Dr. Köntös ioFIT otthoni jód gyorsteszt

-11%
Dr. Köntös ioFIT otthoni jód gyorsteszt
Márkák
Szállítási idő
1-2 munkanap
1 790 Ft
1 590 Ft
Kezdete: 2019.10.25   A készlet erejéig!
Egységár: 1 590 Ft/db

Dr. Köntös otthoni gyorsteszt a jódhiány mérésére. A jódhiány olyan egyszerűen tesztelhető otthon, mint a terhesség. A laikusok számára is könnyen és gyorsan használható ioFIT  gyorsteszt megfizethető áron kínál megnyugtató megoldást a problémára.

Részletek

Dr. Köntös otthoni gyorsteszt a jódhiány mérésére. Tesztelje magát otthon!

Fáradékony és demotivált?
Indokolatlan elhízással küzd?
Önértékelési problémái vannak?

Nem lehet biztos benne, hogy Ön nem jódhiányos!

Jódra minden embernek szüksége van, azonban a megfelelő jódbevitel nem magától értetődő a modern világban. Az elmúlt évtizedek során folyamatosan csökken az ivóvizeink és az ételeink (zöldségek, gyümölcsök, tejtermékek és húsok) jódellátottsága, valamint vitamin- és nyomelemtartalma, melyhez az emberi szervezet képtelen alkalmazkodni!

Egyre több betegségre utaló tünettel élünk együtt, pedig számos kellemetlenség mögött kezelhető, gyógyítható hiánybetegség áll. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) felmérése alapján a jódhiány az emberiség közel harmadát (2 milliárd embert) érint.

Magyarországon a jódhiány ijesztően sokakat érint, a betegségről a többség mégsem tud semmit. Pedig bármelyikünket érintheti!

A jódhiány nem az Ön hibája! De tehet ellene!
Minden ötödik magyar jódhiányos. És Ön?

A jódhiány olyan egyszerűen tesztelhető otthon, mint a terhesség. A laikusok számára is könnyen és gyorsan használható ioFIT  gyorsteszt megfizethető áron kínál megnyugtató megoldást a problémára. Ne feledje, a problémát fel kell ismerni, hogy szükség esetén kezelhető legyen.

Adatok
Kiszerelés
1 db
Készlet információ
Készleten van
Cikkszám
dk04
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!