Rio Beauty DCIC Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító

Nincs raktáron
Rio Beauty DCIC Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító
Kiszerelés
1 db
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap

Rio Beauty DCIC Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító nagy 600 ml-es tartállyal, 4 féle fuvókával, 1400 pulzálással percenként

Részletek

A szájzuhanyok rendszeres használatát több tanulmány is alátámasztotta, hogy segítenek megakadályozni a fog és ínybetegségek kialakulását, valamint a már ezekben a betegségekben szenvedők számára is ideális szájhigiéniai fenntartó megoldást biztosítanak.
 


Az enyhe vagy közepes fogászati problémával küzdők, fogszabályzóval rendelkezők számára kifejezetten ideális a továbbfejlesztett Rio Professzionális szájzuhany és fogköztisztító, hiszen sok esetben a fogkefe, fogselyem vagy a normál fogköztisztítók nem alkalmazhatóak, nem távolítják el megfelelően a lepedéket, valamint nem fertőtlenítik a szájüreget.


A szájüreg alapos megtisztításával sokkal kisebb a kockázat arra, hogy baktériumok, ételmaradék rekedjenek a szájban, így azok fogbetegségek okozói legyenek, rosszabb esetben a véráramba jutva súlyosabb panaszokat okozzanak.


 

A RIO Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító rendszeres használatával csökken a kórokozók száma a szájüregben és a fogágyban, csökken az ínygyulladás, valamint a fogínyvérzés kialakulásának esélye.


Fogorvosok kifejezetten ajánlják szájzuhanyok használatát mindenki számára, de főleg azoknak, akik fogszabályzót viselnek, mivel a fogak tisztíthatósága csökken, valamint az implantátummal, híddal vagy fogkoronával rendelkezők számára is ideális.

 

A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító előnyei

 


 • Alaposan, hatékonyan tisztít a rendkívül erős, de kíméletes vízsugárnak köszönhetően

 • 4 féle fúvókát tartalmaz a készlet, mely tárolható a készülék fedelében (Standard, nyelvtisztító, fogszabályozó tisztító, fogíny vonal tisztító csúcs)

 • 1400 pulzálás percenként a hatékony tisztítás érdekében

 • A szájzuhany 360 fokban elfordítható fejjel rendelkezik

 • 10 féle beállítás közül választhat: normál, lágy, erőteljes pulzálás

 • Segít megakadályozni a fog és ínyproblémák kialakulását

 • Egyszerű, gyors és fájdalommentes használat

 • Nagy víztartály: kb 600 ml

 • 2 perces működési idő: 30 mp-es intervallum időzítővel a hatékony használat érdekében

 • Változó nyomás: 30-110Psi között

 • 220V hálózati árammal működik

 • Eredeti angol gyártmány

 • 2 év magyarországi cseregarancia


 

10 féle beállítás közül választhat a Rio professzionális Szájzuhany és fogköztisztítóval

 

4 féle tisztító fúvóka áll rendelkezésre:
 

Normál


A fogak közé beragadt ételmaradékok eltávolítására ideális.

Nyelvtisztító (első kép)
A nyelv higiénikus megtisztítására alkalmas.
Használata: helyezze a nyelvtisztítót a nyelve közepére, kb. középtájban. Először a gyengéd vízsugárnyomás beállítást használja és fokozatosan növelje a kívánt szint eléréséig.


Fogszabályzó csúcs (második kép)
A fogszabályzó csúcs kifejezetten a fogszabályzót viselők számára fejlesztették ki. Ideális a fogszabályzó körülötti, nehezen megközelíthető helyek tisztítására.
Használata: lassan csúsztassa a csúcsot a fogíny mentén. Ahol szükséges, álljon meg és a sörtékkel tisztítsa meg a fogszabályzó körülötti, illetve a fogak közti területet.

Fogíny vonal tisztító csúcs (harmadik és negyedik kép)
A tasak csúcs speciálisan a parodontális tasakok tisztítására lett kifejlesztve. Csak a legalacsonyabb nyomás fokozatot használja.

Használata: a csúcs puha hegyét 45°-os szögben illessze a fogínyhez és óvatosan nyomja a csúcsot az íny alatti részbe, hogy elérje a parodontális tasakot.

  

 

 

Pulzáló és nyomó vízsugár használható a Professzionális Szájzuhany és fogköztisztítóval • Pulzáló: mélyebb tisztítást tesz lehetővé, a lepedéket okozó baktériumokat is eltávolítja, masszírozza a fogínyt és közben átöblíti a fogközöket is. Javasoljuk, hogy öblítés közben dőljön enyhén előre és kissé hagyja nyitva a száját, hogy a víz szabadon távozhasson. A mosdó felett használja a készüléket.

 • Nyomó: Folyamatos vízsugárral tisztítja a fogakat


 

A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító használata

 

A szájzuhannyal célozza be a kívánt területet, a vízsugarat 90°-os szögben irányítsa a fogra a fogíny magasságában, és kezdje meg a terület megtisztítását (kívül és belül, majd alul és felül). 

 

 Alaposan tisztítsa meg a fogak közti területet, a koronákat és hidakat, ha rendelkezik ilyennel. A nehezen elérhető helyeket a 360 fokban elfordítható fúvókával tisztíthatja meg.

Fontos, hogy megakadályozza a készüléken megtelepedő baktériumok elszaporodását, használat után a készüléket és a fúvókát alaposan tisztítsa meg szappanos vízzel és hagyja teljesen megszáradni.

 

A Rio Professzionális Flosser Szájzuhany és fogköztisztító készlet tartalma


 • 1 db Professzionális Flosser Szájzuhany és fogköztisztító készülék

 • 4 db tartozék fej

 • 1 db adapter

 • 1 db magyar nyelvű használati útmutató


 

Garancia

 

A Rio Professzionális Szájzuhany és fogköztisztító normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a normál felhasználásból eredő hibákra. A használati útmutatóban leírtaktól eltérő üzemeltetésből eredő károkra, illetve a megnyitott készülékre a garancia nem vonatkozik. Kérjük, őrizze meg a számlát, mert a garancia csak a számla bemutatásával érvényesíthető.

Adatok
Cikkszám
DCIC
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!