Grape Vital BactoEX Fogorvosi eszköz biofertőtlenítő utántöltő 1000 ml

Grape Vital BactoEX Fogorvosi eszköz biofertőtlenítő utántöltő 1000 ml
Szállítási idő
2-4 munkanap
3 825 Ft
Egységár: 3,83 Ft/ml

A Grape Vital BactoEX Fogorvosi eszköz biofertőtlenítő spray Grape Vital® grapefruitmag kivonatból készült, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen. A BactoEx® Fogorvosi eszköz felületfertőtlenítő oldat alkalmas a test felületeinek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.

Részletek

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag kivonatból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.


BactoEx® Fogorvosi eszköz felületfertőtlenítő oldat alkalmas a test felületeinek napi, vagy időnkénti fertőtlenítésére, ahol a bakteriális, gombás, penészes szennyezettség problémát okozhat.


Nem tartalmaz sem klórt, sem alkoholt, sem benzalkónium-klóridiumot, sem egyéb mérgező és rákkeltő anyagot! Nincs káros mellékhatása.


Garantált védelmet nyújt többek között a sport és wellness részlegekben előforduló Candida, Aspergillus niger, E. coli, TBC, MRSA, Vibrio cholerae, Staphylococcus aureus, Streptococcus faecalis, Salmonella choleraesuis, Listeria monocytogenes, Legionella pneumoniae, Pseudomonas capacia, lépfene, Influenza A,B,C, HPV stb. ellen.


Összetevők: Grape Vital® grapefruitmag kivonat, víz, L-aszkorbinsav, növényi glicerin, szalicilsav.


Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid, virucid és sporicid.


Bármilyen felület és lemosható felület fertőtlenítésére alkalmazható. Folyékony koncentrátum.


Alkalmazási koncentrációk, behatási idő: A készítményt koncentráltan a fertőtlenítendő felületre fújjuk ki úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, már 1 perc után kifejti hatását, sporicid hatását 10 perc behatás után éri el, gyakorlatilag csíramentessé válik anélkül, hogy kellemetlen vegyszer szag keletkezne.


A BactoEx® oldatot fertőtlenítést követően sem leöblíteni, sem letörölni nem szükséges.


Előnye más fertőtlenítő szerekkel szemben: nem vegyszerről, hanem egy természetes hatóanyagot tartalmazó fertőtlenítőről van szó, nem okoz gondot, ha az oldat sebes felületekkel érintkezik.


A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló széles hatásspektumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer.


Figyelmeztetések: Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos.


Elsősegélynyújtás: Nagy mennyiség szembe jutása esetén a szemet alaposan ki kell öblíteni, égő érzés esetén orvoshoz kell fordulni.


Hulladékkezelés: A vízzel kiöblített csomagolóanyag a kommunális hulladék közé kerülhet.


Környezetvédelem/ökotoxikológia: A készítménybiológiailag lebomlik. A termék megfelelő használat mellett nem jelent veszélyt a környezetre.

Adatok
Kiszerelés
1000 ml
Cikkszám
dcs5
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!