Vitaking jódhiány gyorsteszt

-8%
Vitaking jódhiány gyorsteszt
Kiszerelés
1 db
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap
2 000 Ft
1 845 Ft
Kezdete: 2020.08.28   A készlet erejéig!
Egységár: 1 845 Ft/db
Te is jódhiányos vagy? A teszt használatával egyszerűen és gyorsan tesztelheted a szervezeted jód ellátottságát.
Részletek
A jód hiánya igen súlyos betegségeket okozhat. Nélkülözhetetlen a pajzsmirigy mellékvesék, a prosztata, a petefészek, a mellek, a placenta, a hasnyálmirigy, az agy, és a szív működéséhez is.

Fontossága a mai napig erősen alul értékelt. Pedig érdemes lenne odafigyelni rá, főleg hogy Magyarország területének nagy része jódhiányos.

Te is jódhiányos vagy? A teszt használatával egyszerűen és gyorsan tesztelheted a szervezeted jód ellátottságát.

Ráadásul a teszt megfizethető áron elérhető, és bárki által könnyen elvégezhető. Tesztelj könnyen és gyorsan!

A Vitaking Jódhiány Teszt a minták (pl. csapvíz, talaj- víz, vizelet, stb.) jodid ion koncentrációjának meghatározására szolgál. Az IOI Blue 0.5 reagens jodid ionokat tartalmazó mintához csepegtetve csapadékot képez. A teszt eredménye a hozzáadott cseppek darabszáma.
A minta a vizsgálandó vizes oldat. A teszt pár perc alatt elvégezhető, és használatával többek között következtethetünk a jód-hiányra is. A kapott eredményt a dobozban található tájékoztató KIÉRTÉKELÉS pontja alatt látható táblázattal ellenőrizheti.
A kapott eredmény tájékoztató jellegű, azzal forduljon szakorvoshoz és előzetes konzultáció nélkül semmilyen gyógyászati jellegű intézkedést ne tegyen!

A Jódhiány Teszt doboz tartalma
1 darab 1-es számmal ellátott mintatartó tégely csavaros kupakkal, 1 darab 2-es számmal ellátott IOI Blue 0.5 oldatot tartalmazó fiola zárókupakkal, mely egy darab teszt elvégzéséhez elegendő reagenst tartalmaz és egy használati útmutató.

A jódhiányról
A Földön megközelítőleg 2,2 milliárd ember, azaz a lakosság több, mint egynegyede szenved a jódhiány következményeitől, melynek egyharmadát kiskorúak teszik ki. A gyermekkori elégtelen jódbevitel az értelmi fogyatékosság okozója lehet. Magyarország területének több, mint fele mérsékelten jódhiányos. A jódhiány leggyakoribb tüneti formái az endémiás golyva és a kreténizmus (törpenövéssel járó nagyfokú értelmi fogyatékosság). A pajzsmirigy alul működés jellegzetes tünetei a láb vizesedése, a haj és szemöldök ritkulása, a lassú gondolkodás és csökkenő pulzusszám, a lassuló légzés és bélműködés, valamint az alacsonyabb testhőmérséklet. A Vitaking Jódhiány Teszt segítségével megtudhatja, hogy jódhiányos-e a szervezete.

A jód nem csak a pajzsmirigy működését befolyásolja. Kevesen tudják, hogy mellékvesék, a prosztata, a petefészek, a mellek, a placenta, a hasnyálmirigy, az agy, a szív, és a bőr egészségéhez is.

Magyarország termőföldjének nagy része jódhiányos. A jódozott só jó megoldásnak tűnt, csakhogy a jód szublimál (szilárdból légnemű lesz), így ha felbontjuk a sót, a jód elillanhat belőle. Magas jódtartalommal rendelkező élelmiszerek a tenger gyümölcsei (kagyló, rák, homár), vagy a tengri algák, moszatok.
Adatok
Készlet információ
Készleten van
Cikkszám
vitkir2
Hasonló termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!