Sensitive Nutrition IR vitamin kapszula 60 db

Sensitive Nutrition IR vitamin kapszula 60 db
Kiszerelés
60 db
Szállítási idő
2-3 munkanap
6 990 Ft
Egységár: 117 Ft/db

16 összetevője egy készítménybe sűríti azokat a hatóanyagokat, melyek a szervezet számára segítséget nyújthatnak az inzulinrezisztencia tüneteinek a kezelésében. lyen többek között a myo-inozitol, alfa-liponsav, króm, D-vitamin, cink.

 

Részletek

A Sensitive Nutrition IR VITAMIN kapszula komplex összetételének köszönhetően segíthet az inzulinrezisztencia tüneteinek a kezelésében.

Az IR vitamin összetevői: Inozitol, Alfa-liponsav, B-vitamin komplex, Naringin, Cink, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin, és Króm.

Modern társadalmunk egyik leggyakoribb problémája az inzulinrezisztencia. Alapvetően a cukoranyagcsere betegsége, de mint a szervezet fő energiaforrását érintő eltérés, igen sokrétű következményt vonhat maga után. Gyakran meddőségi kivizsgálás kapcsán derül ki, sokak esetében áll a sikertelen fogyókúrák hátterében is, de az állandó cukoréhség is felhívhatja rá a figyelmet.

Az inzulinrezisztencia tünetei nagyon változatosak lehetnek, az alábbi tünetek megjelenése esetén érdemes gondolni rá:

– cukros ételek, vagy nagy mennyiségű ételek elfogyasztása után idegesség, fáradékonyság, koncentrációs zavar

– gyakori éjszakai felébredés, rossz alvás

– alvás közben jelentős izzadás

– késői reggeli, vagy étkezés kimaradás esetén ingerlékenyég, izzadás, remegés, feszült hangulat

– rendszertelen menstruáció, akár elmaradása

– teherbe esési nehézség, meddőség

– sikertelen fogyókúrák

– korábbihoz képest változatlan életmód testsúlygyarapodást okoz

– gyakori cukoréhség

– mozgás közben vércukorszint leesés

– ciszták a petefészekben (PCO)

Szervezetünk működése szempontjából nagyon fontos, milyen a vércukorszintünk. Ennek szabályozásában komoly szerepet tölt be az inzulin, amely hormonként segíti, hogy a sejtekbe bekerüljön az azokat tápláló cukor. Inzulinrezisztencia esetében a sejtek “éheznek”, ugyanis a sejt felszínén képződő inzulin-receptorokhoz az inzulin csak gyengén tud kapcsolódni. Ennek oka általában az, hogy maga a receptor jön létre “hibásan”, ami miatt a sejtek rezisztensek lesznek az inzulin hatására, és ami miatt lényegesen több inzulinnak kell jelen lennie a vérben ahhoz, hogy sejtbe a cukor bekerülhessen. A betegség számos panasszal hozható összefüggésbe. Az inzulinrezisztencia diagnosztizálását tovább nehezíti, hogy a tünetek nem specifikusak (azokat sok más betegség is okozhatja), ráadásul látszólag különböző eredetű problémák formájában jelentkeznek.

A gyakorlatban nem az inzulinrezisztencia tünetei adnak okot a kivizsgálásra, hanem egy társbetegség miatti kivizsgálás kapcsán derül rá fény. Az inzulinrezisztencia összefüggésben áll ugyanis a szív-érrendszeri betegségekkel: a magas vérnyomással, a magas koleszterinszinttel és ezáltal a trombózishajlammal is. Ezekből is látszik, hogy az inzulinrezisztenciát érdemes komolyan venni. IR vitaminunk egyedi összetételének köszönhetően, komplexen tartalmazza azokat a vitaminokat és ásványi anyagokat, melyek segíthetik a szervezetet az optimális inzulin felhasználásban.

Öszetevők napi adagban ( 2 kapszula)

Inozitol 800 mg

C-vitamin 300 mg NRV 375%

Alfa-liponsav 200 mg

B-vitamin komplex 54 mg NRV 50%

- B1-vitamin 550 mcg NRV 50%

- B2-vitamin 700 mcg NRV 50%

- B3-vitamin 8 mg NRV 50%

- B5-vitamin 3 mg NRV 50%

- B6-vitamin 700 mcg NRV 50%

- B7-vitamin 25 mcg NRV 50%

- B9-vitamin 100 mcg NRV 50%

- B12-vitamin 1,25 mcg NRV 50%

Naringin 50 mg

Cink 30 mg NRV 300%

D-vitamin 2000 NE NRV 200%

E-vitamin 6 mg NRV 50%

Króm 200 mcg NRV 167%

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Adatok
Vonalkód
5999570010173
Cikkszám
sn06
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!