USA Medical Beauty Collagen Gumivitamin 60 db

USA Medical Beauty Collagen Gumivitamin 60 db
Kiszerelés
60 db
Márkák
Szállítási idő
1-2 munkanap
3 800 Ft
Egységár: 63 Ft/db

Hidrolizált halkollagénnel, C-vitaminnal, szelénnel és biotinnal készült gumivitamin természetes eper ízben az USA Medical-tól.

Részletek

A szervezetünkben előforduló leggyakoribb fehérje a kollagén. Összekötő anyag, melyre a bőrnek, ízületeknek, csontoknak, ereknek és más szerveinknek egyaránt szüksége van. Kulcsfontosságú alkotóelem, hálószerű keretet képez a testünk egészében.

A hidrolizált kollagén olyan speciális fehérjetípus, amit kisebb peptidekre bontva alkotnak meg az étrend-kiegészítőhöz, így felszívódási képessége fokozódik és sokkal könnyebben épül be a test szöveteibe. Különböző tanulmányok számolnak be a bőr öregedésére vagy a ízületi gyulladásokra gyakorolt jótékony hatásairól.

A termék fő komponense a hidrolizált tengeri halkollagén fehérje, emellett a megfelelő kollagénképződéshez hozzájáruló C-vitamint is tartalmaz. A készítmény szelén és biotin tartalma hozzájárul a bőr és a haj egészségéhez.

Az életkor előrehaladtával természetes folyamatnak tekinthető a kollagén csökkenése, ezáltal a szövetek veszítenek ellenállóképességükből. A kollagénben gazdag ételek fogyasztásával és kiváló minőségű étrend-kiegészítők alkalmazásával pótolható a hiánya.

Figyelem

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Termékeinket csak a címkén feltüntetett módon szabad adagolni és használni. Ez a termék nem a betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére szolgál. Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó! Tárolja fénytől védve, hűvös helyen.

Adatok
Cikkszám
usa36
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!