Apiland Tiszta Méhpempő Bio 25 g

Rendelhető
Apiland Tiszta Méhpempő Bio 25 g
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
3 250 Ft
Egységár: 130 Ft/g

A Tiszta BIO Méhpempő Erdélyből és más védett környezettel rendelkező európai tájról származik. Gazdag vitaminokban (teljes körű B-vitaminok: B1, B2, B3, B5, B9, B12), ásványokban, nyomelemekben, telítetlen zsírsavakban.

Részletek

Az általunk forgalmazott Méhpempő Erdélyből és más védett környezettel rendelkező európai tájról származik.

A bio minősítéssel rendelkező méhpempő esetén a kaptárak egy jóval elszigeteltebb helyről származnak , 30 km-es körzetükben nem fordulhat elő országút,

illetve nem folyhat mezőgazdasági vegyszerezés. A Méhpempőket a németországi Ceres vállalat ellenőrzi. Engedély szám: RO-ECO 014

A Tiszta méhpempő gazdag vitaminokban (teljes körű B-vitaminok: B1, B2, B3, B5, B9, B12), ásványokban, nyomelemekben, telítetlen zsírsavakban. Ezek a tápanyagok alkalmassá teszik a bőr és a haj kezelésére, fontos alapanyaga maszkok, folyadékok, krémek, kulönböző kezelések készítésében. Ugyanakkor, kitűnő eredményeket lehet elérni a Tiszta méhpempő belső használata esetén ahol maximalizálja a rendkívüli hatásait. 

A méhpempő a méhek garatmirigy válladéka. Az egyik legösszetettebb ismert anyag.

A pempő fontos áványi anyag -, vitamin -és fehérje tartalma miatt. 17 aminosavat istartalmaz, amelyek között ott találni 8, az élet működéséhez nélkülözhetetlen esszenciális aminosavat. Továbbá a méhpempő összetevői között találunk mégfontos nyomelemeket, cukrokat és zsírsavakat is. Igazán különlegessé az acetilkolin és a 10-HDA sav tartalma teszi a méhpempőt. Az acetilkolin és a 10-HDA sav ingerületátvivő – gyulladáscsökkentő vegyületek.

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől zárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adatok
Cikkszám
ap03
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!