Usa Medical Digestive Enzyme kapszula 60 db

Usa Medical Digestive Enzyme kapszula 60 db
Kiszerelés
60 db
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
3 900 Ft
Egységár: 65 Ft/db

Makzyme-Pro enzim keverék papainnal és bormelainnal kombinálva az USA Medicaltól

Részletek

A Makzyme-Pro™ enzimkeverék hasznos baktériumtörzseket tartalmaz, ezzel kiválóan támogatja az emésztést és a táplálkozást.  Az összetétel kiváló: proteáz, laktáz, lipáz, alfa-galaktozidáz, laczobacillusok, papain és bromelain hatóanyagok kiegyensúlyozott és szabadalmaztatott keveréke határozza meg a készítmény értékét.

A Makzyme-Pro™ enzimei: a Gombás Gombás lipáz, Gombás laktáz proteáz, Alfa -galaktozidáz, Bromelain, Papain segítenek a fehérjék, zsírok, a laktóz, az emészthetetlen szénhidrátok lebontásában. Hatékony készítmény lehet azoknak, akik székrekedéssel, túlzott gázképződéssel, gyomorégéssel, puffadással, hasmenéssel és gyomorfájdalommal küzdenek, mert segít a táplálék alkotóelemeinek lebontásában. Enyhítheti az ételintolerancia reakciókat és javíthat a táplálkozási szokásokon.

A készítményben található jótékony baktériumok: Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum.

Összetevők: Makzyme-Pro™ enzim keverék: Aspergillus oryzae-ból származó proteáz, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, térfogat növelő szerek (növényi cellulóz – kapszula héj, magnézium sztearát), bromelain, papain, lipáz, laktáz, alfa galaktozidáz, csomósodást gátló szer (szilícium-dioxid).

Hatóanyagtartalom 1 kapszulában:

Makzyme-ProTM enzim keverék (2500 HUT / 400 mg):

Aspergillus oryzae-ból származó proteáz

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus casei

Lactobacillus plantarum

Bromelain 90 GDU

Papain 2670 TU

Lipáz (gomba eredetű) 1500 FIP

Laktáz (gomba eredetű) 600 LACU

Alfa-galaktozidáz 300 GALU

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére.

Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe! Minőségét megőrzi, lásd a csomagoláson.

Adatok
Cikkszám
598214
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!