A Maqui bogyót kézzel takarítják be és - miután könyen megromolhat - gyorsfagyasztják, vákum alatt szárítják és porítják.
Természetes ásványianyag-, protein-, vitamin-, és rosttartalma is magas, de egyedülálló antioxidáns kapacitásával messze kiemelkedik az összes ismert szuperélelmiszer közül
Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle.
Javasolt felhasználás, adagolás
Egy adag = 3-5 g
Fél-egy evőkanálnyi étkezés közben, vagy után fogyassza.
Tárolás
Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon
Rendelet
Ha Ön terhes, szoptat, beteg, vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Ha az orvosa nem nyitott a az étrend-kiegészítők alkalmazására, keressen fel egy természetgyógyász szakembert! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.