Magazin

Herbaferm csepp az emésztés egészségéért

Hellovital
2019.11.01 13:06
Herbaferm csepp az emésztés egészségéért

A Herbaferm csepp olyan, élő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátum, amely összetevőivel a szervezet természetes folyamatait támogatja.

Speciális összetételét, az előállítás folyamatát az „Élőt az élővel” elv alapján alkották meg.

A Herbaferm közvetlenül segíti az ételek emésztését és a tápanyagok felszívódását.

Évekig tartó kutatás, tesztelés eredménye ez az egyedülálló fejlesztésű étrend-kiegészítő, amely hármas hatásának, és komplex, kiegyensúlyozott hatásmechanizmusának köszönhetően helyreállítja a bélflórát és az emésztést, segíti a teljes szervezet regenerálódását.

 

Mi a Herbaferm?

Milyen problémákra hatásos?

Miért és hogyan javítja az emésztést?

Kinek ajánljuk?

Hogyan fejti ki hatását?

A Herbaferm csepp összetétele

Felhasználási javaslatok

Meddig kell szedni?

Mennyi mikrobát tartalmaz?

Mi a Herbaferm?

A Herbaferm csepp olyan, élő hatóanyagokat tartalmazó koncentrátum, amely összetevőivel a szervezet természetes folyamatait támogatja. Speciális összetételét, az előállítás folyamatát az „Élőt az élővel” elv alapján alkották meg.

A Herbaferm csepp megalkotása azon a felismerésen alapul, hogy a civilizációs hiánybetegségek, emésztési rendellenességek a bélflóra elszegényedésére vezethetőek vissza. Évekig tartó kutatás, tesztelés eredménye ez az egyedülálló fejlesztésű étrend-kiegészítő, amely hármas hatásának, és komplex, kiegyensúlyozott hatásmechanizmusának köszönhetően helyreállítja a bélflórát és az emésztést, segíti a teljes szervezet regenerálódását.

Milyen problémákra hatásos a Herbaferm? 

A Herbaferm közvetlenül segíti az ételek emésztését és a tápanyagok felszívódását. A cseppek a mikrobiom egyensúlyának helyreállításával csökkentik az emésztés okozta fáradtságot, hozzájárulnak a kiváló rostemésztéshez és az egészséges bélmozgásokhoz, melyek eredményeként a széklet egészséges lesz, a puffadások, görcsök enyhülnek. Az egészséges emésztés helyreállítása számos egyéb jótékony hatással bír: elősegíti a szervezet regenerálódását, és ezzel magas energiaszintet eredményez. Fokozódik, a figyelem, a koncentráció, a stressztűrőképesség és pihentetőbbé válik az alvás.

Miért és hogyan javítja az emésztést a Herbaferm szedése?

A gyógynövények segítenek az emésztési zavarok enyhítésében, a természetes fermentáció mikroszervezetei újratelepítik a belek mikrobiológiai ökoszisztémáját (bélflórát - mikrobiomot). Az egészséges belek perisztaltikája dinamikus, a renyhe, pangó szakaszok aktívak lesznek, a táplálékok metabolizmusa hatékonnyá válik. Az eredmények személyenként és állapottól függően változhatnak. Megszűnhet a puffadás, a kajakóma, megoldódhatnak a székelési problémák, enyhülhetnek az aranyér tünetei.

Kinek ajánljuk Herbaferm cseppet?

A Herbaferm csepp használata főként

  • Emésztési problémákkal küszködők

  • A tudatos táplálkozás hívei

  • Aktív életmódot folytatók

  • Sportolók

számára ajánlott.

Hogyan fejti ki hatását a Herbaferm csepp?

Élőt élővel!

Az étrend-kiegészítők piacán döntően a szintetikus vitaminok és koncentrátumok terjedtek el. A gyógynövény-készítmények, pre- és probiotikumok önmagukban nem biztosítják azt az összetett hatást, amit a Herbaferm, amely

  • Összetételében és előállítását tekintve teljesen egyedi
  • Természetes alapanyagokból, komplex hatásmechanizmuson alapul (gyógynövények+fermentáció+probiotikumok)
  • Élő anyag, éppen ezért nem kapszula, hanem cseppek formájában érhető el
  • Hatásában kiegyensúlyozott, fokozatos
  • Visszapótolja a teljes bélflórát, nemcsak bizonyos részeit

Hármas hatás

Tünetek enyhítése

A Herbaferm csepp elsődleges hatása a kellemetlen emésztési problémák (puffadás, görcsök, székelési problémák) csökkentése vagy teljes megszűntetése.

Egyensúly létrehozása

A Herbaferm cseppben található - fermentációval felszaporított - mikroszervezetek elősegítik az emésztőrendszer természetes egyensúlyának helyreállítását.

