Manuka Health MGO 400 Manuka+propolisz+teafaolaj fogkrém 100 g

Manuka Health MGO 400 Manuka+propolisz+teafaolaj fogkrém 100 g
Kiszerelés
100 g
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
3 245 Ft
Egységár: 32 Ft/g

A Manuka Health MGO 400 Manuka+propolisz+teafaolaj fogkrém három természetes eredetű aktív összetevőt tartalmaz. A Manuka Health által feldolgozott propolisz Új-Zéland érintetlen természeti környezetéből származik. Figyelem! A propolisz allergiás tüneteket válthat ki az arra érzékenyeknél.

Részletek

A Manuka Health által feldolgozott propolisz Új-Zéland érintetlen természeti környezetéből származik. A propolisznak nagyon magas a bioflavonoid szintje, amelyet független mérések legalább 30mg/g-ban állapítottak meg. A bioflavonoid elősegíti az egészséges immunrendszer fenntartását.
A Manuka fogkrém három természetes eredetű aktív összetevőt tartalmaz.
A New Zealand Propolis BIO30TM a hatékony szájhigiénéért felelős, köszönhetően a különösen magas bioflavonoid szintjének, amelynek mértéke független szakértő által tanúsítva legalább 30g/mg (BIO30TM).

Az egyedülálló Manuka Honey MGOTM400+ (20+) és teafaolaj segít fenntartani a fogak és a fogíny egészségét. Nélkülözhetetlen olajok és gyógynövények biztosítják a nagyszerű ízt, a frissesség és tisztaság érzését. A fogkrém nem tartalmaz fluoridot vagy tartósítószert.
Már Magyarországon is egyre többen hallottak arról a kizárólag Új-Zéland természetes, jórészt megműveleltlen tájain fellelhető növényről, a manukáról, amely egy egészen kivételes mézfajtának, a manuka méznek a forrása. A "világ másik végéről" azonban eddig leginkább csak a híre érkezett el ennek a "csodaszernek", azok ugyanis, akik valamilyen módon kapcsolatba kerültek vele, esküsznek gyógyító erejére.


Figyelmeztetés:

A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!Méhészeti termékekre, virágporra allergiás személyek, valamint vesebetegek számára a termék alkalmazása nem javasolt.

Forgalmazó: Apiland.hu Apiland SRL székhelye Baia Mare, str. Unirii, nr. 29, jud. Maramures

Adatok
Cikkszám
mh06
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!