ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe. A hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét, így pedig megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét eltelével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.

Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?


A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.
A DEESS 3 in 1 tartós szőrtelenítő, bőrfiatalító és akne kezelő készülkészülék használata


Egyszerű és rendkívül biztonságos. Csak csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez, nyomja meg a gombot és már be is kapcsolta a gépet. A fokozatok, teljesítmény szintek kiválasztásához is egyetlen gombot kell megnyomnia csupán.

A készüléknek 5 különböző erősségi fokozata van, így mindenki megtalálja a bőr- és szőrszínéhez optimális erősséget. Rendkívül egyszerűen lehet használni a készüléket és ami nagyon fontos, hogy fájdalommentesen.

 

A kezelőfej lámpa ablaka nagy 3,1 cm2, ezáltal gyorsan elvégezhetőek a kezelések.

 

Körülbelüli kezelési idők • hónalj: kb 2-5 percet

 • kar: kb 6-10 percet

 • teljes láb: kb 15-20 percet

 • bikini vonal: kb 4 percet

 • teljes test kezelése kb 20-40 percet vesz igénybe.


 

Ügyeljen rá, hogy ne legyen átfedés, de egy területet se hagyjon ki. Bőre tűrőképességének megfelelően állítsa be a maximális erősségi fokozatot.

Miután kiválasztotta a megfelelő szintet érintse a készüléket a kívánt bőrfelületre és amikor zöldre vált a fény, azt jelenti, hogy a készülék használatra kész, kezdheti a villantást.

Ha pirosan világít a kijelző fénye, akkor nem megfelelően érintkezik a bőr a kezelőfelülettel. Ilyenkor a biztonság érdekében nem enged villantani a gép, továbbá, ha a készüléket 5 percig nem használja automatikusan kikapcsol.


A lámpa élettartamát a kijelző funkción lehet követni. A készülék bekapcsolásakor az energiaszint kijelző 3 villanással jelzi a lámpa hátralévő élettartamát %-ban. Minden egyes energiaszint 20%-ot jelent a lámpa életében. ( 4-es , 5-ös ábra )
Ajánlott kezelési kúra


 • 6-10 kezelésből áll

 • Az első hónapban, hetente

 • A második hónaptól kezdve 2 hetente

 • Utókezelési időszakban 2-3 havonta 1 kezelés


 

Nagyon fontos, hogy rendszeresen, az előírás szerint kövesse az utasításokat és a kezeléseket. Természetesen egyénenként eltérő lehet a kezelési intervallum.Villanófényes akne kezelés


Sokan küzdünk, akár még felnőtt korban is pattanásokkal, aknékkel vagy a következményükként visszamaradt hegekkel. A készülékhez tartozó akne kezelő lámpa használatával lehetőségünk van csökkenti, eltüntetni az aknét, hegeket, és egészséges bőrt kaphatunk a segítségével!

 

Az első kezelést követően az aknét okozó baktérium 86%-os csökkenése figyelhető meg, a rendszeres használattal az aknék 70%-át csökkenthetjük, redukálja a gyulladt és faggyú váladékokat. 

 

Az akne kezelés technológiája

 

A sárga villanófény (IPL) megöli az akne propion baktériumait (mindenki szervezetében jelen van ártalmatlan állapotban), amelyek elszaporodnak az eltömődött pórusokban és gyulladást, gennytermelést okoznak. A fényterápia segítségével a pórusok összehúzódnak és csökkenti a faggyútermelést, valamint esztétikailag is javítja, szebbé varázsolja az arcbőrt.

 

Az akne kezelő használata

 

Az akne kezelés nagyon egyszerű, a HR tip. lámpát a készüléken át kell cserélni AC jelű lámpára. Ezt követően, ahogy a szőrtelenítésnél is, az 5 teljesítmény fokozat közül a legmegfelelőbbet kell kiválasztani a tűrőképességünk szerint. A gyulladt bőrt a kezelés előtt meg kell tisztítani és ezt követően kezdődhet a kezelés. Az aknés területen kb. 2-3 alkalommal is megismételhető a villantás minden egyes kezelésen.

 

Ajánlott kezelés:


 • Ha gyulladás van a területen, tisztítsa rendszeresen a súlyosan gyulladt aknékat.

 • 2-3 naponta ismételje meg a kezelést.


Villanófényes bőrmegújítás, rejuvenáció


Mindenki fiatalos, üde, ránctalan bőrre vágyik, ami megőrzése sokszor kompromisszumokkal jár. Költséges is, hiszen csak rendszeres kezelés után érhető el erdemény. A DEESS vállalat sokrétű készülékének köszönhetően a készülékhez tartozékként használható bőrfiatalító lámpa segítségével, kiváló bőrrejuvenációs IPL bőrmegújító kezelés érhető el. Mindez fájdalommentesen a fotorejuvenáció segítségével. Nagyszerűen eredményezi a bőr megfiatalítását, feszesítését és puhaságát.

 

Felhasználók visszajelzései alapján


 • 95% meg volt elégedve az egy kezelés utáni eredménnyel

 • 91% észlelte az arcbőr feszesebbé válását rendszeres használatnál

 • 80% tapasztalta az arcbőrének puhaságát, ráncainak csökkenését


 

A készülék használatával újraindítja a kollagén termelődést a szervezetben. Segítségével csökkenthetők a ráncok, szarkalábak és segíti visszaszerezni a bőr rugalmasságát. A pigment foltokat is halványítja, pár kezelést követően látványos javulást eredményez a bőr fiatalításában és egészségesebbé tételében.

 

A villanófényes bőrmegújító készülék technológiája

 

A villanófény megújítja a bőrben lévő kollagént és rugalmas rostokat, mialatt a fototermikus hatás javítja az erek vérellátó funkcióit.

 

Ajánlott kezelés:


 • 10 kezelésből áll

 • Öregedő, durva és száraz bőr esetén heti egy kezelés

 • Utókezelés esetén, 1-2 hetente egy kezelés


Műszaki adatok:

 

Hálózat: 100-240 V

Teljesítmény: 36 V

Névleges frekvencia: 50Hz/60Hz

Tárolási hőmérséklet: 0°C - 50°C

Működési hőmérséklet: 5°C - 35°C

Lámpa élettartama: 350.000 villanás

Energia: 13,01 J 

Kezelő ablak mérete: 3,1 cm2

A csomag tartalma • 1 db készülék

 • 1 db adapter

 • 1 db szőrtelenítő lámpa (a készülékben )

 • 1 db akne kezelő lámpa (tartozék)

 • 1 db bőrmegújuló lámpa (tartozék)

 • 1 db védőszemüveg

 • 1 db magyar nyelvű használati utasítás


 

Garancia

 

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

 

A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.

A készülék a gyár hivatalos magyarországi forgalmazásának engedélyével kerül forgalomba magyar garanciával!


A DEESS 3 in 1 tartós szőrtelenítő, bőrfiatalító és akne kezelő készülék használata ( video ):Adatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
GP_586_PLUSSZ
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!