Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással

-37%
Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással
Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással
Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással
Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással
Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással
Smoothskin MUSE IPL szőrtelenítő, automata villanás erősséggel, korlátlan villantással
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
189 990 Ft
119 990 Ft
Kezdete: 2020.06.22   A készlet erejéig!
Egységár: 119 990 Ft/db

A SmoothSkin MUSE az első gép, mely teljesen automata villanáserősséggel, és végre korlátlan villantással, erős, 18J energiával, 10 teljesítmény fokozattal és érzékeny bőr funkcióval rendelkezik.

Részletek

SmoothSkin MUSE az első gép, mely teljesen automata villanáserősséggel, és végre korlátlan villantással, erős, 18J energiával, 10 teljesítmény fokozattal és érzékeny bőr funkcióval rendelkezik. Az SSMUSE napjaink legfejlettebb intelligens IPL technológiáját felhasználó készüléke az otthoni szőrtelenítő gépek piacán. 

Mi sem bizonyítja a fentieket jobban mint az, hogy a SmoothSkin MUSE készülék elnyerte a 2018 októberi Pure Beauty Awards dijátadón a HIGHLY COMMENDED dijat azaz a legjobban ajánlott gép diját, és a legjobb készülék díjat a Women’s Health Beauty díjátadón!

" A marketing igazgató, Davy Thomas ezt nyilatkozta: „Rendkívül elégedettek és büszkék vagyunk, amiért a Women’s Healyt Magazine elismerte legújabb termékünket, a SmoothSkin Muse-t. Ez a második díj, amit a SmoothSkin Muse által nyerhettünk, ami éles megvilágításba helyezi, hogy mennyire lennyűgöző és mennyire mély benyomást keltett a zsűrire a mi egyedülálló és kiváló technológiánk. Minden, amit létrehozunk, folyamatos fejesztéseinknek köszönhető, napjaink IPL technológiáját felhasználva arra törekszünk, hogy mi készítsük a legjobb IPL szőrtelenítő gépet az iparban.” 

 A készülék megalkotója, az angol **Cyden Limited, aki elsőként vett részt a profi fény alapú kozmetikai szőrtelenítő készülékek kifejlesztésében, gyártásában és elterjedésében. A cég nevéhez fűződik a forradalmi íPULSE technológia mely alapjaiban változtatta meg a szőrtelenítési kezelések fogalmát.

A piacon kapható modellek szinte mindegyike egyedileg szabályozható villanáserősséggel ( általában 1-5-ig) rendelkezik. Magunknak kell meghatározni, hogy milyen erősséget válasszunk. 

Ahhoz, hogy a leghatékonyabb kezelést tudjuk elérni ( legoptimálisabb villanás erősséget) testünkön, az eltérő bőrfelületek miatt ( arc, bikini vonal, láb stb.) folyamatosan állitanunk kellene a kezelés energiaszintjét. Ha erős az energiaszint, fájdalmas lesz a kezelés akár meg is  éghet bőrünk, ha gyenge akkor pedig nem hatékony!

Amiben a SmoothSkin MUSE más:

Nos, a SmoothSkin MUSE leveszi a vállunkról a terhet, hiszen a beépített egyedi fejlesztésű szuper érzékeny bőrszenzornak köszönhetően a gép a bőrnek mindig a legmegfelelőbb energiaszintet állítja be minden körülmények között.

Igy személyre szabottan az Önnek készült kezeléssorozatot végezheti el ( akár a kezelő a kozmetikában ) mely esetében soha nem volt még ennél hatékonyabb a szőrtelenítési eljárás!

Ezzel szó szerint a SmoothSkin MUSE készüléke verhetetlen a kezelések eredményességében hiszen a szalon technológiát költözteti az otthonába!

SmoothSkin MUSE IPL az intelligens villanófényes szőrtelenítő készülék, KORLÁTLAN VILLANTÁSSAL:

 A készülék automata bőr, bőrszín érzékelővel és automata szintbeállítás funkcióval rendelkezik. Így akár sötétebb, nap barnította bőrt is kezelheti biztonságosan, hiszen az érzékelők az energia szintet a bőrszínnek megfelelően állítják be.

Egyedülálló a készülékbe beépített „Gentle mód” is, mely az érzékenyebb bőrhöz nyújt ideális kezeléseket.

