Rio Beauty FALI6 Lift Plus arcfeszesítő készülék

Rio Beauty FALI6 Lift Plus arcfeszesítő készülék
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
41 990 Ft

Az angol Rio továbbfejlesztette méltán kedvelt arcfeszesítő készülékét egy még hatékonyabb és komplexebb készülék formájában, mely a Rio FALI6 Lift Plus Arcfeszesítő készülék.

Részletek

Kiszállítási idő: 1-2 munkanap


Az angol Rio továbbfejlesztette méltán kedvelt arcfeszesítő készülékét egy még hatékonyabb és komplexebb készülék formájában, mely a Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülék.


Az új eszközzel 4 féle program közül választhatjuk ki az igényeinknek megfelelőt, valamint modern LCD kijelzőn keresztül irányíthatjuk készülékünket, mely még egyszerűbb kezelést biztosít.

 

Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülék rövid és hosszabb izom összehúzódást eredményező kezelésekkel teszi tonizáltabbá arcbőrét, valamint a kozmetikai szalonokban népszerű farádos és galvanikus technológia segítségével arcbőre sokkal fiatalosabbá, üdébbé és simábbá válik.


Mit tud a Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülék? • Még hatékonyabb bőrfeszesítés

 • Két féle technológiát alkalmaz:farádos tonizálás és galvanikus infúzió (iontoforézis)

 • Négy program közül választhat (feszesítés, hosszabb feszesítés, tonizálás és infúzió)

 • LCD  kijelző a könnyű kezelhetőségért 

 • A farádos tonizálás a fejlett EMS technológiát használja (elektromos impulzusok)

 • A galvanikus infúziós kezelés kollagén és retinol lapokat használ, kollagén infúzió a bőrnek

 • Teljes arc kezelése mindössze 15 perc

 • Minden bőrtípus számára ideális, nemtől függetlenül

 • Napokon belül szemmel látható és tapintható eredményt érhet el

 • A készülék intenzitása változtatható

 • Felgyorsítja a bőr vízelvezetését

 • Elődjével szemben a nyak és a toka feszesítésére is alkalmas


Farádos arctónus javítás


A farádos terápia egyfajta elektromos izom stimuláció.


A kor előrehaladtával az arc bőre és izmai túlságosan megereszkednek, így ráncokat eredményeznek. Az EMS (Elektromos Izom Stimulációs) technológia gyengéden feszesíti, emeli és szilárdítja az izmokat. Így az arc kontúrjai újraformálódnak, az öregedés jelei halványodnak, vagy el is tűnhetnek.


Az EMS terápia alkalmával az izmokat kis erősségű váltóárammal stimuláljuk, mely az izmokat mozgásra, munkára kényszeríti, összehúzódás és elernyedés váltakozása. Az elektromos stimuláció fokozza a helyi keringést, melynek során több oxigént juttat a bőr élő sejtjeibe, valamint a méreganyagok is gyorsabban távoznak. Ezáltal a sejtjei felfrissülnek, a bőr üdébbé és feszesebbé válik.


Galvanikus technológia (Iontoforézis)


Mikro áram segítségével juttatnak be a kollagén és retinol aktív hatóanyagait a bőrbe.


Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülék az iontoforézis infúziós eljárás során kollagén és retinol tapaszok kerülnek felhasználásra. Az aktív összetevők mélyen bejutnak az arcbőrbe a mikroáramnak köszönhetően, helyreállítva a bőr szerkezetét, csökkentve a mimikai ráncok és a természetes ráncok mélységét, valamint növelve az arcbőr rugalmasságát, a ránctalanítás folyamatát.


A mikroáram bőrön való áthatolása növeli a helyileg alkalmazott pakolások hatékonyságát, melyek amúgy nehezen hatolnak a bőr mélyére, ahol az élő szövetek találhatóak, amik igazán tudják hasznosítani a tápanyagokat és nyomelemeket.


 

Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülékhez tartozó Lift gél tapaszok a ráncok csökkentésére használandók és bőrfiatalító, bőrfeszesítő hatással bíró készítmények, pozitív töltésű kollagént és retinolt tartalmaznak, melyek felelősek a bőr rugalmasságáért és feszességéért. Amikor a pozitív érintkezőt a tapaszra, a negatív érintkezőt pedig a bőrre helyezi, az aktív hatóanyagok beáramlanak a bőrbe.

 

Rövid távú eredményeket gyakran már azonnal tapasztalhat, azonban a hosszan tartó bőrfiatalság érdekében érdemes rendszeresen beépítenie a Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülék használatát arcápolási rutinjába. A kollagén és retinol tapaszok használata 24 óránként egyszer javasolt, a tapaszok alakja illeszkedik a szem alatti rész ívéhez, a homlok és a száj körüli ívhez, valamint az áll alakjához. Érzékeny bőr esetén javasolt 48 órás szünetet hagyni a kezelések között.


Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülék egy arcfeszesítő berendezés, hatékonyan teszi tónusosabbá a homlokot, a szemöldökök környékét, az orcákat, az orr környéki területeket, az alsó és felső ajkak környékét, az állat, a nyakat és a fül mögötti területeket.


Tekintse meg elektronikus úton is elérhető használati útmutatónkat, melyben az egyes kezelések menetét, hatásait és a kezelések alatt végbemenő folyamatokkal is megismertetjük.


A doboz tartalma • Kezelő egység tartó állvánnyal

 • 100 ml vezető gél

 • 5 csomag kollagén és retinol tartalmú tapasz (2 db csomagonként)

 • Elegáns tároló doboz

 • 9V elem

 • Használati útmutató


Garancia: 2 év cseregarancia


A készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.


Így működik a Rio Lift Plus Arcfeszesítő készülékAdatok
Kiszerelés
1 db
Cikkszám
FALI6
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!