Dr. Natur Étkek Parajdi só 1000 g

Készleten van
Raktárkészlet:
Dr. Natur Étkek Parajdi só 1000 g
Kiszerelés
1000 g
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
730 Ft
Egységár: 0,73 Ft/g

Dr. Natur étkek, Parajdi só (Székely só) - Vegyszer- és adalékanyag-mentes, természetes só, sütéshez, főzéshez, ivó- és fürdőkúrákhoz. Tőlünk nem is olyan messze, Erdélyben, Parajd-on található Európa egyik legnagyobb, legkiválóbb, magas ásványi anyag tartalommal rendelkező só tartaléka. A parajdi só szürke színét a benne található iszapnak köszönheti, melyet szemben más természetes sókkal, a székely sóból nem vonnak ki.

Részletek

Sóbányája nem csak a távoli egzotikus országoknak lehet.

Tőlünk nem is olyan messze (szívünkhöz mindenképp közel), épp Erdélyben, Parajd-on található Európa egyik legnagyobb, legkiválóbb, magas ásványi anyag tartalommal rendelkező só tartaléka.

A parajdi só szürke színét a benne található iszapnak köszönheti, melyet szemben más természetes sókkal, a székely sóból nem vonnak ki.

Tudtad?

A só nem más, mint folyékony napenergia kristályrácsokban tárolva? Benne van az a napfény, ami 250 millió éve kiszárította az Ősóceánt.

Amint vizet kap, a szerkezete megváltozik, elemei ionizálódnak és újra életadó közeggé válik aszerint, hogy milyen ásványokat zárt magába eredetileg.

Ezért különböznek még a természetes sók is: ahány sóbánya, annyiféle só – annyifélét ér.    

Összetevők: 100% természetes Parajdi só.

Száraz helyen tárolandó.

Felhasználási javaslat: 

Vegyszer- és adalékanyag-mentes, természetes só, sütéshez, főzéshez.

Borogatásnak, fürdővízhez adva sós ülőfürdőnek, fürdőkúrának, illetve ivókúraként alkalmazva is!

Paleo és diétás étrend része!

Egyéb felhasználása:

  1. Fürdőkúraként 18-20 napon át. Legfeljebb 38 liter vízben 3 kg fürdősó kiváló koncentrátumú gyógyvizet biztosít. A fürdővíz hőmérséklete 36–38 fokos, a fürdés időtartama maximum 30 perc legyen. Ne lepődj meg, ha a víz leengedése után, egy finom, szürke iszapréteg marad a kádban, ez nem más, mint a parajdi sóban található természetes iszap.
  2. Helyi kezelésre, borogatásra: 1 kg sót kb. 2 liter vízben kell feloldani. Az oldattal a fájós testrészt borogasd úgy, hogy arra egy száraz törölközőt is ráhelyezel. 
  3. Ivókúraként: 26 %-os oldatából egy teáskanálnyit tégy 2 dl tiszta vízhez. Idd meg minden reggel ébredés után éhgyomorra.
Adatok
Vonalkód
5999565080419
Cikkszám
nt91
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!