Regeneráció

A Herbaferm csepp hozzájárul a teljes szervezet regenerációjához, hiszen azzal, hogy az emésztési folyamat rendeződik, a szervezet is felszabadul és helyreáll az egészséges egyensúly.

Kiegyensúlyozott, fokozatos hatás

(Fogyasztói tapasztalatok alapján)

2-5 nap: könnyebb emésztés, enyhülő panaszok

3-5 hét: vitalitás, energia, tettvágy

4-6 hónap: egészséges működés, ideális testsúly

A Herbaferm összetétele

Herbaferm csepp összetétele

Komplex összetétel: Gyógynövények + Propolisz

A Herbaferm csepp alkohol- és cukormentes, tartósítószert nem tartalmaz, nincsen hőkezelve sem.

A Herbaferm csepp étrendkiegészítő, tehát nem helyettesíti a tudatos táplálkozást, egészséges életmódot és a modern orvoslást.

A Herbafermben természetes életközösségekből származó hazai fajták gondosan válogatott, kíméletesen feldolgozott keveréke található.  Ezeket a gyógynövényeket már a népi gyógyászatban is előszeretettel alkalmazták, a Herbaferm cseppekbe azonban természetes fermentációval előkészítve kerülnek, ezzel hatásuk megsokszorozódik.

A gyógynövénykeverék-kivonat mennyisége: 70 mg/10 csepp

Kamilla és cickafark: gyulladáscsökkentő 

Tölgykéreg: összehúzó hatású

Fehér üröm: serkenti az emésztőnedvek termelését

Bodzavirág: nyugtató, étvágyszabályozó 

Csipkebogyó: magas vitamintartalma, természetes savai révén segít az emésztés egyensúlyának helyreállításában 

Propolisz: komplex balzsam- és viasztartalmával fokozza a gyógynövények hatását, enzimjei pedig hozzájárulnak az emésztéshez.

Herbaferm csepp felhasználási javaslatok

A Herbaferm cseppet érdemes hosszútávon, naponta kétszer (vagy akár többször) fogyasztani egészen addig, amíg a vízből, táplálékból hiányzik a természetes, sokszínű élet.

Naponta kétszer, reggel éhgyomorra és este étkezés után ajánlott a fogyasztása 2-3 dl vízbe csepegtetve.

Általános emésztési egyensúly beállítására: rendszeresen; reggel éhgyomorra és este lefekvés előtt egy-egy pohár vízben 5-15 cseppet javasolt fogyasztani.

Az adagolás igazodik a testsúlyhoz és az egyéni ízléshez (az orrunk megmondja), de általánosságban javasoljuk:

5-10 csepp         Gyermekeknek

12-15 csepp       Fiataloknál/Aktív korosztálynak

8-15 csepp         Idősebbeknek

Pont annyit kell a pohárba csepegtetni, amennyinél már érezhető a vízben a gyógynövények illata, aromája. Nem lehet túladagolni!

A személyes adag beállítását mindenkinek a saját ízléséhez érdemes igazítania. Ez azt jelenti, hogy a vízbe cseppentett Herbaferm kivonat akkor éri el a legjobb hatást, ha már ízlelhetően azonosítani tudjuk gyógynövényes karakterét. Ez azért is fontos, mert az íz azonosítása során felkészítjük szervezetünket a bevitt gyógynövény-hatóanyagok befogadására.

Meddig kell szedni a Herbaferm cseppeket?

A Herbaferm cseppekben lévő fermentációval előállított gyógynövény hatóanyagok és a fermentációt végző mikroorganizmusok az ipari élelmiszerelőállítás és vízkezelés megjelenése előtt még szerves részei voltak napi betevőnknek, mára azonban pótlásra szorulnak.
Ezért a Herbaferm cseppet hosszútávon érdemes fogyasztani, méghozzá napi rendszerességgel.

A túladagolástól vagy mellékhatásoktól nem kell tartani, ezért az adagolás tetszés szerint változtatható. 

Mennyi mikrobát tartalmaz 10 Herbaferm csepp, vagyis a reggeli és az esti átlagos adag?

A csepp mikrobaszáma (melyet rendszeresen ellenőriz a gyártó, Bürker-kamrás számlálással) milliliterenként 4-6 millió sejt. 10 csepp megközelítőleg fél milliliternek felel meg.
Eszerint egy pohár víz nagy hígításban 2-3 millió csírát tartalmaz. Ez a szám a milliárdokat meghaladó probiotikum készítmények ezred része csupán.
Fontos kiemelnünk, hogy a Herbaferm cseppek mikrobái egy egyensúlyi életközösséget képviselnek, sokféle mikroszervezettel, nagy, a receptúra szerinti gyógynövényekre jellemző összetételben.
Röviden összefoglalva nem sok, hanem sokféle természetes mikroszervezetet forrása a Herbaferm csepp.

A Herbaferm cseppet itt lehet megvásárolni, akár ingyenes szállítással: Herbaferm