Ephelis Alpha Protect SPF 50+ krém 100 ml

Készleten van
Raktárkészlet:
Ephelis Alpha Protect SPF 50+ krém 100 ml
Kiszerelés
100 ml
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
2 980 Ft
Egységár: 30 Ft/ml

Ephelis alpha Protect SPF 50+, Ephelis fényvédő és bőrfehérítő krém 100ml. Száraz, érzékeny bőrű egyéneknél a krémek alkalmazása előnyös, mert megvédi a bőrt kiszáradás ellen.

Részletek

Mit jelent az SPF-X?

A SPF-X az angol Sun Protection Factor kifejezésből származik. A faktor azt fejezi ki, hogy a készítmény 2 mg/cm2 mennyiségben alkalmazva hányszorosára növeli meg azt az időt, ami alatt a felhasználó napégést szenvedne az UV-B sugárzástól.

Kinek ajánlott a készítmény?

A fénynek kitett testfelszínen a bőr napfény és a levegő hatására egyeseknél a bőr kiszáradását eredményezi. Száraz, érzékeny bőrű egyéneknél a krémek alkalmazása előnyös, mert megvédi a bőrt kiszáradás ellen.

Az Ephelis alpha protect krém kifejlesztésével az volt a cél, hogy a nagyon érzékeny bőrű egyének is használhassák a fehérítő készítményt és a készítmény hatását fokozza, hogy a felhasználónak egyidejűleg fényvédelmet biztosít. Ezt a hatást részben kémiai fényvédő anyagok alkalmazásával érik el, részben fizikai fényvédővel. Az Ephelis alpha protect SPF-50 nagyon finom szemcseméretű, un. „nano” méretű titándioxidot tartalmaz, ami a bőr felszínén szinte láthatatlan, vékony filmréteget képez és meggátolja az UV- A és UV- B sugaraknak a bőrbe hatolását.

Alkalmazása:

A tartósítószer-mentes, rendkívül erős UVA+B védelmet biztosító krém sikeresen világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti a nem kívánt színeltéréseket. Rendszeres alkalmazása elhalványítja a szeplőket, pigment foltokat, acne által okozott foltokat.

A fehérítő hatás eléréséhez minimum 4 hét, napi kétszeri használat javasolt. A kezelés megszűnte után a bőrszín visszaváltozhat a kiindulási színére. Vízlepergető hatásának köszönhetően fürdéskor is a bőrön marad, biztosítja annak fényvédelmét és bőrfehérítő hatását.

Figyelmeztetés: Fényvédő használata mellett se tartózkodjon túl sokáig napon. Használja 2mg/cm2 mennyiségben napozás előtt és ajánlott gyakori újraalkalmazása különösen izzadás, úszás vagy törölközés után. Csecsemőt és kisgyereket ne érjen közvetlen napfény! A túlzott napozás veszélyt jelenthet az egészségre! Kerülje a készítmény haj-, szőrszállal való érintkezését, mert azt is világosíthatja.

Tárolás: 5-30°C között, fénytől védve.

Gyártási azonosító szám, felhasználhatóság lásd a csomagoláson.

Összetevők /Ingredients/: Water, Acetyl Tributyl Citrate, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide (nano), Glycerin, Alpha-Arbutin, Beeswax, Polyglyceryl-2-dipolyhydroxystearate, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-3-diisostearate, Dimethicone, Butyl methoxydibenzoil-methane, Magnesium Sulfate, Sodium Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Sodium Sulfite, Parfum, Bisabolol, Ginger Root Extract.

3663/2012 OÉTI

Adatok
Vonalkód
5997395700422
Cikkszám
eph03
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!