Flavogard 50 mg tabletta 30 db

Készleten van
Raktárkészlet:
Flavogard 50 mg tabletta 30 db
Kiszerelés
30 db
Márkák
Szállítási idő
2-3 munkanap
4 690 Ft
Egységár: 156 Ft/db

A Flavogard hatóanyaga a Piknogenol (Pycnogenol ®), amely tápanyagkomplexum a francia tengerparti fenyõ (Pinus maritima) kérgének vizes kivonata. A Pycnogenol ® koncentrált formában és változatlan összetételben tarlatmaz aktív bioflavonoidokat és más anyagokat. Klinikai vizsgálatok erdményei kimutatták, hogy a Pycnogenol kedvező hatásokat gyakorol egyszerre mind a három főbb szív-érrendszeri rizikótényezőre.

Részletek
A Flavogard hatóanyaga a Piknogenol (Pycnogenol ®), amely tápanyagkomplexum a francia tengerparti fenyõ (Pinus maritima) kérgének vizes kivonata. A Pycnogenol ® koncentrált formában és változatlan összetételben tarlatmaz aktív bioflavonoidokat és más anyagokat.

Egy gramm Pycnogenol ® gyártásához (kivonásához) kb. 600 g fenyőfakéreg szükséges.

Miért egyedülálló a Pycnogenol?

Változatlan összetétel, standard termék

A növényi kivonatok egyik legnagyobb kihívása a standard végtermék előállítása a változó (éghajlati/földrajzi, szezonális) adottságok miatt.

A tengerparti fenyőfa hosszű időn át (30-50 évig) fejlődik egyetlen földrajzi területen (Franciaország délnyugati részén), standard feltételek mellett (rovarirtó-/növényirtószerek alkalmazása nélkül), egyetlen növényfajtaként, amelyből standardizált technológiával egyetlen egy standard kivonatot gyártanak változatlan összetétellel.

Különleges kombináció

A Flavogard hatóanyagának összetétele egyedülálló - a procianidinek és a szerves savak ilyen széles kombinációja a természetben máshol nem található, a komplexum különböző összetevői molekuláris súlyuk szerint különböző, egymást kiegészítő hatással rendelkező frakciókra oszthatók. A különböző nagyságú antioxidánsok szervezetünk különböző rendszereiben fejtik ki kedvező hatásukat különböző hosszúságú időperiódusokban. A kis antioxidánsok a sejt belsejében, a több egységből álló nagy antioxidánsok pedig a vérkeringésben tudnak megfelelő védelmet biztosítani.

Bizonyított hatás:

Napjainkban a Flavogard hatóanyaga az egyik legkutatottabb és legismertebb természetes anyag: közel 250 tudományos közlemény bizonyította kedvező hatásait vezető szakmai újságokban.

Népszerűség:

Több mint 700 Pycnogenol alapú kélszítmény kapható világszerte.

Természetes anyagok, gyógyszeripari minőség

A Flavogard az első Magyarországon gyártott Pycnogenol tartalmú készítmény. Gyógyszergyárban készül a gyógyszeripari követelményeknek megfelelően. Kizárólagosan természetes anyagokat tartalmaz, állati eredetű anyagoktól mentes, vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Adagolás: Naponta 1 tabletta étkezés közben vagy után kevés folyadékkal. (1 doboz 1 havi adag)Az ajánlott napi dózis 50 mg (0,5 - 1 mg/kg testsúly) egy vagy két részletben étkezés közben vagy után kevés folyadékkal. A Pycnogenol élénkítő hatása miatt érzékeny egyéneknél nem javasolt a Flavogard fogyasztása az esti órákban (nehezítheti az elalvást).Az első héten 100 mg/nap (1,5 mg/kg testsúly) telítődózist javasolunk egy vagy két részletben annak érdekében, hogy gyorsabban tudjuk elérni a Flavogard szükséges koncentrációját.Ha más antioxidánsokkal együttadva azok hatását szeretne szinergisztikusan fokozni, az ajánlott dózis napi 25-50 mg (0,5 mg/kg testsúly).A klinikai vizsgálatokban alkalmazott dózis különböző állapotok javulása érdekében általában 2 mg/kg testsúly az állapot javulásáig, majd 1 mg/kgtestsúly volt. A klinikai vizsgálatokról a jobb oldali menü egyes szekcióira kattintva kaphat részletes információtKérjük tájékoztassa kezelőorvosát, ha a Flavogardot egy adott specifikus állapot miatt szedi.

Hatóanyag 1 tablettában: 50 mg PycnogenolSzáraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Adatok
Cikkszám
Sie2
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!