OxyTarm tabletta 120 db

Rendelhető
OxyTarm tabletta 120 db
Kiszerelés
120 db
Márkák

Oxytarm

Szállítási idő
2-3 munkanap
5 690 Ft
Egységár: 47 Ft/db

Az OXYTARM® egyedi gyártása során, az antioxidáns hatású citrus bioflavonoiddal dúsított C-vitamint párosítják azon magnézium származékkal, amely ozmotikusan megőrzi a bélnyálkahártya hidratáltságát, a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát (laza széklet), ezáltal segítve a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (nagyobb mennyiségű széklet). A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához.

Részletek

Citrus bioflavonoid, C-vitamin és magnézium tartalmú étrend-kiegészítő készítmény a jól működő immunrendszer érdekében.

Salaktalanítással, a vastagbél rendszeres működése, a normál anyagcsere mellett a fogyókúra is könnyebb!

A SALAKTALANÍTÁS NEM HASHAJTÁS!

Az OXYTARM® egy világszerte és Magyarországon immár 16 éve forgalomban lévő sikeres termék. Kíméletesen támogatja a salakanyagok eltávolítását a vastagbélből is. Nem hashajtó! Nem fogyókúrás szer, viszont érdemes a fogyókúrát salaktalanítással kezdeni a sikeresebb eredmény érdekében!

MIÉRT FONTOS A FOGYÓKÚRA ELŐTT SALAKTALANÍTANI, A VASTAGBÉL RENDSZERES ÜRÜLÉSÉT SEGÍTENI?

Az egészséges életmód mellett azért is fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása, hogy az egészség megőrzése, a szervezet normál anyagcseréje mellett, sikeresebb eredménye legyen a fogyókúrának is. A vastagbél tisztasága elsőrendű fontosságú a szervezet számára, hogy ne szaporodjanak túl a rothasztó baktériumok, amelyek támadják és csökkentik a jó bélbaktériumok számát!

A jótékony emésztőflóra, képes a nem kívánt gombákat is elpusztítani. Ha a vastagbél nem elég tiszta, akkor ezek a hasznos emésztő baktériumok nem tudják leküzdeni az olyan gombák elszaporodását, mint például a már szinte népbetegségnek számító Candida. Ez rengeteg, megtévesztő tünetet produkál, ezzel félrevezetve és megnehezítve a megfelelő diagnózist is.

IMMUNRENDSZERÜNK 70-80%-A A VASTAGBÉLBEN TALÁLHATÓ

A vastagbélben viszont, a nem megfelelő táplálkozás és életmód miatt nagyon sok salakanyag (bélsár), a nem megfelelő emésztésből származó méreganyag (bio-toxin) és egyéb nem odavaló melléktermék halmozódhat fel.A belső méreganyagokat a szervezet előszeretettel zsírpárnákba különíti el, ez megnehezíti a zsírégetést.

Az egészséges életmód mellett azért is fontos a vastagbél rendszeres tisztulása, karbantartása, hogy az egészség megőrzése, a szervezet normál anyagcseréje mellett, sikeresebb eredménye legyen a fogyókúrának is.

KÚRASZERŰ ALKALMAZÁS

Fontos hangsúlyozni, hogy az OXYTARM® kúraszerű használata hozhatja a legjobb eredményt. Ezért évente minimum egy három hónapos kúrát célszerű végezni.
Szükség esetén az OXYTARM® folyamatosan is fogyasztható. Az OXYTARM® mindazok számára ajánlott, akik rendszertelenül vagy rostszegényen táplálkoznak, életükből hiányzik a rendszeres (napi min. fél óra) testmozgás, ezért a normál bélmozgás is lelassul. Ki szeretnénk hangsúlyozni, hogy az Oxytarm nem gyógyszer, nem fogyókúrás szer, nem helyettesíti az egészséges életmódot, a mozgást és a rostdús, vegyes táplálkozást. Fontos a tudatos életmódváltás!

Az OXYTARM® egy molekuláris innováció. Hatóanyagai a vastagbélben szabadulnak fel.

AZ OXYTARM® fő hatóanyaga a magnéziumnak egy olyan speciális változata, amely ozmotikusan megőrzi a vastagbélben a bélsár megfelelő víztartalmát, a bélnyálkahártya hidratáltságát, ezáltal a salakanyagok hatékony továbbítását és kiürülését (laza, nagyobb mennyiségű bélsár).

OÉTI notifikált, étrend-kiegészítő! Szerepel a gyógyszertárak által megrendelhető biztonságos étrend-kiegészítők listáján!

JAVASOLT ADAGOLÁS: reggel és este 2-2 tabletta, étkezéstől függetlenül, minimum 3 dl cukormentes folyadékkal bevenni!

Ha a tisztulás üteme túlságosan gyors, akkor célszerű az napi adagot esti 2 tablettára csökkenteni, ha pedig túl lassú, akkor a napi adagot (4 tabletta) vacsora után, egyszerre kell bevenni este bő folyadékkal (min. 3 dl vízzel a legcélszerűbb).

KISZERELÉS: Egy doboz tartalma: 120 db tabletta, egy havi adag!

A terméket kisgyermekek elől el kell zárni! A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, ezért a betegségek gyógyítását sem ígérhetik!

A napi adag – 4 tabletta – tartalmaz:

Megnevezés: Mennyiség NRV (%)
Magnézium
»»» magnézium-hidroxid és magnézium-sztearát formájában
208,37 mg 69,5
Citrus bioflavonoid 100,00 mg **
C.vitamin
»»» kalcium-aszkorbát formájában
72,60 mg 121

*NRV% Napi beviteli referencia felnőttek számára ** Nincs meghatározva

A Citrus Bioflavonoid és a C-vitamin hozzájárul a sejtek szabadgyökök elleni, az oxidatív stresszel szembeni védelméhez, és az immunrendszer egészséges működéséhez.

A magnézium:
 hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
 részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
 hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
 a normál izomműködéshez
 szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
 hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 részt vesz a normál csontozat fenntartásában,
 hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
 szerepet játszik a sejtosztódásban

Csak természetes összetevők!

Adatok
Cikkszám
453276
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!