Deess New IPL szőrtelenítő, cserélhető lámpa, 350.000 villanás

Deess New IPL szőrtelenítő, cserélhető lámpa, 350.000 villanás
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
99 990 Ft

DEESS IPL, cserélhető lámpával, 350.000 villanással, 13 J energiával, bőrérzékelővel, lámpa élettartam kijelzővel, 5 fokozatú energiával és 2 év garanciával.

Részletek

A nemzetközi hírű és elismert GSD Global Skin Dermatologist DEESS vállalat innovatív és egyedülálló készülékeivel elvégezhető mindenféle bőrápolás, a végleges szőrtelenítéstől kezdve a bőröregedésgátláson át, az akne kezelésig.

 

A készülék egy extra magas 350.000 villanással és cserélhető lámpafejjel rendelkező modell, mely magas villantásszámával akár az egész család kedvenc szépségápolási készülékévé válhat!

 

A GSD DEESS professzionális márka, melynek hátterének középpontjában egy olyan kutatócsoport áll, akik a lehető leghatékonyabb, legmodernebb technológiákat és készülékeket fejlesztik ki. A vállalat több mint 110000 terméket értékesített az elmúlt évben, és szinte az egész világon forgalmazzák szépségápolási termékeiket. A legnépszerűbb IPL (villanófényes) szőrtelenítő márkák közé tartozik, mely 2004 óta van jelen a szépségápolási iparban.

 

Miért válassza a DEESS készülékünket?

 

Az otthoni szépségápolási szektorban szinte nincs már cserélhető lámpafejes és ilyen magas villanásszámú készülék!


 • A lámpák kezelő nyílás ablakának felülete 3,1 cm2, így nagyon gyorsan elvégezhetők a kezelések. Kényelmesen lehet használni az ergonomikus designnak köszönhetően, még a nehezen hozzáférhető területeken is.

 • Gazdaságos: cserélhető lámpafejjel, így ha a 350000 villanásszámot elhasználta, akkor nem kell elbúcsúznia kedvenc készülékétől, hanem elegendő csak egy új lámpát rendelni

 • Ergonomikus design által zökkenőmentesen végezhető a kezelés
 • Integrált beépített bőrérzékelő szenzorral ellátva a nagy biztonságért

 • A lámpa élettartalma kijelzőn százalékban nyomon követhető

 • Gyors, megbízható és fájdalommentes


A villanófényes (IPL) technológia az egyik legnépszerűbb és legismertebb kezelés a szépségápolási iparban már több mint 20 éve. Több millió elégedett vásárlói visszajelzés érkezett a felhasználóktól. Egyike a professzionális, biztonságos és fájdalommentes kezelésnek.


A villanófényes szőrtelenítő készülékkel tartós eredményeket kínálunk, ráadásul otthona kényelmében végezhetők el a kezelések nagyon rövid időn belül. A modern technológia lehetővé teszi, hogy hosszútávon megszabaduljon a nemkívánatos szőrszálaktól és élvezheti a puha, bársonyos bőrét.

Villanófényes technológia: 

 

A villanófényes szőrtelenítő készülékek úgy működnek, hogy a kezelés során fényimpulzusokat juttatnak a szőrtüszőkbe a szőr pigmentje segítségével, a bőr károsítása nélkül. A festékanyag, a melanin hővé alakítja át a fényenergiát, és ezt a hőt vezeti el a szőrtüszőbe, amely a hőhatás következtében elpusztítja a szőr gyökerét, így pedig megakadályozza, hogy újra szőr keletkezzen. Pár nappal a kezelés után, 1-2 hét eltelével kihullanak a szőrszálak. Azért kell megismételni a kezelést, mert a szőr úgynevezett növekedési fázisában lehet hatékonyan eltávolítani a szőrtüszőket, amely mindenkinél változó.

Kinek és hol használható a szőrtelenítő készülék?

 

A készüléket az arcon és a test bármely részén biztonságosan lehet használni. Az alábbi ábra azt mutatja meg, hogy milyen bőr- és szőrtípusokon használható a készülék.

A készülék használata:

 

Egyszerű és rendkívül biztonságos! Csak csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülékhez, nyomja meg a gombot és már be is kapcsolta a gépet. A fokozatok, teljesítmény szintek kiválasztásához is egyetlen gombot kell megnyomnia csupán.

A készüléknek 5 különböző erősségi fokozata van, így mindenki megtalálja a bőr- és szőrszínéhez optimális erősséget. Rendkívül egyszerűen lehet használni a készüléket és ami nagyon fontos, hogy fájdalommentesen!

 

A kezelőfej lámpa ablaka nagy 3,1 cm2, ezáltal gyorsan elvégezhetőek a kezelések.

 

Körülbelüli kezelési idők:


 • hónalj: 2-5 perc

 • kar: 6-10 perc

 • teljes láb: 15-20 perc

 • bikini vonal: 4 perc

 • teljes test kezelése kb.: 20-40 percet vesz igénybe.


 

Ügyeljen rá, hogy ne legyen átfedés, de egy területet se hagyjon ki. Bőre tűrőképességének megfelelően állítsa be a maximális erősségi fokozatot.

Miután kiválasztotta a megfelelő szintet érintse a készüléket a kívánt bőrfelületre és amikor zöldre vált a fény, azt jelenti, hogy a készülék használatra kész és kezdheti a villantást.

Ha pirosan világít a kijelző fénye, akkor nem megfelelően érintkezik a bőr a kezelőfelülettel. Ilyenkor a biztonság érdekében nem enged villantani a gép, továbbá, ha a készüléket 5 percig nem használja automatikusan kikapcsol.


A lámpa élettartamát a kijelző funkción lehet követni. A készülék bekapcsolásakor az energiaszint kijelző 3 villanással jelzi a lámpa hátralévő élettartamát %-ban. Minden egyes energiaszint 20%-ot jelent a lámpa életében. (4-es , 5-ös ábra)

Ajánlott kezelési kúra:

• 6-10 kezelésből áll

• Az első hónapban, hetente

• A második hónaptól kezdve 2 hetente

• Utókezelési időszakban 2-3 havonta 1 kezelés

 

Nagyon fontos, hogy rendszeresen, az előírás szerint kövesse az utasításokat és a kezeléseket. Természetesen egyénenként eltérő lehet a kezelési intervallum.

 

Műszaki adatok:


 

Hálózat: 100-240 V

Teljesítmény: 36 V

Névleges frekvencia: 50Hz/60Hz

Tárolási hőmérséklet: 0°C - 50°C

Működési hőmérséklet: 5°C - 35°C

Lámpa élettartama: 350.000 villanás

Energia: 13,01 J 

Kezelő ablak mérete: 3,1 cm2A csomag tartalma: 

• 1 db készülék

• 1 db adapter

• 1 db szőrtelenítő lámpa ( a készülékben )

• 1 db védőszemüveg

• 1 db magyar nyelvű használati utasítás

 

Garancia:

A készülék kiváló minőségű eredeti GSD termék, normál használata esetén 2 év magyarországi garanciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.

 

A gyártó előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk.

A készülék a gyár hivatalos magyarországi forgalmazásának engedélyével kerül forgalomba magyar garanciával!


A készülék használata ( video ):

Adatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
GP_586_Purple
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!