Ehető gomba édeskés ízzel, mandulára emlékeztető illattal. Japánban gyógyászati célokra termesztik. A mandulagomba béta-glükán és természetes D-vitamin tartalma jelentős.
Alkalmazás:
A mandulagomba béta-glükán tartalma pótolja az immunrendszer számára szükséges anyagokat, normalizálja az immunrendszer működését. Ehető gomba édeskés ízzel, mandulára emlékeztető illattal. Japánban gyógyászati célokra termesztik. A mandulagomba béta-glükán és természetes D-vitamin tartalma jelentős. A benne lévő poliszacharidok segítik az immunrendszer modulálását. Nem véletlenül kapta a ,,szuper,, élelmiszer címet. Olyan élelmiszernek minősítették, melyben különösen magas koncentrációban vannak jelen az emberi szervezet egészséges működéséhez szükséges tápanyagok.
Összetétel:
bio Mandulagomba (Agaricus Blazei Murrill) 0.125 g / ml / ml
glicerin 0.8 g / ml
69% poliszacharid tartalom
Tápanyagértékek
|
5 ml |
100 ml |
Energiatartalom (kj / kcal) |
76/18 |
1525 / 365 |
Zsír (g)
|
0,01 |
0,19 |
Telített zsírsavak (g) |
0,01 |
0,13 |
Szénhidrát (g)
|
4,4 |
88,3 |
-ebből cukor (g)
|
0,2 |
0,48 |
Fehérje (g) |
0,13 |
2,59 |
Konyhasó (g) |
0,01 |
0,2 |
Ajánlott adagolás:
Napi 5 ml, tetszőleges folyadékban bevéve (pl. tea, víz, gyümölcslé).
Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi adagolást ne lépje túl!
Az élelmiszer kiegészítők nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Kontraindikációk:
Vércukorszint csökkentő gyógyszer mellett a napi adag maximálisan: 2,5 ml.