Dr. Wolz

Angela Wenzel-Wolz és Dr. Georg Wolz egyetlen célja: "hogy a lehető leghosszabb ideig segítsük az emberek életminőségének a megőrzését a természetes és bizonyítottan hatékony készítményeinkkel."
Filozófia:
Csak természetes alapanyagok,kíméletes gyártástechnológia,szinergikus hatás,káros anyagoktól mentes
Minden készítmény olyan természetes, biológiai hatóanyagokat tartalmaz, amelyek kizárólag természetes eredetűek, hiszen az anyagok jobban hatnak, ha a szervezet természetes formájukban veszi fel őket.Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a biológiai alkotórészek a természetből származzanak, és a káros anyagoktól mentesek legyenek. A készítmények nem tartalmaznak glutént, laktózt, színezéket és tartósítószert.

Nézet:
Sorrend:
 
A Dr. Wolz Zell GmbH rendelkezik a nemzetközileg elismert DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszerrel, melynek során első helyen áll az ügyfélorientáltság, valamint a termelési folyamatok ellenőrzése és átfogó jobbítása. Fontos az élelmiszeriparra vonatkozó biztonsági rendszer, melyet a tanúsított HACCP koncepció garantál, így az esetleges mikrobiológiai, vegyi és fizikai veszélyforrások már a gyártás alatt felismerhetők, és kiküszöbölhetők.