Doktor Lehelet Kapszula - 3x30 db

Nincs raktáron
Doktor Lehelet Kapszula - 3x30 db
Doktor Lehelet Kapszula - 3x30 db
Doktor Lehelet Kapszula - 3x30 db
Doktor Lehelet Kapszula - 3x30 db
Márkák
Szállítási idő
1-3 munkanap

Az első kapszula a rossz lehelet ellen! A DOKTOR LEHELET kapszula egyedülálló megoldást kínál, a rossz lehelettel szemben, ugyanis ez nem rágógumi vagy fogkrém, ami csak elfedi a problémát, hanem egy belsőleg ható természetes enzim (lactotransferrin), amit már szervezetünk nem termel kellő mértékben, ezáltal a pozitív és negatív gram baktériumok elszaporodnak a szájüregünkben. 
A csomag 3 doboz kapszulát tartalmaz (3 havi adag).

Csomag tartalma
Részletek

Az első kapszula a rossz lehelet ellen!

A DOKTOR LEHELET kapszula egyedülálló megoldást kínál, a rossz lehelettel szemben, ugyanis ez nem rágógumi vagy fogkrém, ami csak elfedi a problémát, hanem egy belsőleg ható természetes enzim (lactotransferrin), amit már szervezetünk nem termel kellő mértékben, ezáltal a pozitív és negatív gram baktériumok elszaporodnak a szájüregünkben.

A lactotranszferrin enzim kizárólag belsőleg hasznosul és a véráramba bekerülve egyenesen a nyálmirigybe beépülve fejti ki a hatását és elpusztítja a rossz leheletet okozó baktériumokat.

A lactotranszferrin a nyál egyik alkotó eleme.

A kapszula szedésével nem csak a rossz lehelet szűnik meg, hanem számos pozitív mellékhatással is jár: a lactotransferrin enzim ugyanis az egész szervezetre jótékony hatást gyakorol, mivel a baktérium egyensúlyt állítja helyre, ezáltal az immunrendszer is erősödik.

Összetétel: Minden adag 7000 mg lactotransferrin enzimet tartalmaz, valamint bambuszrostot, glicint és c-vitamint.100% BIO, Paleo, Gluténmentes, Laktózmentes

Alkalmazása: A DOKTOR LEHELET kapszula 2 hónapos szedését követően már eredményes.

Ajánlott kúraszerűen alkalmazni pl.: 3 hónap alkalmazás 3 hónap szünet. Miután helyre állt baktériumegyensúly a szánkban amit a leheletünk igazol vissza, ezután elegendő szintentartásból alkalmanként alkalmazni.

1 doboz 30 db kapszulát tartalmaz, amely egy havi adag.

Figyelmeztetés:

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Adatok
Cikkszám
drl3
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!