LR Health & Beauty PRO12 probiotikum tabletta 30 db

Rendelhető
LR Health & Beauty PRO12 probiotikum tabletta 30 db
Kiszerelés
30 db
Szállítási idő
2-3 munkanap
12 800 Ft
Egységár: 427 Ft/db
  • 12 különböző baktériumtörzs
  • 1 milliárd probiotikus baktérium tablettánként
  • A baktériumok működését támogató prebiotikumokkal
  • Szabadalmazott mikrokapszulák
  • Laktózmentes
  • Fogyasztási javaslat: napi 1 tabletta

 

Részletek

Probiotic12 – hogy jól érezzem magam a bőrömben!

A probiotikus baktériumokat 400 különböző baktériumtörzsbe lehet sorolni. A bélrendszerünkben több millió ilyen baktérium él. Az ember jó közérzete szorosan összefügg a bélrendszerben található baktériumok helyes egyensúlyával.

Miért fontos az emésztőrendszer és mit értünk egészséges bélflóra alatt?

A bélflóra nem más, mint a bélrendszerünkben élő több milliárd mikroorganizmus (baktériumok, gombák, stb.) együttese. A normál bélflóra legfontosabb feladata az idegen kórokozókkal szembeni védelem, az immunrendszer készenléti szinten tartása, a védelemben résztvevő sejtek osztódásának szabályozása, és a maradék tápanyagok megemésztése. Ha a bélflóra nem képes védekezni a legtöbbször szájon át bejutó fertőzések ellen, szervezetünk harmóniája felborul, enyhébb-súlyosabb betegségekkel kell megküzdenünk.

Min múlik a bélrendszer egészsége és mit tehetek érte?

Bélrendszerünk egészsége a hasznos és káros baktériumok, gombák egyensúlyán múlik. Probiotikus baktériumoknak nevezzük azokat a hasznos baktériumokat, amelyek végigvándorolva a bélrendszeren segítenek az egyensúly fenntartásában, mert támogatják az immunrendszert vagy segítik az emésztést stb. Ne keverjük össze őket a prebiotikumokkal, amelyek olyan élelmiszer összetevők, amelyek ezeknek a hasznos baciknak a termelődését segítik. Sokat tehetünk bélflóránk egészségéért, ha pl. probiotikus készítmények szedésével gondoskodunk a hasznos baktériumok utánpótlásáról.

Sok probiotikus étrend-kiegészítő kapható. Miért válasszam a Probiotic 12-t?

A Probiotic 12 szabályozza a bélflórát, 12 baktériumtörzzsel, kapszulánként 1 milliárd hasznos baktériummal támogatja immunrendszerünket, amelyek biztonságos útjáról a bélben az egyedi mikrokapszulák gondoskodnak.

Szabályozza a bélflórát: A hasznos és betegséget okozó baktériumok természetes egyensúlya dönt egészségünk vagy betegségünk felől. Ha ez felborul, könnyebb-súlyosabb betegségekkel kell megküzdenünk.

12 baktériumtörzs: A Probiotic12 összesen 1 milliárd probiotikus baktériumot tartalmaz kapszulánként - 12 baktériumtörzsre felosztva. Ez a kombináció optimális egyensúlyban tartja a bélrendszert, és ebben a formában egyedülálló a világon.

Licensszel védett mikrokapszula: Az egyedi fejlesztésű mikrokapszula védelmet nyújt a baktériumoknak a kritikus, gyomron átvezető szakaszon, annak érdekében, hogy sértetlenül eljussanak a bélrendszerbe, ahol végül kifejthetik a hatásukat.

Optimálisan támogatja az immunrendszert: Az immunrendszer 70%-át a bélrendszer teszi ki. A probiotikus baktériumok közvetlenül és komplex folyamatokkal irányítják az immunrendszert.

Prebiotikumokat is tartalmaz: A probiotikus baktériumok képződését támogató prebiotikumokat is tartalmaz, amely különleges támogatást jelent – kettő az egyben.

Összetevők: fruktooligoszacharid (40%), kukoricakeményítő, hidroxi-propil-metil-cellulóz (kapszulaburok), baktériumkultúrák (bifidobacterium longum, b. breve, b. bifidum, b. infantis, b. lactis, lactobacillus plantarum, l. casei, l. paracasei, l. rhamnosus, l. acidophilus, l. bulgaricus, streptococcus thermophilus), maltodextrin, tömegnövelő szer (mikorkristályos cellulóz), csomósodást gátló anyag (szilícium-oxid), színezék (titán-dioxid)

Probiotikus baktériumkultúrák:

Bifidobacterium longum
Bifidobacterium breve
Bifidobacterium bifidum
Bifidobacterium infantis
Bifidobacterium lactis
Lactobacillus plantarum
Lactobacillus casei
Lactobacillus paracasei
Lactobacillus rhamnosus
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus bulgaricus
Streptococcus thermophilus

+ Prebiotikum*

FOS (gyümölcs-oligoszacharid)

* A prebiotikum a probiotikus baktériumok tápanyaga, így egyfajta adalékanyagként szolgál a szervezet hasznos baktériumai számára.

Fogyasztási javaslat: naponta 1 kapszula, egy pohár folyadékkal, lehetőleg reggel, éhgyomorra.

Kisgyermekektől tartsuk távol!

Tipp: a Probiotic12 optimális kiegészítői az LR Aloe vera ivógélek. Az ivógélek előkészítik a beleket a probiotikus baktériumok számára.

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Adatok
Cikkszám
lr15
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!