LR Health & Beauty Probalance tabletta 360 db

Készleten van
Raktárkészlet:
LR Health & Beauty Probalance tabletta 360 db
Kiszerelés
360 db
Szállítási idő
2-3 munkanap
8 890 Ft
Egységár: 25 Ft/db

A ProBalance értékes lúgosító hatású ásványi anyagokkal segíti szervezeted belső egyensúlyát – a lúgosító hatású bázikus fürdő pedig külsőleg támogatja szervezeted sav-bázis egyensúlyát!

Lúgos ásványi anyagok és nyomelemek

Citrátok, glükonátok és karbonátok értékes keveréke

Laktózmentes

Fogyasztási javaslat: napi 3x4 tabletta

Részletek

ProBalance - szervezetünk pH egyensúlyának érdekében

Mi is az a sav-bázis egyensúly, és miért fontos?

Minden vizes oldatnak van vegyhatása, vagyis pH-értéke. Ahogy arról korábban már volt szó, szervezetünk 70%-a víz, így szervezetünk víztartalmának is van pH-ja. A pH skálán a 7,0 érték a semleges, alatta savas, felette lúgos a kémhatás. Az emberi test 7,35-7,45 pH tartományban működik jól, vagyis enyhén lúgos. A sejtjeink ehhez a lúgos kémhatáshoz vannak hozzászokva.

Honnan a sok sav?

A szervezetünk az anyagcsere folyamán maga is termel savakat: húgysav, tejsav, citromsav, ecetsav, szénsav stb. keletkeznek. A vesénk által kiválasztott vizelet pH értéke 4,8-7,5 között mozog. (A kávé és a sör pH-ja 4,0, azaz savasabb, mint a szervezet legsavasabb folyadéka!)

Ehhez járul a sok bevitt savas étel és ital:

 • a túlzott fehérje-, finomított cukor-, zsír- és szénhidrátbevite
 • a túl sok táplálékbevitel - ha a gyomor túlzottan megtelik, az emésztőnedvek nem férnek hozzá rendesen a táplálékokhoz
 • a túl gyakori evés - ha nem várjuk meg, amíg a gyomrunk "végez" az előző étkezés megemésztésével, pl. mert nassolunk, eszegetünk
 • a cigaretta, a fekete kávé, az alkohol, és egyes gyógyszerek nagyon erősen savasító hatásúak

Mit kezd a szervezetünk a termelődő savakkal?

A szervezet az ún. „puffer-rendszer” segítségével folyamatosan igyekszik közömbösíteni a képződő savakat. Ennek a rendszernek a két legfontosabb szerve a tüdő és a vese. A tüdőn keresztül kilélegezzük az illékony savakat, a nem illékonyakat pedig a vese kiválasztja. De részt vesz a puffer-rendszer tevékenységében a vér, a máj, bizonyos fehérjék, stb. Egészségtelen étrend esetén azonban a puffer-rendszerek kimerülnek. Ilyenkor elsavasodik a szervezet, és ez sok betegség melegágya.

Mi történik, ha túl sok a sav a szervezetben?

Ha a savszint túl magas, akkor a testünk nem tud megszabadulni tőle és kénytelen pl. elraktározni a testszövetekben, pl. a zsírszövetben. Vagy megpróbálja semlegesíteni, azonban az ehhez szükséges ásványi anyagokat (pl. kálcium, magnézium stb.) a különféle szervektől, csontokból, fogakból "veszi el". Ennek köszönhetően azonban leépülnek a test ásványianyag-készletei, törékennyé válnak az erek és a csontok, ami érproblémákhoz, csontritkuláshoz, fogszuvasodáshoz vezet. Sőt, ha "megtelnek" a zsírraktárak, akkor a sav kilép a létfontosságú szervek terébe,és itt okoz károsodást.

Hogyan segíthetünk a szervezetünknek a sav-bázis egyensúly megtartásában?

Az egészséges, lúgosító ételek és az elegendő folyadékbevitel az első lépés a megfelelően lúgos kémhatás kialakítása felé. Manapság azonban majdnem mindegyikünk szervezete súlyosan el van savasodva, ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő ásványi anyagokkal és nyomelemekkel pótoljuk mindazt, amit a szervezetünk a savtalanításra felhasznál.

Miért a ProBalance Tabletta a megfelelő választás?

A benne található ásványi anyagok: mint pl. nátrium, kálium, magnézium, kálcium, réz, szilícium, króm és molibdén nem csak önmagukban fontos lúgosító elemek. A ProBalance olyan speciális, sókkal alkotott kötésekben tartalmazza ezeket, amelyek képesek beépülni a szervezet sejtjeibe és így jelentősen nő a felszívódás. Ezáltal erősen lúgosítják a szervezetet, és segítenek kiegyenlíteni a túlsavasodást.

Milyen hatásra számíthatunk, ha a ProBalance segítségével szervezetünk lúgosításába fogunk?

A ProBalance, vagyis szervezetünk lúgosabbá válásának hatására:

 • normalizálódhatnak az anyagcsere folyamatok
 • kiürülhetnek a savak a szervezetből és vele a zsírraktárak is, amelyek eddig felelősek voltak a tárolásukért
 • javulhat az agyműködésünk, emlékezőképességünk
 • általában frissebbnek, teherbíróbbnak érezhetjük magunkat

Hogyan érdemes szedni a ProBalance Tablettát?

A ProBalanceból napi 3x4 tabletta szedése javasolt, másfél-két órával étkezés után. Ha kúraszerűen szeretnénk lúgosítani, akkor 3x4 tabletta 12 héten át, majd újabb 12 hétig 3x2 tabletta. Gyermekeknek: 4–10 éves korig napi 3x2 tabletta; 10 éves kortól napi 3x4 tabletta.

A ProBalance laktózmentes, ezért laktórzérzékenyek is szedhetik!

ProBalance Összetevői:

 • Kálium (mg)
 • Magnézium (mg)
 • Kálcium (mg)
 • Réz (μg)
 • Króm (μg)
 • Molibdén (μg

Okos kombináció: Néhány ásványi anyag kiegészíti egymást, mások kifejezetten akadályozhatják egymás hatását. Ezért különösen fontos a megfelelő kombináció. Csak így tudják az ásványi anyagok szevezetünk sav-bázis háztartását egyensúlyban tartani, illetve minden egyéb fontos feladatukat ellátni.

Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Adatok
Cikkszám
lr01
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!