Usa Medical Collagen kollagén komplex 60 db

Usa Medical Collagen kollagén komplex 60 db
Kiszerelés
60 db
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
3 990 Ft
Egységár: 67 Ft/db

Kollagén-komplex kapszula 5 típusú kollagén keverékével az USA Medicaltól

Részletek

Kollagén keveréket tartalmazó készítmény a piacon kiemelkedő formulában 5 különböző típusú kollagén peptiddel. Tartalmazza az I-es, II-es, III-as, IV-es és V-ös kollagén típust, hidrolizált kollagént, így a szervezet számára jobban hasznosul és könnyebb a feldolgozása.

A kollagén olyan komplex fehérje, melyre nagy szüksége van szervezetünknek. Kollagén termelésünk a 20. életévünk tájékán lassan csökkenni kezd, pótlására az életkor előrehaladtával egyre nagyobb szükségünk lehet.

Az I. típusú kollagén szinte mindenhol megtalálható szervezetünkben, főleg a bőr, csontok, ínak és szalagok tartalmazzák. A II. típusú kollagén főleg a porcokban, porckorongokban található, de megjelenik a retina és a szemlencse közötti átlátszó folyadékban is.

A III. típusú kollagénnek az artériák falában és az üreges szervekben van jelentős szerepe, de a csontvelőben és a májban is megtalálható. Felel a bőr struktúrájáért.

A IV. típusú kollagén a szaruhártyában és a kötőszövetben nélkülözhetetlen. Együttműködik az I.típusú kollagénnel a csontokban, az izmokban, a tüdőben és a májban.

A Collagen Complex alkotóelemei hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a szervezetben pótoljuk az ízületek, csontok, porcok, haj, bőr, emésztőrendszer és más szervek kollagén szükségletét.

ÖSSZETEVŐK: Kollagén fehérje komplex keverék: szarvasmarha-kollagén peptidek, hidrolizált csirkekollagén peptidek, tiszta hidrolizált tengeri kollagén peptidek, tojáshéj membrán kollagén peptidek, madár-szegycsont kollagén peptidek; térfogat növelő szerek (zselatin kapszula héj, magnézium-sztearát).

Hatóanyagtartalom 1 kapszulában:

Prémium kollagén fehérje komplex keverék (1000 mg): szarvasmarha-kollagén peptidek, hidrolizált csirkekollagén peptidek, tiszta hidrolizált tengeri kollagén peptidek, tojáshéj membrán kollagén peptidek, madár-szegycsont kollagén peptidek.

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Minőségét megőrzi, lásd a csomagoláson.

Adatok
Cikkszám
331143
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!