Dr. Köntös caFIT otthoni calcium gyorsteszt

-11%
Dr. Köntös caFIT otthoni calcium gyorsteszt
Márkák
Szállítási idő
1-2 munkanap
1 790 Ft
1 590 Ft
Kezdete: 2020.06.22   A készlet erejéig!
Egységár: 1 590 Ft/db

Dr. Köntös otthoni gyorsteszt a kalciumhiány mérésére. A kalciumhiány olyan egyszerűen tesztelhető otthon, mint a terhesség. A laikusok számára is könnyen és gyorsan használható caFIT vizelet gyorsteszt megfizethető áron kínál megnyugtató megoldást a problémára. 

Részletek

Dr. Köntös otthoni gyorsteszt a kalciumhiány mérésére.

A kalciumhiány olyan egyszerűen tesztelhető otthon, mint a terhesség. A laikusok számára is könnyen és gyorsan használható caFIT vizelet gyorsteszt megfizethető áron kínál megnyugtató megoldást a problémára. Ne feledje, a problémát fel kell ismerni, hogy időben tudjon lépni.

A kalcium az emberi szervezet számára talán legfontosabb ásványi anyag. Hosszú távon felelős a csontok szilárdságának biztosításában, míg rövid- és középtávon jelentős szerepet vállal az idegek és izmok ingerelhetőségének kiszámítható működésében.

Az alacsony kalciumszint középtávon izomgörcsöket, izomfájdalmat, érzékszervi zavarokat okozhat, az idegek és az izmok ingerületátviteli nehézségek miatt. Hosszú távon csontritkuláshoz, elgyengüléshez vezet.

A kalcium kiemelten nagy jelentőségű ásványi anyag a fiatal fejlődő csontok, valamint a csonttörést elszenvedő rehabilitálódók számára.

Adatok
Kiszerelés
1 db
Készlet információ
Készleten van
Cikkszám
dk05
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!