GAL D3-vitamin cseppek ,30 ml

GAL D3-vitamin cseppek ,30 ml
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
2 410 Ft
Egységár: 80 Ft/ml

A GAL D3-vitamin cseppekben a D3-vitamin bio pálma- és kókuszolajból nyert organikus MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért.

Részletek

Termékünkben a D3-vitamin BIO- és RSPO- minősítéssel is rendelkező pálma- és kókusz- olajból nyert organikus MCT-olajban oldva található meg a megfelelő felszívódásért és stabilitásért. A stabilitásról továbbá természetes tokoferolokkal (E-vitamin) is gondoskodtunk.


Napi 4 csepp fogyasztását javasoljuk közvetlen szájba cseppentve vagy az ételhez keverve. Legjobb a nap első étkezésekor fogyasztani. Folyadékba ne keverje! (Kisgyermekeknek 7 testsúly kg-onként 1csepp javasolt)

1 üvegben ~960csepp, azaz ~240adag található. 

Hatóanyag 1adag (4 csepp) 1 csepp
D3-vitamin 100mcg = 4000NE 25mcg = 1000NE
(kolekalciferol) (RDA*2000%) (RDA*500%)
*Felnőttek számára ajánlott napi bevitel 


Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


A GAL termékek az összetevőket olyan formában és arányban tartalmazzák, ahogyan azok a természetes élelmiszereinkben előfordulnak. Ebben nem tűrünk kompromisszumot , hiszen számtalanszor bebizonyosodott , hogy nem véletlenül fordul elő a természetben minden úgy,ahogy.


Forgalmazó: Synergytech Kft 1015 Budapest, Toldy Ferenc u.

Adatok
Kiszerelés
30 ml
Cikkszám
st28
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!