Dr. Natur Étkek Himalája só 500 g

Készleten van
Raktárkészlet:
Dr. Natur Étkek Himalája só 500 g
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
Kiszerelés
430 Ft
Egységár: 0,86 Ft/g

Dr. Natur étkek Himalája só 500 g - Vegyszer- és adalékanyag-mentes. Külsőleg, belsőleg alkalmazható: pl. sütéshez, főzéshez, ivókúrához, fürdőkúrához. A Himalája só, a Föld érintetlen területéről származó, kézzel kitermelt őssó. Gazdag (84-féle!) ásványi anyag tartalmánál fogva, tökéletesen illeszkedik lúgosító, diétás, és Paleo étrendbe is.

Részletek

A Himalája só, a Föld érintetlen területéről származó, kézzel kitermelt őssó.

Gazdag (84-féle!) ásványi anyag tartalmánál fogva, tökéletesen illeszkedik lúgosító, diétás, és Paleo étrendbe is.

A ma ismert Himalája só a 250 millió évvel ezelőtt létezett Tethys ősóceán maradványa.

Ez az ősi víz a Nap ereje miatt száradt ki, hátrahagyva az élet kialakulásában részt vevő ásványi anyagok lényegét – magát a sót.

A jellegzetes narancsos, rózsaszínes, helyenként kristályfehér színe az évmilliókon át tartó enorm nyomásnak, illetve a vasoxidnak köszönhető.

A föld mélyén érintetlenül formálódó Himalája őssót óvják az szennyeződésektől: ma is kézzel bányásszák, tisztítják, szárítják, majd osztályozzák szín és tisztaság szerint.

A legtisztább részeket mossák, majd kézi erővel kisebb darabokra aprítják, így jön létre a darabos fürdősó, az őrölhető só, majd a sószórókba való finom asztali só.

Kerüld a konyhasót! A normál konyhasó finomított. A készítése során alkalmazott tisztítási folyamat mélyen beleavatkozik az anyag szerkezetébe. A nátrium-kloridot fehérítik, hogy a vásárlók elvárásának megfelelően hófehér legyen. A konyhasó tehát egyáltalán nem az a tiszta só, aminek hinnéd: tartósítószert és segédanyagokat is tartalmaz.

Összetevők: 100% Himalája só

Felhasználási javaslat: 

Sütéshez, főzéshez, kész ételekhez a napi szükséges sómennyiség szerint (0,2 g).

Ivókúrához: 26 %-os oldatából 1 teáskanállal adj 2 dl tiszta vízhez, amelyet reggel, étkezés előtt kell meginni.

Fürdőkúrához: egy normál (220 liter űrtartalmú) kádhoz 1 kg Himalája só. 26 %-os oldatából legfeljebb 4 liter adagolható egy átlag méretű kádhoz.

Adatok
Vonalkód
5999565080280
Cikkszám
nt79
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!