Natur Tanya higiéniás kéz- és felület tisztító spray, 72%-os alkoholtartalommal 400 ml

Készleten van
Raktárkészlet:
Natur Tanya higiéniás kéz- és felület tisztító spray, 72%-os alkoholtartalommal 400 ml
Kiszerelés
400 ml
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap
2 760 Ft
Egységár: 6,90 Ft/ml

Higiéniás kéz- és felület tisztító spray

72%-OS ALKOHOLTARTALOMMAL(WHO által javasolt összetevő)
HIDRATÁLÓ, NYUGTATÓ ALOE GÉLLEL ÉS GLICERINNEL
NEM SZÁRÍTJA A BŐRT, BÁRSONYOS ÉRZETET AD
TÖKÉLETESEN TISZTÍTJA A KEZEKET ÉS TÁRGYAKAT

Részletek
A rohanó életmódunk miatt állandó sietségben vagyunk, egyik-helyről megyünk a másikra, és gyakran megfeledkezünk arról, hogy kivel vagy mivel érintkeztünk. Tevékenységeink közben ráadásul sokszor nincs lehetőségünk kezet mosni, és környezetünk, pl. íróasztalunk, billentyűzetünk is rendszeres tisztítást kíván. Elgondolkodtunk… Mi lenne, ha egy termékkel megoldható lenne mindez egyszerre? Megtaláltuk a megoldást!
 
Természetes kéz- és felülettisztító, egyben!
Hatékony megoldást nyújt mind a kéz vagy bőrfelület, illetve mind a szilárd felületek tisztán tartásához. Alkalmazása egyszerű és biztonságos! Használhatod az otthonodban, az iskolában, a munkahelyeden, sőt még egy hosszú útra is magaddal viheted. Kitűnő választás mindennapi használatra, Neked és az egész családnak.
 
2 az 1-ben tisztító spray ÁPOLÓ Aloe géllel és glicerinnel
Az alkohol fertőtlenítő és tisztító hatását jól ismerjük. Sajnos szárító tulajdonságát is, aminek ellensúlyozására egyrészt Aloe vera levélnedvvel dúsítottuk a tisztító sprayt, ami bársonyossá varázsolja a bőrt. Másrészt növényi eredetű glicerinnel, amely hidratáltságot biztosít.
 
7 ÉRV a higiéniás kéz- és felület tisztító spray mellett:
NEM SZÁRÍTJA A BŐRT
TÖKÉLETESEN TISZTÍT
KÉZEKET ÉS FELÜLETEKET, EGYARÁNT   
NEM KELL LEÖBLÍTENI 
TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK
HASZNÁLATKOR NEM MARAD RAGACSOS A KÉZ VAGY FELÜLET
GYORSAN SZÁRAD
Nettó térfogat: 400 ml
 
Ingredients (INCI): ALCOHOL DENAT., AQUA, GLYCERIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE. Alk.: 72 v/v%
 
Adagolási javaslat: A nap folyamán bármikor és szükség szerint alkalmazható. Fújjuk a tenyérbe, dörzsöljük össze tenyereinket, és masszírozzuk át a kézfej és az ujjak közötti területeket is, teljes felszívódásig. Nem kell leöblíteni. Felületeken: permetezzünk, és finoman oszlassuk el a gélt egy törlőrongy segítségével.
 
Figyelmeztetés: Lezárt csomagolásban, száraz, hűvös, jól szellőztethető helyen, sugárzó hőtől, közvetlen napsugárzástól védve, gyújtóforrástól elzárva tartandó.
 
Tárolás: Száraz, fénytől védett helyen, 15-25 C˚-on tartandó.
 
Veszély: Etanol 72 v/v% 96%, CAS: 64-17-05 EC: 200-578-6), H225: Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz. H319: Súlyos szemirritációt okoz. Ne nyelje le! P101; P102; P210 P305+P351+P338; P301+P312;P501.
 
Felhasználható: felbontástól számított 12 hónapig
 
CPNP: 3322298
Adatok
Vonalkód
5999565081447
Cikkszám
nt50
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!