Fintabs pro multivitamin tabletta 200 db

Nincs raktáron
Fintabs pro multivitamin tabletta 200 db
Kiszerelés
200 db
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap

Fintabs pro multivitamin az egész család számára, az erős csontokért, egészséges mozgásszervekért. Jó hatással van a haj, köröm és a bőr állapotára is. Fantasztikus összetétel nagyon kedvező áron. 

Részletek

A Fintabs pro olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek a mozgásszervekről való gondoskodás mellett jó hatással vannak a hajra, a körömre és a bőrre is.

kalcium gondoskodik a csontok és a fogak jó állapotáról, elősegíti az izmok, az idegrendszer zavartalan működését, jó hatással van az energiametabolizmusra. 

magnéziumnak fontos szerepe van a csontok és a fogak karbantartásában, a szellemi egészségben, a fáradtság és a kimerültség csökkentésében, a kifogástalan izom- és idegműködésben. 

szilícium mennyisége a kötőszövetekben a kor előrehaladtával csökken, s ennek a táplá- lékokkal történő felvétele gyakran nem kielé- gítő. 

króm elősegíti a vércukorszint normalizá- lását. A szelén jótékonyan hat a hajra és a körömre, az immunrendszerre és a spermaképződésre. 

cink egészségesen tartja a csontokat, a hajat, a körmöt és a bőrt, normalizálja a vér tesztoszterinszintjét, jó hatással van a szemre és az immunrendszerre, továbbá a termékenységre is. 

bórral kapcsolatban még kutatások tárgyát képezi, vajon elősegíti-e a kalcium szervezetből való kiválasztódásának csökkentését, ami főként idősebb korban okoz problémát. 

Az A-vitamin jó hatással van a bőrre, a hasnyálmirigyre, a szemre és az immunrendszerre, elősegíti a vas metabolizmusát.

B2-vitamin (riboflavin) jótékonyan hat az idegrendszer működésére, a hasnyálmirigyre, a bőrre, a szemre és csökkenti a fáradtságot.

A B5-vitamin (pantoténsav) elősegíti az energia-metabolizmust, csökkenti a fáradtsá- got, serkenti a mentális tevékenységet. 

B6-vitamin gondoskodik az immunrendszerről, a pszichikumról, elősegíti a vörös vérsejtek képződését és a homocisztein zavartalan metabolizmusát. A biotin jó hatással van a hajra, a hasnyálmirigyre és a bőrre. 

C-vitamin elősegíti a csont és a bőr szempontjából fontos kollagén képződését, jótékonyan hat az immunrendszerre és az idegrendszerre, segít a fáradtság legyőzésében, elősegíti a vas felszívódását, védi a sejteket az oxidatív stressztől. 

D-vitamin segít a vér normális kalciumszintjének megőrzésében, hozzájárul a csontok, fogak, izmok egészségéhez, gondoskodik az immunrendszer tevékenységéről. 

Az E-vitamin védi sejtjeinket az oxidatív stressztől, azaz attól a folyamattól, amelynek során szabad gyökök keletkeznek, melyek gyorsítják például az öregedés folyamatát. 

K-vitamin elősegíti a normális véralvadást, gondoskodik a csontokról és a mozgásszervekről.

folsav elősegíti a vérképzést, a magzati sejtek növekedését a terhesség alatt, gondoskodik a pszichikumról és az immunrendszerről, elősegíti a homocisztein metabolizmusát, segít legyőzni a fáradtságot.

 

Tartalma: Két tabletta hatóanyagtartalma: 186,7 mg szilícium, 80 mg kalcium, 40 mg C-vitamin, 10 mg cink, 6,6 mg E-vitamin, 2,6 mg B5-vitamin, 2 mg magnézium, 1,46 mg B6-vitamin, 1 mg B2-vitamin, 200 µg folsav, 160 µg A-vitamin, 33,3 µg króm, 30 µg biotin, 16,6 µg szelén.
Csomagolás: 200 tabletta
Ajánlott adagolás: Naponta két tabletta.
Felhasználási javaslat: Reggel étkezés előtt egy tabletta, délben étkezés előtt egy. A táplálékkiegészítő nem alkalmas háromévesnél fiatalabb yermekek számára tabletta, folyadékkal fogyasztva.
Forgalmazó: FINCLUB Hungary Kft., Dózsa György út 7., 1146 Budapest
Gyártó: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland


Az étrend-kiegészítők nem pótolják a változatos étrendet. Tároljuk max. 25 fokig terjedő hőmérsékleten, gyermekektől elzárva. Ne lépjük túl a napi ajánlott adagot.

Adatok
Cikkszám
fin08
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!