Fin Vi-Va HA Collagen Hidrolizált Halkollagén Hialuronsavval - 2 db - 2x500 ml

Nincs raktáron
Fin Vi-Va HA Collagen Hidrolizált Halkollagén Hialuronsavval - 2 db - 2x500 ml
Kiszerelés
1000 ml
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
27 980 Ft
Egységár: 28 Ft/ml

2 üveg Finclub Vi-va HA kollagén csomagban, akciós áron! A Vi-va HA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint. A Finclub Vi-va HA collagen étrend-kiegészítő fogyasztása ajánlott érett korban lévő nők és férfiak számára négytől nyolc hétig terjedően.

Csomag tartalma
Részletek

A Vi-vaHA collagen Peptan™ hidrolizált halkollagént tartalmaz, továbbá hialuronsavat és C-vitamint. A kollagén és a hialuronsav fontosak az egészséges bőr szempontjából, jó hatással vannak továbbá a kötőszövetekre és a mozgásszervekre. A kor előrehaladtával ezek képződése csökken, ezért szükséges pótlásuk.

Jó hatással van az ízületek fokozott igénybevétele (fizikai aktivitás, nehéz munka, túlsúly) esetén. Ajánlott szeniorok számára, mert gondoskodik az inakról, az ízületekről (térd, borda, kéz és gerinc), segít megőrizni a bőr rugalmasságát és üdeségét, hidratálja azt.

A bőr ugyanis a kor előrehaladtával elveszti regenerációs képességét, nem termel természetes kollagént, aminek következtében csökken a rugalmassága, szilárdsága és ráncossá válik.

A kollagén a kötőszövetek, a porcok (40 százalékban kollagénből áll) alapvető építőanyaga. A halkollagén peptidjei nem terhelik az emésztőrendszert és könnyen felszívódnak.

A hialuronsav a testben előforduló anyag, mely megtalálható minden élő szervezetben. Része a kötőszöveti és idegszálaknak, nagy mennyiségben található a szemben, az ízületi nedvben és a bőrben. Kitölti a bőrsejtek sejtközi részeit, meg- őrzi szilárdságukat és rugalmasságukat és legfontosabb képessége, hogy nagy mennyiségű vizet képes megkötni.


A C-vitamin elősegíti a kollagén képződését a csontok, a porcok, a fogak, a bőr és az erek működéséhez. Jó hatással van az immunrendszerre, az idegrendszer műkö- désére, védi a sejteket az oxidatív stressztől, segít legyőzni a fáradtságot.

 

Tartalma: 50 ml hatóanyagtartalma: 10 g kollagén (halkollagén peptidek), 100 mg ialuronsav, 75 mg C-vitamin.
Csomagolás: 2x500 ml, praktikus mérőkanállal
Ajánlott adagolás: Napi 50 ml.
Felhasználási javaslat: Egyszerre, vagy pedig 2x25 ml-re osztva, reggel vagy reggel és délben étellel, önállóan vagy ásványvízzel fogyasztva. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem ajánlott háromévesnél fiatalabb gyermekek részére.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

 

Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Adatok
Cikkszám
fin17
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!