SmoothSkin BARE+ NEW IPL, ultragyors, emelt hatásfokú, villanófényes szőrtelenítő gép. 2019-es modell

Rendelhető
Smoothskin Bare +
Smoothskin Bare +
Smoothskin Bare +
Smoothskin Bare +
Kiszerelés
1 db
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap
68 800 Ft
Egységár: 68 800 Ft/db
A többszörös díjnyertes SmoothSkin BARE 2019-es továbbfejlesztett készüléke a BARE+! KORLÁTLAN, ULTRAGYORS (0,6mp/villantás) villantások, 30%-al megemelt hatékonyság,
Erős 15-18J, DUPLA bőrszenzorok, megújult külső, mindezt elegáns csomagolásban a dél-walesi Cyden Limitedtől!
Részletek
Lehetséges már otthonunkban a szalongyors kényelmes és hatékony szőrtelenítés? SmoothSkin Bare+ készülékkel igen!

A készülék jelenleg a világ leggyorsabb otthoni IPL szőrtelenítő készüléke, mely 1 perc alatt akár 100 villanás leadására is képes, emellett a hatékonysága is kiemelkedő, a 30%-al megnövelt 15-18 J/ villantás erősséggel. A biztonságról pedig a szuper érzékeny dupla bőrszenzor gondoskodik!

A Cyden limited volt az első villanófényes készülékeket gyártó vállalat, mely a folyamatos fejlesztések eredményeképpen megalkotta 2017-ben az első működő, stabil és hatékony korlátlan villanásszámú és ultragyors villantásokkal is rendelkező gépét a BARE-t.
A BARE+ ennek a modellnek továbbfejlesztett változata, mely megnövelt teljesítményével, KORLÁTLAN és ULTRAGYORS (0,6 mp/villantások) villantásaival 2019-ben a világ legjobb ár/értékkel rendelkező gépe az otthoni szőrtelenítő gépek piacán, hogy többé valóban ne kelljen sok időt szánnia a szőrtelenítő kezelésekre. Így akik kevés idővel rendelkeznek, vagy nincs kedvük órákat eltölteni egy szőrtelenítési kezelés alkalmával, ezzel a készülékkel már gyorsan és rendkívül hatékonyan tudják elvégezni a szőrtelenítő kezeléseiket.

A SmoothSkin Bare+ továbbra is a legek készüléke, továbbfejlesztett technológiájával méltán öregbíti a világpiacon a legendás, angol CyDen Limited* (iPULSE IPL gépek feltalálója) hírnevét.

A SmoothSkin Bare IPL szőrtelenítő készülékei sorra hódítja meg a világ országait, hatalmas siker Európán kívül: Japán, Ausztráliában, Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Szaud Arábia, Irak, Irán, Chile, India, USA stb.

*A terméket az angliai Dél-Walesben gyártják, a világhírű japán cég a SONY laboratóriumában. A CyDen Limited vállalatról, fejlesztéseiről további információkat a tudástárunkba talál.

A CyDen Limited által szabadalmaztatott iPULSE technológiával működnek a csúcstechnológiás professzionális kozmetikai szőrtelenítő gépek is, melyek széles palettája megtalálható a kiemelt felszereltségű kozmetikai szalonokban.
Így elmondhatja, hogy a SmoothSkin IPL készülékei a piacon az egyetlen, melyet a CyDen Limited orvos, mérnök csapata fejlesztett.

Ultragyors használat villanófényes szőrtelenítés otthona kényelmében:

A SmoothSkin Bare+ rekord, 100 villanás leadására képes percenként, ezzel jelentősen meggyorsítva a kezeléseket. Két villanás között mindössze 0,6 másodperc telik el, akár egy professzionális szalon gépnél.

Az otthoni szőrtelenítő készülékek piacán az élen jár gyorsaságát tekintve egyaránt. A percenkénti 100 leadott villanással a népszerű testfelületek együttes kezelése mint például a lábszár +comb +bikinivonal és hónalj akár 10 percen belül elvégezhető. Más készülékekkel ezen kezelések legalább kétszer-háromszor több időt vennének igénybe.

Korlátlan villanásszámú** IPL készülék az otthoni gépek piacán!

