Mindkét gombát a kínai és japán orvoslásban a cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájában alkalmazzák. A készítmény hatása a kétféle gomba szinergiáján alapul, a hatóanyagok egymás hatását felerősítik.
Alkalmazás:
Mindkét gombát a kínai és japán orvoslásban a cukorbetegek kezelésének kiegészítő terápiájában alkalmazzák. A Maitake gomba esetében az alfa-glükán növeli az inzulin receptorok inzulinérzékenységét és enyhíti az inzulin rezisztenciát a perifériás célszövetekben. A Mandula gomba kivonata javíthatja az inzulinrezisztenciát, csökkentheti a testsúlyt, a testzsírt, a szérum glükózt és koleszterin szintet. A készítmény hatása a kétféle gomba szinergiáján alapul, a hatóanyagok egymás hatását felerősítik.
Összetétel:
Bio Maitake gomba (Grifola frondosa) 0.063 g / ml
Bio Mandula gomba 0.063 g / ml
glicerin 0.8 g / ml
65% poliszacharid tartalom
Tápanyagértékek
|
5 ml |
100 ml |
Energiatartalom (kj / kcal) |
82 / 20 |
1633 / 390 |
Zsír (g)
|
0,01 |
0,14 |
Telített zsírsavak (g) |
0,01 |
0,13 |
Szénhidrát (g)
|
4,77 |
95,4 |
-ebből cukor (g)
|
0,12 |
2,4 |
Fehérje (g) |
0,01 |
<0,1 |
Konyhasó (g) |
0,01 |
<0,1 |
Ajánlott adagolás:
Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé).
Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kontraindikációk:
Vércukorszint csökkentő gyógyszer mellett a napi adag maximálisan: 2,5 ml.