A SmoothSkin MUSE készülék, korlátlan villantásra képes mely azt jelenti, nem kell benne villanófejet cserélni.

Egyedülálló „Detect és SET” Funkció, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás”

A készülék intelligenciája abban rejlik, hogy a bőrtónusát megvizsgálva, mindig az Önnek legideálisabb erősséggel használja a készüléket, mely maximális hatékonysággal távolítja el a szőrszálat, de a bőrön semmilyen károsodást nem okoz. Ennek köszönhető, hogy a genetikailag sötétebb bőrű, valamint napbarnított bőrű hölgyek és urak is bátran használhatják.

Használatakor Ön is ellenőrizheti a készülék 2 oldalán látható kezelő ablakon a készülék által beállított energiaszintet.

A készülék technológiájának köszönhetően mindenfajta bőrön használható, csak a legsötétebb bőrtónuson nem.

SmoothSkin MUSE a leghatékonyabb és a legerősebb otthoni használatra kifejlesztett IPL technológiával dolgozó szőrtelenítő gép a piacon, mellyel az egyes testfelületek kezelését akár pillanatok alatt elvégezheti. Használata gyors és egyszerű. Gyorsasága abban mutatkozik meg, hogy a villanások között kevesebb, mint 1 másodperc telik el. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy a nagyobb területek (mint például a lábak) szőrtelenítésével is néhány perc alatt végezhet, miközben akár a tévé előtt ül.

Használata biztonságos és könnyű, maximális teljesítmény bőre igénye szerint

A SmoothSkin MUSE készülékbe beépített egyedülálló bőrérzékelő szenzor segítségével állítja be az Ön számára személyre szabott, legideálisabb kezelést. Használatához semmilyen védőfelszerelésre, sem vezető gélre nem lesz szüksége.

A készülék gyönyörű megjelenésének és ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmes használatot tesz lehetővé, valamint bárhová magával tudja vinni, akár nyaralások, utazások alkalmával is.

A Smoothskin MUSE készülék alkalmas többek között arra, hogy eltávolítsa az arcáról a nem kívánt szőrszálakat, illetve használható a végtagokon, háton, hason, mellkasok és az intim területeken is. 

Nem kell aggódnia amiatt, hogy bőrén bármiféle elváltozást vagy tartós pirosságot okoz a készülék használata, hiszen a „Detect and Set”, azaz „Érzékelésen alapuló önbeállítás” funkciónak köszönhetően a bőrtípusához legjobban alkalmazkodó kezelési szintet választja meg a készülék. Bízza csak rá magát a készülékre, mert ezen funkció az egész testen működik!

A készülék kétféle kezelési módszerrel dolgozik, annak érdekében, hogy használata a kisebb és nagyobb felületeken egyaránt kényelmesen használható legyen.

Glide üzemmód: Csak tartsa lenyomva a bekapcsoló gombot. Egyenlő időközönként, folyamatosan, egymást követve bocsájtja ki a készülék a villanásokat a bőrére, hogy ezzel is gyorsíthassa a nagyobb felületek kezelését, mint például a végtagok, vagy férfiak esetén a hét, mellkas.

Stamp üzemmódban: „Nyom és villant.” A kisebb, kényes területekre ajánlott mint például a bikinivonal, bajusz. Egyszerűen csak helyezze a készüléket a bőrre és nyomja meg a bekapcsoló gombot minden alkalommal, amikor szeretné, hogy villantson.

Egyedülálló Gentle mód funkció, mely gyengéd a bőrhöz

Ha megnyomja a „Gentle Mode” gombot, csökkenti a felszabaduló energiát az eszköz. Ez a funkció segít azoknak, akiknek érzékeny a bőre, vagy a kezelés túl kényelmetlen kezdetben, hozzászoktatja a bőrt a kezelésekhez. Ez a funkció ki-be kapcsolható.

Garancia

A készülék normál használata esetén 2 év vevőbarát magyarországi cseregaranciát biztosítunk, melyet a blokk, számla és garancialevél ellenében lehet érvényesíteni a vevőszolgálat elérhetőségein.

A doboz tartalma: 

1 db SmoothSkin MUSE fekete készülék

1 db adapter

1 db magyar nyelvű használati útmutató

 

Adatok
Cikkszám
SSMUSE
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!