JutaVit Probium Bifibaby Plusz csepp 8 ml

ÚJ
JutaVit Probium Bifibaby Plusz csepp 8 ml
Márkák
Szállítási idő
2-4 munkanap
2 118 Ft
Egységár: 265 Ft/ml

JutaVit Probium Bifibaby Plusz szuszpenziós csepp, görcsös típusú hasi fájdalom csecsemőkólika kezelésére csecsemőknek 1 hetes kortól. A Bifibaby Plusz® egy orvostechnikai eszköz, speciálisan a csecsemőkólika (csecsemőkori görcsös hasfájás), valamint gyomor reflux és az azzal összefüggő tünetek kezelésére kifejlesztve.

Részletek

A nátrium-alginátnak köszönhetően a Bifibaby Plusz® gyorsan egy mechanikai védőréteget képez, ezáltal véd a reflux ellen, így enyhíti az ezzel összefüggő tüneteket (mint pl. savas reflux, gyomorégés, köhögés és orrgarat gyulladás).Laktóz és gluténmentes termék.

EAN kód: 5999887073670

Adagolás:
Gyermekeknek 1 hetes kortól: a cseppentő segítségével adagoljon 5 cseppet naponta, reggelente egymást követő 30 napon keresztül. A kezelés szükség szerint megismételhető. Használat előtt felrázandó! A cseppeket beadhatja kiskanál segítségével, de anyatejbe, tápszerbe, vízbe vagy bármilyen italba csepegtetve is. Ne rakja forró (37 °C fok fölötti) folyadékba, mert az élő baktérium elpusztulhat. A felnyitott üveg 4 héten belül felhasználandó.

Kiszerelés: 30 adag csepp, 1 adag=5 csepp

Nettó tömeg: 8 ml

Összetevők:

Mikrokapszulázott Bifidobacterium breve BR03(DSM16604): 129,2mg, ami több mint 200 millió élő sejtet tartalmaz adagonként; Mikrokapszulázott Bifidobacterium breve B632(DSM24706): 129,2mg, ami több mint 200 millió élő sejtet tartalmaz adagonként; Növényi olaj: 0,25 ml adagonként ; Nátrium-alginát: 50 mg/10ml.

Ellanjavallatok és mellékhatások

Az orvostechnikai eszköz alkalmazásakor mellékhatás vagy ellenjavallat nem várható. További információkért kérjük, figyelmesen olvassa el a csomagolásban található tájékoztatót. A Bifibaby® Plus igazoltan allergénmentes a Probiotical S.p.A. szabadalom szerint, ami SEMMILYEN allergént nem tartalmaz a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint.

Figyelmeztetés:
A termék alkalmazása előtt beszéljen orvosával vagy gyógyszerészével. Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati időn túl. Ne használja a terméket, ha a csomagolás vagy a zárófólia sérült. Kérjük, mellékhatás esetén azonnal kérjen orvosi vagy gyógyszerészi segítséget. Gyermekektől elzárva tartandó. Száraz, hűvös helyen tartandó, hőforrástól és közvetlen napfénytől távol. A lejárati idő a bontatlan csomagolásban megfelelően tárolt termékre vonatkozik.

Tárolás: Száraz, fényvédett helyen 25ºC alatt.

Orvostechnikai eszköz

Adatok
Kiszerelés
8 ml
Vonalkód
5999887073670
Cikkszám
jutavit107
Hasonló termékek
-11%
17 998 Ft
15 990 Ft
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!