Alkalmazás:
Az allergia hátterében immunrendszeri defektus áll, mely idült gyulladást idéz elő a szervezetben. Az allergiás reakció során a felszabadult anyagok (pl. hisztamin) gyulladást váltanak ki a szervezetben. A tünetek csak abban az esetben mérséklődnek, ha ez a gyulladás megszűnik. Az Agaricus blazei az erős immunrendszer moduláló hatással rendelkező gombák közé is sorolható. E csoportba tartozó gombák megfelelő arányú kombinációjával gátolni képesek a hisztamin felszabadulását, vagyis az allergiás reakció kialakulását. A Reishi gomba természetes gyulladás csökkentő anyagokat úgynevezett növényi szteroidokat tartalmaz, szintén gátolja a hisztamin felszaporodását és lefékezi az allergiás reakciókat.
Összetétel:
bio Mandula gomba (Agaricus Blazei Murrill) 0.063 g / ml
bio Reishi gomba (Ganoderma lucidum) 0.063 g / ml
glicerin 0.8 g / ml
50% poliszacharid tartalom
Tápanyagértékek
|
5 ml |
100 ml |
Energiatartalom (kj / kcal) |
82 / 20 |
1643 / 393 |
Zsír (g)
|
0,00 |
0,11 |
Telített zsírsavak (g) |
0,00 |
0,06 |
Szénhidrát (g)
|
4,89 |
97,8 |
-ebből cukor (g)
|
0,03 |
0,69 |
Fehérje (g) |
0,00 |
<0,1 |
Konyhasó (g) |
0,00 |
Ajánlott adagolás:
Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé).
Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kontraindikációk:
Véralvadás gátló gyógyszer mellett a napi adag: 2,5 ml