Rio Beauty FASS3 Ultrasonic Facial ultrahangos bőrtisztító

Nincs raktáron
Rio Beauty FASS3 Ultrasonic Facial ultrahangos bőrtisztító
Kiszerelés
1 db
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
49 900 Ft
Egységár: 49 900 Ft/db

A Rio Beauty FASS3 Ultrasonic Facial ultrahangos mély bőrtisztító kétféle arckezelést biztosít: mélyen kitisztítja a pórusokat,gyengéden lehámlasztja a bőrfelszínre rakódott elszarusodott hámréteget

Részletek

Szállítási határidő: 2-3  nap


A kozmetikai szalonok előszeretettel használják az ultrahangot arctisztításra és hatóanyag bevitelre, valamint pattanások ellen. Ez a technológia most végre elérhetővé vált otthonunkban is, köszönhetően a Rio FASS2 tovább fejlesztett ultrahangos mély bőrtisztító készülékének, más néven hidroabráziós készülékének.


Az ultrahangos mély bőrtisztító kétféle arckezelést biztosít:


- mélyen kitisztítja a pórusokat
- gyengéden lehámlasztja a bőrfelszínre rakódott elszarusodott hámréteget és ezáltal elősegíti a hatóanyagok lehető legjobb felszívódását a bőrbe.


Mélytisztítás
A mélytisztításos kezelés, peeling folyamatos hullámokat használ bőrfelszínen található elhalt sejtek eltávolításához, mely után a bőr felfrissül és megfiatalodik, kisimul. Ez az eljárás eltávolítja a bőrbe kerülő szennyeződéseket.


A pengecsúcson koncentrálódó ultrahangos rezgés célzott mélytisztítást tesz lehetővéSzonoforézis
A szonoforézises kezelés pulzáló hullámokat használ javítva ezzel a bőr átjárhatóságát, elősegítve ezzel a kezelőszérum felszívódását. Ez és az ultrahangos hullám által generált megnövekedett keringés elősegíti a bőr feltöltődését, csökkentve ezzel a ráncok mélységét. Javasoljuk, hogy ezt a kezelést a mélytisztítás után végezze.


Helyezze a pengét lapjával a bőrfelületre, hogy az ultrahangos "paskolás" elősegítse a kezelőszérum felszívódását a bőrfelületen. Rio Ultrahangos mély bőrtisztítót a család minden tagja használhatja, segítségével
a fiatalok megszabadulhatnak a mitesszerektől, pattanásoktól, a Hölgyeknek hatékony tisztító és arcfiatalító eszköze lehet, az Uraknak pedig szintén hathatós eszköze az arcápolásban!


Klinikai vizsgálat


A nők 92%-a egyetértett azzal, hogy a RIO ultrahangos mély bőrtisztító készülék hatékony pórustisztító


A nők 84%-a egyetértett azzal, hogy sokkal fiatalabbnak érezte a bőrét

A nők 92%-a érezte a tisztító kezelés azonnali hatását


A készülék használatával csökkenek a hegek, a pigmentáció és aránctalanításhoz is hozzájárul, eltávolítja a faggyú felesleget és a smink maradványokat, felpuhítja a bőrt.

pattanások ellen, mitesszeres arcbőr kezelésére rendkívül alkalmas hiszen nyomkodás nélkül, fájdalommentesen távolítja el a mélyen ülő mitesszereket.A készülék jellemzői:  • ultrahangos szalon kezelés

  • azonnali bőrsimító hatás

  • gyengéd és rendkívül hatékony

  • 25000 rezgés másodpercenként

  • kényelmes akkumulátoros használat

  • eredeti angol minőség 

  • ideális a pattanások ellen

  • hatékony ránctalanítás

  • Használata javasolható kisebb Kozmetikai szalonkban is 


Eredeti angol termék a készülék normál használata esetén 2 év cseregaranciát biztosítunk a végfelhasználó részére. A vásárlás dátumát igazolja számlával/blokkal.

Tekintse meg a RIO ultrahangos mély bőrtisztító készülékének működését:


 Adatok
Cikkszám
FASS3
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!