Real Health Manuka méz MGO 500+, 250 g

Real Health Manuka méz MGO 500+, 250 g
Kiszerelés
250 g
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
17 970 Ft
Egységár: 72 Ft/g

A Real Health Manuka méz MGO 500+ 100% tiszta ausztráliai manuka méz. A manuka méz antioxidánsai megsemmisítik a szervezetben található szabadgyököket.

Részletek
Növény és Élelmiszer kutatók felfedezték, hogy egy speciális összetevőkből álló keverék miatt antimikrobális hatású a manuka méz, vagyis képes meggátolni a baktériumok szaporodását és megállítani a fertőzés kialakulását.

Akik viszont ismerik, tudják, hogy a manuka méz nem csodaszer. Egyrészt mint minden mézfajta, a manuka is egyesíti magában azokat a hatásokat, amelyeket az emberiség évezredek óta ismer és használ, és amelyek éppen ezért nem szorulnak különösebb bizonyításra.

A manuka méz hatóanyagai a baktériumok génállományára hatnak. Ezért nem tud a manuka méze ellen a baktérium hatásosan védekezni, és nem is válhat rezisztenssé, ellenállóvá vele szemben. Az aktív manuka méz az első olyan méz, amelyet az orvostudomány hivatalosan is elismer a sebgyógyításban.

A mézet már régóta élelmiszerforrásként és természetes édesítőszerként tartjuk számon.

Összetételét, funkcióját és alkalmazását tekintve is ennél azonban sokkal többre hivatott.

Az egyiptomiak már kétezer évvel ezelőtt sebgyógyításra is használták, melyet számos bizonyíték is alátámaszt. Mindezek ismeretében, csak az elmúlt évszázad végén ismerték el a méz általános antibakteriális tulajdonságait.

Adagolás, Felhasználás naponta: 3 teáskanál /nap, 1 órával étkezés előtt. Fogyasztható édesítőszerként is más ételekkel italokkal. Külsőleg is alkalmazható.
Adatok
Cikkszám
rh01
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!