A legtöbb készüléknél a piacon pontosan meg van határozva, hogy hány villanás kibocsájtására képes. A lámpa kiégése után sajnos ki kell dobni a készüléket, vagy jobb esetben, ha cserélhető a lámpa, akkor egy új lámpát kell vásárolnia.

A SmoothSkin a professzionális IPL fejlesztésekből átvett legmodernebb gyártási technológiájának köszönhetően korlátlan számú villantást ígér, így nem kell aggódnia a fent említett további költségvonzatok, teljes elhasználódás miatt.

** Egymillió villantás leadása felett is tökéletesen működik a készülék.


Kétféle kezelési mód közül választhat:
A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen legyen, illetve az IPL fényt koncentráltabban juttathassa a szőrszálak gyökereihez.


Glide, vagyis csúsztatott villanófényes szőrtelenítés

Alkalmazása közben csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. A készülék egyenlő időközönként folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a villanásokat a bőrére. A kezelt testfelületen folyamatosan csúsztatva, a nagy testrészek is perceken belül teljesen lekezelhetőek.


Stamp, vagy koncentrált kezelések

Csak nyom és villant. A kisebb, kényes területekre ajánlott, mint például a bikinivonal vagy az ajak felső része. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson. A fénysugarak koncentráltabban jutnak el a szőr gyökeréhez.

Hogyan használjuk a BARE+ IPL gépet hunsub video:A SmoothSkin Bare+ készülék használata a legegyszerűbb és teljesen biztonságos:

A SmoothSkin Bare+ -nál egyszerűbben működő IPL készüléket biztosan nem talál, nincs szükség bonyolult billentyűkombinációkra, vagy kulcsokra, csupán a bekapcsoló gombbal azonnal üzembe helyezhető.

Emellett használata nem jelent semmilyen veszélyt felhasználójára és környezetére. A készülék kizárólag akkor adja le a fényimpulzusokat, ha az egyedülálló és továbbfejlesztett kifinomult dupla bőrérzékelő szenzorjai tökéletesen illeszkednek a bőrfelszínnel, így a sugarak nem juthatnak a szembe, és biztos lehet abban a megfelelő villanást kapja bőre is.
Használatához semmilyen védőfelszerelésre (pl. szemüveg) vagy segédeszközre (pl. konduktív gél) nincs szükség. Az érzékenyebbek használhatnak napszemüveget is a kezelések alatt.

Ennek köszönhetően használata gyors, kényelmes és teljesen biztonságos.

Az arcon és egész testén biztonságosan használható. Az alábbi testtájak kezelésére ideális:

A legérzékenyebb területektől kezdve egészen a nagy testfelületekig, minden testrészre ideális.


Érzékeny, sötét és napbarnított bőrűek is használhatják:

A SmoothSkin Bare+ úgy lett kifejlesztve, hogy az érzékeny bőrűek is és a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bátran használhatják a készüléket.
Ezt a Cyden fejlesztők olyan technológiával érték el, hogy csökkentették az energia szintet úgy, hogy közben a gép hatékonysága maradt. Ezáltal kimélik a bőrt, a sötétebb bőrszínnel rendelkezők is bártan használhatják, ill. ezáltal lehetőség van nyáron napozást követő kezelésekre is, kellő óvatossággal.
FIGYELEM!! A fejlett bőrérzékelők nem engedik a villantásokat, ha nem megfelelően biztonságos a készülék működése (pl. nyár végén nagyon barna bőr esetén, tetoválásokon stb.).

A készüléket csupán a legsötétebb bőrtónussal rendelkezők nem használhatják.

Klinikailag tesztelt, abszolút hatékony és biztonságos

SmoothSkin Bare + készüléket klinikai vizsgálatoknak vetették alá az Egyesült Királyságban, amelyek igazolják a készülék hatékonyságát és garantálják, hogy használata biztonságos. Ezen vizsgálatok során arra az eredményre jutottak, hogy SmoothSkin Bare+ használata a kísérletben résztvevők 92%-nál csökkentette a szőrnövekedést már 4 hetes kezelést követően. Az arány idővel folyamatosan javul. A teljes kezelés után a kísérletben résztvevők 91%-a mondta azt, hogy ajánlanák SmoothSkin Bare+ készüléket másoknak is.


Használata a végletekig leegyszerűsített és elképesztően gyors:

• használata fájdalommentes
• biztonságos használat: dupla fejlett beépített bőrérzékelőkkel
• tartós, végleges szőrtelenség is elérhető vele
• szinte bármely testrészen alkalmazható
• a készülék élettartama során szinte korlátlan fényimpulzus leadására képes
• a teljes test kezelése ultragyors kb. 10 percet vesz igénybe (pl. lábszár, comb, bikinivonal plusz hónalj együtt)
• ultragyors 0,6 másodpercenkénti villantás
• akár 92%-os szőrcsökkenés is tapasztalható a 4 kezelést követően
• 2 üzemmód: villantásos és csúsztatásos módszerrel is használható
• klinikailag tesztelt


Hogyan használja a SmoothSkin Bare+ készüléket, min alapul tartós szőreltávolító tulajdonsága?


Tapasztalataink szerint a legideálisabb, ha heti rendszerességgel használja a SmoothSkin Bare+ készüléket. Építse be a heti szépségápolási rutinjába, így hamarosan tartósan búcsút inthet a nem kívánatos szőrszálaknak.

Az első kezeléseket követő pár hétben még találkozhat növekvő szőrszálakkal, ezek általában azok a szőrök, amelyek nem a növekedési fázisban (amelyekkel szemben az IPL a leghatékonyabb) lettek kezelve. Ha heti rendszerességgel használja a Smoothskin Bare+ készüléket, már 4 hét után szemmel látható a szőrszálak mennyiségi csökkenése, valamint elvékonyodásuk. A további kezelésekkel a hatás tovább fokozódik.


A SMOOTHSKIN BARE+ a professzionális IPL technológiából származó intenzív impulzusos fényforrással működik:

Az IPL technológia lényege, hogy segít megtörni a szőrszálak növekedési ciklusát, ezzel életképtelenné téve azokat. A leadott fényimpulzusok a szőrszálban, a bőrfelszín alatt hővé alakulnak, elpusztítva ezzel a szőrt.
Az ismételt kezelésekre a szőr különböző növekedési fázisai miatt van szükség, mivel azt kizárólag a növekedési, vagyis anagén fázisban lehet elpusztítani. Az ajánlott ismétléseknek megfelelően, előbb-utóbb azokat a szőrszálakat is sikeresen kezelni tudja, amelyek a korábbi kezeléseknél más növekedési fázisban voltak.

A legjobb az IPL-es kezelésekben és a SmoothSkin Bare+ -ban, hogy megakadályozza a szőrszál újjáéledését mindaddig, amíg rendszeresen végzi a kezeléseket. Ezért, ha rendszeres időközönként kezeli a kívánt testfelületeket, akkor soha nem kell szembesülnie a borostás lábakkal, hónaljakkal, vagyis a kezelt testrész kiszőrösödésével.
A SmoothSkin Bare+ szőrtelenítő készülék a villanófényes, azaz IPL technológiával pusztítja el a szőr gyökerét, ezzel megakadályozva a szőrtüszőt, hogy újabb szőrszálakat növesszen.

A SmoothSkin Bare+ legfontosabb technikai jellemzői:

ismétlési sebesség: Manuálisan 0,6 másodpercenként pulzál
folyamatos működés és egyes működés
max kimeneti teljesítmény: 4J-6J / cm2
kezelési terület (spot méret): 3 cm2 (30 mm x 10 mm)
megfelel az IEC 60601-1-2: 2007, EN55014-1: 2006, EN55014-2: 1997, EN61000-3-2: 2006, EN61000-3-3: 2008 és IEC60335-2-23: 2003 Elektromágneses (EMC) védettségre és kibocsátásokra vonatkozó szabványoknak!

Garancia:

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát, SmoothSKIN magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálatunk elérhetőségein.
A doboz tartalma:

1 db SmoothSkin Bare+ készülék
1 db adapter
1 db magyar nyelvű gyors használati útmutatóAdatok
Cikkszám
SSBARE2
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!